Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita milačik ja som potom za tym pridala aj smajlika to znamena že dva dni akože veľa vieš lasko? 😀 😀 😀
@momamo ja mavam povačšine takych 5-6 dni ale naposledy som mala 4 dni a to už aj so špinenim 😝 zdalo sa mi to akosi kratko pretože som sa podľa mna nestila ani poriadne vyčistiť .. ale zato tento mesiac to ide ako po masle nestiham vymienať 😀 😀 😀
@lucecita no to aj mne je luto, ze to tak kleslo ☹ najprv sa vytesujeme a potom pride 😖 ale este stale je mozne, ze nepride 😉
@nikinka1111 ved uz by si mohla prestat aj merat, ci kontrolujes? 😀
ja som este stale pred ovu http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 a stale zatial neviem az tak identifikovat z ktorej strany by malo ist vajicko, aj ked citim viac v pravo, tento mesiac nemam ziadne pocity pred ovu 😔
@fifitko25 dakujem 😀 ale ktora nevesta nieje krásna ? 😎
@lucecita mojko prišla mrcha alebo čo? 😲
Dobre ranko lasky moje 😀 😀 Babky kupila som si lanový olej ,, ta pani v zdravej vyžive mi ho poradila že ked si to nechcem močiť vo vode lanove semiačka tak si mam kupiť olej a že obsahuje oveľa viac neviem čoho , ale že ked si dam jednu lyžičku tak to akoby som zjedna pol hrnčeka semiačok ,, včera som si jednu dala 😀 😀
@azzura no ako bolo na včerajšej party ? 😉
@vardzikova bolo super, dobre som sa najedla, napila, zatancovala 😀 😀 😀 😀 😀 ked doniesli pražene mandle tak som si cely tanierik prisvojila, vsak vsetci drzia liniu 😀 😀 😀 . Ja ako najhladnejsia som isla si prva nabrat papanicu 😀 . Uz si zvykli ze najchudsia zje najviac 😀 😀
@vardzikova a ake to bolo s tym olejcekom? sa ti to lepsie smykalo 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ahoj 😀 aj ja mam lanovy doma, mne vsak brutalne nechuti, ale uz som mala dni ked som si z neho supla po lyzicke, ale hned som musela zajedat, to chuti tak rybacinou
@nikinka1111 ty si ale vtipalka 😀 😀 😀
@azzura No tak to je super že si sa zabavila, a ja som bola včera na vianočné nákupy prišla som domov unavená , no neskutočne. Vlačiť v rukách zo štyri tašky to je hruza , ale chvala bohu mam to za sebou a všeeetko mam nakupene už môžu prisť vianoce .. 😀
@gelinka75 aj mne sa furt smeju že asi mam pasomnicu, lebo stale nieco prezuvam 🙂. Co uz mame dobry metabolizmus. My hovorili, že pockaj po 30 sa vsetko zmeni, naberies kila a nic, ani po 35, tak mozno v 40 😀 😀 , ale ja som postavou po mame, takze kila navyse mi nehrozia iab ak v tehotenstve 😝
@vardzikova ja este nemam nic nakupene, ani jeden darcek. tento vikend zacinam piect suche pecivo: vanilkove rozky (bez toho si neviem predstavit vianoce) a este asi 4 druhy. Tento rok nejak nestiham, ved este aj 23 som v praci, len dufam ze nas pustia skor
@azzura milačik ten olejček som si dala na malu lyžičku a preglgla som to 🙂 bolo to menej bolestive ako jesť tie semiačka bleeee 😝 😝 😝
@gelinka75 no tak to maš pravdu nema nieak vabivu vônu a tobôž chuť ale pre mna je to lepšia varianta ako semiačka , takže ja radšej olejček 🙂 a po nom by som mohla mat lepší hlien alebo ako? 😒
@azzura aj ty začinaš piesť kolačiky a vanilkove rožky? no kukaj tu aj ja, a ešte perničky, a mam skveli recept vola sa to že kinder pingui je to skveli kolačik, trošku viac naročnejší na prípravu ale vysledok je bravurny 😀 mnam už teraz sa mi po nom zbiehajú slinky 😝 , aj ja robim 23 ale nas určite skôr domov nepustia 😖
@nikinka1111 ja som vcera bola taka nervozna z toho poobedňajšieho pruzkoveho testu, ze som si dnes rano spravila druhy pruzkovy, co mi zostal z tohon balenia a ciarocka silnejsia 🙂 dokonca aj oproti tomu utorkovemu
@aknedz no krása, pekne ti silnie. už sa nestratí 🙂 🙂 🙂
@vardzikova ja som ani nevedela, ze je z toho hlien, purina tu pisala, ale hovorila, ze zo semiacok je lepsi hlien, neviem ci to neni z tej supky semiacok, lebo to je take slizove, ale urcite aj olejcek je velmi zdravy 🙂
@vardzikova jaaaaj, tak uz chapem 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ja milujem rohlicky, hlavne tie mamine 🙂 Vsetko od mami je super, ale snazim sa napodobnovat 🙂.

čaute kočeny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vcera som sa prezrala a zapijala deluxe s jahodkou, mnaaaam 😀 😀 😀 😀