icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nikinka1111
19. dec 2011

dobré ránko dievčatá http://www.fertilityfriend.com/home/3908b dnes som mala asi posledné meranie. idem to tu rýchlo omrknuť, čo nové

mattuliatko30
19. dec 2011

@azzura pekný grafík 🙂

azzura
19. dec 2011

@mattuliatko30 dakujem, iba neviem co znamena 😀 , zajtra mam den D, tak sa to rozluskne, som zvedava na zajtrajsiu teplotu ak mi klesne na 36,8 tak dostanem ☹ neceeeeeeeeeeeeeeeem

azzura
19. dec 2011
nikinka1111
19. dec 2011

@azzura mne sa páči 🙂 kedy budeš testovať?

mattuliatko30
19. dec 2011

@azzura moja ja som to mala tak isto....každý deň okolo 37,1, 37,0. 37,2 a včera ráno 36,8 a išla som na wc..a hneď som dostala...takže hneď skok...ale budem dúfať ,že tebe neklesne 🙂

nikinka1111
19. dec 2011

@azzura mne to tiež skáče až na 36,8 aj teraz. ja by som už nevydržala a testla 🙂

mattuliatko30
19. dec 2011

@nikinka1111 a koľko si do MS?

nikinka1111
19. dec 2011

@mattuliatko30 ja som tehu 🙂

luciok
19. dec 2011

@nikinka1111 To je úžasné 🙂

azzura
19. dec 2011

@nikinka1111 zajtra by som mala dostat, tak sa potom zariadim

azzura
19. dec 2011

@mattuliatko30 no, ved aj u mna to tak byva, dnes som cakala že viac klesnem, ale stupla som, trak potom zajtra rapidne klesnem....vsak uvidime 😀

azzura
19. dec 2011

@nikinka1111 vieš, ale ja moc neverim že by som mohla byt tehu, ked rok nic sa nestalo. Ani nestresujem, budem az po prefukoch vo februari, ale bolo by super kebyze tam nemusim

mattuliatko30
19. dec 2011

@azzura a kedy máš dostať?..ja som mala dnes...ale dostala som už včera ráno....hneď ako klesla...takže 27 deň.

azzura
19. dec 2011

@mattuliatko30 ja by som mala dostat zajtra na 28 DC

nikinka1111
19. dec 2011

jaj, zle som skopírovala http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd 🙂 .
@azzura no som zvedavá, ale máš ho podobný ako ja 🙂

delideli
19. dec 2011

@luciok : teraz mi napadlo,ze som ti neodpisala ohladne toho euthyroxu..takze myslis,ze pomoze pri tych autoprotilatkach (nemam ich velmi vysoke a hormony mam zatial v norme)?to by bolo super, dufam,ze mi ho endokrinologicka nasadi..bola by skoda,keby sme sa zbytocne trapili kvoli takej lahko riesitelnej zalezitosti..uz aby bol februar..🙂

azzura
19. dec 2011

@nikinka1111 to podoba sa to až v tej zelenej linii. Ozaj, vo stvrok som si robila ovu test a druha ciarka bola slabulinka, a baby ked nemali tehu test tak pouzili tento. chcela som v nedelu tesnut, ale drahy ma zrusil, že počkame do utorka, hlavne že dnes rano vstal že sa mu snivalo že sa mu narodila dcera 😉

delideli
19. dec 2011

@azzura : to ,ze sa rok nic nestalo,neznamena,ze sa nemoze stat prave teraz 🙂 drzim palce nech mrchana nepride 🙂

azzura
19. dec 2011

@delideli dakujem, ale ja spm mala dake problemy, ktore mi doky vyriesil ale furt sa nedari tak ideme na prefuky, ci tam nie je posledny problem. Baby bodaj by ste mali pravdu, ale neverim 😒

luciok
19. dec 2011

@delideli Pokiaľ viem, ten sa nedáva pri zvýšených protilátkach, pretože to ešte neznamená zmenu funkcie štítnej žľazy. Len to treba sledovať - hormonálnu produkciu a veľkosť štítnej na USG. Ja mám tiež vyššie protilátky a dávam si ich kontrolovať každého pol roka. Naposledy mi Dr. povedal, že asi to vyzerá na Euthyrox, pretože mám štítnu už hranične zväčšenú :(

mattuliatko30
19. dec 2011

@azzura tak uvidíš..počkaj či príde a ak nie..testni sa 🙂 držím palčeky

nikinka1111
19. dec 2011

@azzura ale ja som testovala už na 12 DPO 4 dni pred očakávanou mrchou 🙂 . mne ovu test nič neukázal, až tehu o 2 dni 🙂

azzura
19. dec 2011

@mattuliatko30 dakujem, jasne počkam a uvidim, vsak daco bude 😉 . Ty sa kolko snazis? Aj ty mas nad 30 🙂

mattuliatko30
19. dec 2011

moja..ja to mám tažšie..mám 30 r....mám už dve detúrence..len by som chcela ešte teraz ďalšie....(9 a 6 ročné ) no len u mňa je problém drahý...ten nechce...tak tak...tak idem si aspoň pre info...merať...aby som vedela kedy , čo mám....a možno sa zrovna vtedy zadarí..alebo budem vtedy mooooc dobrrrrdzať....a povolí 🙂 tak je to malá šanca..ale tak možno....

azzura
19. dec 2011

@nikinka1111 ja som len skusala, lebo som ho mala v taske, takze neviem ci je to vieruhodne. Ozaj ake priznaky si mala ine než obvykle pred mrchou?
Jeden z mojich príznakov je , že ked mam dostat, tak vdžy aj hnackujem a dnes som rano utekala z postele a uz som bola 3x 😒

luciok
19. dec 2011

Kočky, používate nejaké kalkulačky na výpočet plodných dní? Myslím tie na internete.

azzura
19. dec 2011

@mattuliatko30 ale ja mam viac, 35 a žiadne deti. Ja by som bola stastna aj jednemu 😒 .

luciok
19. dec 2011

@mattuliatko30 Mám kolegyňu čo má 37 rokov a ona ešte chce tretie bábo, no manžel nie. Som zvedavá ako im to dopadne 🙂

azzura
19. dec 2011

@luciok hej, ale kazda mi ukaze ine, ale to je len orientacne, najlepsie je merat tepltotu, použit ovu test a uplne super je ist doktorovy, aby ti pozrel vajka a povedal v akom stave su a kedy sa snazit 🙂