icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zelovocka
19. dec 2011

@bubacik5 možno hej, ale moc tomu neverím, lebo snažilkovali sme len raz tento mesiac, síce v deň ovu, ale to by bola veľká náhoda, keby to vyšlo 😝 😉
@fifitko25 jaj tak šup šup čím skôr domov a do tepla, niečo proti bolesti a oddychovať.

lucecita
19. dec 2011

Ahojte bambule...ja mám akosi veľa roboty 😠 😠 môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 ja vravím, o chvíľku mi to vyznačí ovu 😅 😅 😅 čo je tu nové? nemám kedy čítať

bubacik5
19. dec 2011

@zelovocka ved zrovna sa mohlo zadarit 😀 drzim palce, aby to tak bolo 😀

mattuliatko30
19. dec 2011

@luciok lebo už máme dve 🙂) a to stačí....a už je dobre..už sú veľké....a tak....veď to poznáš...chlapy....len pre ich dobré pohodlie.... 🙂

azzura
19. dec 2011

@zelovocka a ty mas kedy ne/dostat mrchanu??

azzura
19. dec 2011

@mattuliatko30 a možno motyka vystreli a budes aj do 3 mamusa, a co deti hovoria na dalsieho surodenca

zelovocka
19. dec 2011

@bubacik5 ďakujem, uvidíme, ja som nastavená hlavne tak, že budúci rok sa snažíme, takže sa teraz na to neupínam 🙂
@azzura niekedy v rozmedzí tento štvrtok až sobota 😉 trošička mi kolíšu cykly plus-mínus dva dni, nechám sa prekvapiť. ty zajtra testuješ, však? 🙂

azzura
19. dec 2011

@zelovocka netestujem, najpr sa rano necham prekvapit teplotou a potom sa rozhodnem co dalej. Tak som zvedava ako dopadnes, potom daj vediet, i ked budu vianocne sviatky 😉

mattuliatko30
19. dec 2011

@azzura deti nehovoria nič....len aby bola maminka šťastná....ale isto by ho prijali 🙂

becky89
19. dec 2011

@azzura ja som to dr. nehovorila že sa snažíme a že by sme chceli. 😅 Nejako sme sa na to necítili, že by sme to chceli riešiť. Ja si tiež myslím, že uvidíme po vyšetreniach. Dr. vravela, že priateľovi spravia spermiogram a mne hormonálny profil.
A čo sa dá vlastne zistiť z toho hormonálneho profilu? A ak by bol priateľ v poriadku ako sa postupuje ďalej vo vyšetreniach?

azzura
19. dec 2011

@mattuliatko30 tak to je super, že deticky maju taky postoj. mozno sa manzelik umudri 🙂 alebo mu daco v case ovu ujde a bude mat prekvapko 😀 😀 😀 😀

azzura
19. dec 2011

@becky89 ja som mala zly hormonalny profil a moj predosli doktor ma zrusil a povedal, že nech sa pripravim ze idem do prechodu a ze nech idem na umele, aby som ho do 39 stihla zadara ☹ ☹ ☹ . Bol kreten, tak som bola dost dlho z toho mimo, az nakoniec som si nals aineho doktora, ktory povedal ze vsetko sa dariešit, zistil že mi nedozrievaju vajicka a sliznica, ale to uz napravil, Ale stale sa nedari, tak preto tie prefuky. ja v podstate uz rok chodím mojmu doktorovi a skoro kazdy mesiac mi robi nejake testy. Neboj sa, hlavne vela nervou a trpezlivosti ti zelam, lebo to chodenie k doktorovi je unavne a psychicky vecerpavajuce, ale co uz ked nepatrime do skupiny SUP a SOM V TOM 😀 , aspon si to budeme viac vaziť

zelovocka
19. dec 2011

@azzura no jasné, teplotka ráno napovie, tak snáď sa ti bude držať 😉
ja sa tu iste zastavím aj cez sviatky, veď od 27. dec. normálne robím, takže nakuknem aj na Koníka 🙂 hlavne ako ste dopadli vy ostatné.

azzura
19. dec 2011

@zelovocka ja este neviem ako robim medzi sviatkami, chcela by som dovolenku, ale sme viacerí na oddelení tak sa treba dohodnut.

mattuliatko30
19. dec 2011

@azzura no veď nato čakám...a čakám....tak ale už 6 rokov..neušlo 😀 tak neviem či sa dočkáááám 😠

azzura
19. dec 2011

@mattuliatko30 😀 tak ho trosku pripi, navod atmosferu a sup na neho. Nemože sa furt branit a davat si pozor 😀 😀 😀

mattuliatko30
19. dec 2011

@azzura joj....to je tažké....ver mi,že aj vtedy si dá pozor 🙂))) a ty už máš babeno?či si len snažilka?

azzura
19. dec 2011

@mattuliatko30 tak to mas dopreho tvrdohlavca doma 😀 . My sme v obdobi snazenia, a zatial bez babetka

mattuliatko30
19. dec 2011

@azzura tak nech rýchlo sa to podarí.....🙂 neboj..ono raz to príde...niekomu skôr..niekto potrebuje čas..ja som s tým problém nemala...otehotnela som hneď..a aj pri druhom..som si povedala...je 14 deň, tak teraz...a bum..hneď som bola tehotná..tak myslím,že s tým by problém nebol......teda vtedy som bola mladšia....ale tak myslím.že by sa to isto podarilo..... 😀

becky89
19. dec 2011

@azzura no my to zas máme tak, že priateľ je starší o 10 rokov, takže mi povedala dr., že ak chceme mať vlastné dieťa tak nemá význam čakať. Verím, že to dá psychicky zabrať, preto sme sa do toho nehrnuli, ale ja som momentálne v podstate celkom v pohode. Teším sa z toho, že sme urobili prvé krôčiky. Uvidíme čo to s nami spraví po ďalších vyšetreniach. Priateľ to nesie trocha horšie, asi potrebuje viac času ako ja, aby sa s tým nejako vyrovnal. Ale máme spolu krásny vzťah - to je pre mňa najdôležitejšie a dieťaťko by bolo len plus. 🙂

azzura
19. dec 2011

@mattuliatko30 si stastny clovek 🙂

azzura
19. dec 2011

@becky89 aj moj je stari o 10 rokov a smg ma super ako mladík, to ja som ta kazova. viem o com hovorim, u nas je to rovnako

mattuliatko30
19. dec 2011

@azzura tak asi áno.... 🙂)) a vždy bez komplikácií...okrem vracania....ale to sa dalo...

zelovocka
19. dec 2011

@azzura hádam sa dohodnete a spravíš si voľno 🙂 mne to nehrozí, ale už som zvyknutá, že vždy v tomto období pracujem. roboty bude máličko a bude tu pokoj, tak sa aj celkom teším, že si posedíme na zadku a ešte nám to zaplatia 😀 😝

vardzikova
19. dec 2011

@spula22 no ako mrchana ešte neprišla? 😒 😀

vardzikova
19. dec 2011

@aknedz no jasne , ale tak predstavu už určitu maš 🙂

vardzikova
19. dec 2011

Tak ahojte babiky moje,, hlasim sa po takej dlhej dobe 😖 v sobotu aj nedelu som bola trošku psychicky mimo pretože som mala dopravnu nehodu 😖 , takže ešte dnes to rozdychavam, inak dnes mi mrchana asi skončííí takže môžme isť s manželikom dalej snažilkovať, a vy čo mate noveho?

vardzikova
19. dec 2011

@azzura ahoj moja no ako mrcha?

vardzikova
19. dec 2011

@lucecita ahoj moja, tak ja mam dnes tiež neskutočne veľa prace nestiham ani čitať a kde to ešte pisať 😀

aknedz
19. dec 2011

@vardzikova fíííha, dúfam, že to nebolo nič veľmi vážne a už si v poriadku! 😲 😕