Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova v čom? 😉
@mattuliatko30 lebo to dopadne rovnako, musim prezit dalsiu mrchu a potomidem na prefuky 1.2
@azzura a to sa prečo nato chodí?....kôli niečomu?...či ?neviem , nepoznám to..... 😒
@mattuliatko30 to sa robi prefuk vajcovodov, v case ovulacie vajco putuje z maternice do vajcovodu a tam by sa malo stretnut so spermiou.
@azzura a ono to má nejako k tomu dopomôcť?...keď sa to robí v čase ovu?,,,či tebe sa neuvolní to vajíčko?...či ako?
@mattuliatko30 hej, ma precistit a z priechodnit vajcovody. Ja som mala najprv problem z hormonami, potom sa zistilo že nedozrievaju vajícka a nerastie sliznica, ale to mam uz vyriesene za pomoci liekov.
@azzura ☹ ☹ ☹ ☹
bré ráno žienky, môj graf vyzerá takto : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 som zvedavá či aj tento cyklus budem skokan 😀 😀 😀 ale krámy skoro žiadne už, ako mne je dobre..tak počkám pár dní a šup do postele s manželom alebo poštárom alebo susedom 😀 😀 😀 😀
@azzura bože, keď tu čítam ako majú fakt ženy s tým problém...je to smutné.....chvalabohu,že ja som tým nikdy neprešla....musí to byť stresujúce.....niekto si to fakt vymodlí...to bábenko....
@mattuliatko30 a to som ten lahsi pripad. Preto som si vybrala tu to temu, lebo tu sa tak veci neriesa a nie su tu tazke pripady, tak som bola so svojimi problemami nad vecou. Neva, prezijem a buduci rok to musi vyjst
@lucecita este mi nedorazila, ale u mna to tak funguje ze ked ma prestanu boliet prsia a brucho (co dnes tak je) ocakavam velku bolest bruch a do 30 min sa mi rozbehnu kramy.
Dalsi cyklus bude zas neuspesny, ale uz nech je za mnou, potom idem v januari na predoperacne vysetrenia a 1.2 na prefuky, dufam ze tie mi pomozu
@nikinka1111 neva, hlavne ze sa tu pomali stehotnieva....raz pride rad aj na mna 🙂
@lucecita ha dnes som si pomerala len som si to ešte nezaznačila 🙂 😀 😀 😀
@palculienka2011 tak teplomerik rano pipal 🙂
@delideli moja treba myslieť pozitivne ..nič sa neboj 😀 😀
@bubacik5 mne slabu čiarku na ovu teste ukazovalo ešte tyžden po ovulke..tiež som sa tomu čudovala ... ale doky povedal že sa to stáva ... 😀
@azzura isto vyjde.... 🙂)) držím veľmi palčeky 🙂
@spula22 a načo je dobry duphaston?
@mattuliatko30 čo v čom? o čom sme hovorili? 😀

@azzura :(((( hlavu hore, uvidis ze na tie prefuky nakoniec ani nepojdes, len treba tomu verit hrozne silno...i ked je to tazke....a nejake alternativne veci si nikdy neskusala?