icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mel84
20. dec 2011

@azzura :(((( hlavu hore, uvidis ze na tie prefuky nakoniec ani nepojdes, len treba tomu verit hrozne silno...i ked je to tazke....a nejake alternativne veci si nikdy neskusala?

mattuliatko30
20. dec 2011

@vardzikova v čom? 😉

azzura
20. dec 2011

@mattuliatko30 lebo to dopadne rovnako, musim prezit dalsiu mrchu a potomidem na prefuky 1.2

azzura
20. dec 2011

@mel84 moja, ja uz ma mam toho za rok vela za sebou. asi tie prefuky to istia. Asi tam je dalsi problem.
Ake alternatívne veci???

mattuliatko30
20. dec 2011

@azzura a to sa prečo nato chodí?....kôli niečomu?...či ?neviem , nepoznám to..... 😒

azzura
20. dec 2011

@mattuliatko30 to sa robi prefuk vajcovodov, v case ovulacie vajco putuje z maternice do vajcovodu a tam by sa malo stretnut so spermiou.

mel84
20. dec 2011

@azzura alternativnu medicinu, nejake liecenie bylinkami alebo tak...podla mna dnesna medicina riesi veci strasne agresivne...ja tiez netusim co tie prefuky su ale znie to tak hrozivo 😒

azzura
20. dec 2011

@mel84 ja sa liecim uz rok, uz aj u bylinkarky som bola a j u vestici. Lekar mi prpblemy co som mala ako tak vyriesil a ako posledny krok su prefuky, mala som ist v decembri ale bol straj lekarov tak ma presunul na februar, ale veril ze mozno dovtedy tehu budem

mattuliatko30
20. dec 2011

@azzura a ono to má nejako k tomu dopomôcť?...keď sa to robí v čase ovu?,,,či tebe sa neuvolní to vajíčko?...či ako?

azzura
20. dec 2011

@mattuliatko30 hej, ma precistit a z priechodnit vajcovody. Ja som mala najprv problem z hormonami, potom sa zistilo že nedozrievaju vajícka a nerastie sliznica, ale to mam uz vyriesene za pomoci liekov.

lucecita
20. dec 2011

@azzura koksooooo, to čooooo? aj ja som mala taký pokles, je mi to ľúto ☹

nikinka1111
20. dec 2011

@azzura ☹ ☹ ☹ ☹

azzura
20. dec 2011

@lucecita co uz, nejak nam nepraje ☹ ☹ ☹

lucecita
20. dec 2011

bré ráno žienky, môj graf vyzerá takto : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 som zvedavá či aj tento cyklus budem skokan 😀 😀 😀 ale krámy skoro žiadne už, ako mne je dobre..tak počkám pár dní a šup do postele s manželom alebo poštárom alebo susedom 😀 😀 😀 😀

mattuliatko30
20. dec 2011

@azzura bože, keď tu čítam ako majú fakt ženy s tým problém...je to smutné.....chvalabohu,že ja som tým nikdy neprešla....musí to byť stresujúce.....niekto si to fakt vymodlí...to bábenko....

lucecita
20. dec 2011

@azzura šak práve....sprostá mrcha...nevadí, ideme do ďalšieho cyklu a tam sa to podarí 😉

azzura
20. dec 2011

@mattuliatko30 a to som ten lahsi pripad. Preto som si vybrala tu to temu, lebo tu sa tak veci neriesa a nie su tu tazke pripady, tak som bola so svojimi problemami nad vecou. Neva, prezijem a buduci rok to musi vyjst

mel84
20. dec 2011

@azzura ked veri tomu lekar ze sa to do prefukov podari, tak ty musis verit dvojnasobne!! niektorym ani ten lekar sance nedava.....

azzura
20. dec 2011

@lucecita este mi nedorazila, ale u mna to tak funguje ze ked ma prestanu boliet prsia a brucho (co dnes tak je) ocakavam velku bolest bruch a do 30 min sa mi rozbehnu kramy.
Dalsi cyklus bude zas neuspesny, ale uz nech je za mnou, potom idem v januari na predoperacne vysetrenia a 1.2 na prefuky, dufam ze tie mi pomozu

azzura
20. dec 2011

@mel84 vies moja, lekar dokym ta neotvori tak nevie co za boredel je v tebe, niekedy staci len precistit a fungujes a niekedy su tie zrasty take silne, že povedia treba is na umele. Uz aj s tym som zmierena, ale je to dlhy a namahavy proces

azzura
20. dec 2011

@nikinka1111 neva, hlavne ze sa tu pomali stehotnieva....raz pride rad aj na mna 🙂

vardzikova
20. dec 2011

@lucecita ha dnes som si pomerala len som si to ešte nezaznačila 🙂 😀 😀 😀

vardzikova
20. dec 2011

@palculienka2011 tak teplomerik rano pipal 🙂

vardzikova
20. dec 2011

@delideli moja treba myslieť pozitivne ..nič sa neboj 😀 😀

vardzikova
20. dec 2011

@bubacik5 mne slabu čiarku na ovu teste ukazovalo ešte tyžden po ovulke..tiež som sa tomu čudovala ... ale doky povedal že sa to stáva ... 😀

mattuliatko30
20. dec 2011

@azzura isto vyjde.... 🙂)) držím veľmi palčeky 🙂

chorucka
20. dec 2011

@azzura ahoj ja by som sa tak netesila na operaciu ale v tvojom pripade asi jedina moznost ako zistit
ci tam je pes zakopany

vardzikova
20. dec 2011

@spula22 a načo je dobry duphaston?

vardzikova
20. dec 2011

@mattuliatko30 čo v čom? o čom sme hovorili? 😀