Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova však na....ja sa hanbím to tu napísať 😀 😀 😀 😀 😀 a nie je tu červenajúci sa smajlík 😅 😅
babky take poztivne myslenie ake mam momentalne teraz som nemala asi ešte nikdy - 😀
@l_e_n_o_c_k_a čo sa stalo?
@nikinka1111 jéééééj, mi uvidíme fazuľkuuuuu, sem s ňou až sa pokocháme 🙂 🙂
@lucecita 😀 😀 ale čo by si sa hanbila no šup s tym von .. čakaaaaaaaaam 😀
@vardzikova este do obeda pi, aj na obed sa napi, ale potom uz nie. Aspon ja to tak robim 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ??????????????????????????
@azzura ok posluchnem tvoju radu dnes mi začala asi ovulaaaa... yes yes yes ani by si neverila ako sa teším 😀
@vardzikova pipík 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 toto sa ti podarilo 😀
@vardzikova verila, aj ja som tesim s tebou a hlabne na výsledok, ktorý spolu s mm zamiesite 😀
@nikinka1111 jeeee cela mamina 😀 😀 😀 😀 😀
@nikinka1111 vidííííííííím...prvááááááááá....krááááááááááásne 😉 opatruj si ju ako oko v hlave 😉
@nikinka1111 najkrajšia machuľka 😉 🙂
@azzura tak na ten výsledok som veeeľmi zvedava 😀 😀 ako jasne že neočakavam nič ine ako pozitivny tehu test 😀
@carie32 cítim sa dobre, akurát keď sa nenajem tak mi je strašne zle. ako dnes ráno som zaspala, tak žiadne raňajky a u dokiho som čakala skoro 1,5 hod, tak mi už bolo riadne zle. ale hne´d som si potom kúpila koláčiky a už bolo dobre. aj manžel videl byť srdiečko, bolo to úžasné.....
@azzura to by bolo ake žičko 😀 😀
@vardzikova spravny pristup 🙂 vask ziadna tu neocakava iny nez pozitivny tehu vysledok. 😝 😝 😝
@azzura 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nikinka1111 to už teraz počuť ako bije srdiečko? čožeeee
@vardzikova ???? žičko?????? nechnapem 😀
@lucecita to vieš že budem, srdiečko som ešte ani nečakala, krásne bilo 🙂
@vardzikova počuť sme nepočuli ale videli ako krásne pumpuje 🙂 🙂 🙂

a nám po radosti 😢 😢 😢 😢 😢