icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
21. dec 2011

@vardzikova ani ja som z toho neni nadsena, ale co sa da robit, inak by sme nemali vlastne byvanie ani ked budem mat 50 😀

vardzikova
21. dec 2011

@gelinka75 no to ako určite nikdy by si si ani nenašetrila toľkokoľko by si potrebovala k byvaniu 😒 jedine čo mna teši je to že splatim po 15 rokoch a mam pokoj my už platime druhy rok.. a v podstate ani neviemako a dva roky mi už zbehli takže už iba 13 rokov.. 😀 a projekt ste si vyberali z netu?

chorucka
21. dec 2011

Ahojte babky co je tu nove? Nejaka nova tehulka?

vardzikova
21. dec 2011

@chorucka ahoj ... zatiaľ žiadna ... 😖

vardzikova
21. dec 2011

@gelinka75 pripajam foto ako to to vyzera len ešte nemame urobenu fasadu .. tento projekt je z netu kde sme si ho ajobjednali

chorucka
21. dec 2011

@vardzikova pekny domcek a zvnutra vam co este treba?

fifitko25
21. dec 2011

dievčatá, ja som dnes 3DC a nemám skoro nič už..... 😨 cítim oba vaječníky, no červená sa definitívne zastavuje a to dosť rýchlo, obyčajne mám 5dňový cyklus... myslíte si, že to mohla urobiť alchemilka? 😕

nikinka1111
21. dec 2011

@vardzikova krásny domček 🙂

gelinka75
21. dec 2011

@vardzikova pekne velke 😀 ja som nechcela ziadne poschodie, preto sme si vybrali bungalow od prodomu c. 23 http://prodom.sk/?p=projekty&project=27 objednavali sme z netu, ale boli sme to vyzdvihovat osobne

azzura
21. dec 2011

@chorucka ahojko, vsetko po starom

azzura
21. dec 2011

@vardzikova pekne, aj bazenik bude 😀 😀

azzura
21. dec 2011

@gelinka75 aj mne sa pacia bungalovy, su prakticke, netreba chodit hore dole po schodoch, ale musis mat dost velky pozemok, resp. zastavis si ho domom a potom nemas zahradku.

vardzikova
21. dec 2011

@chorucka tak treba nam ešte urobiť podlahy, kupelnu , schody a vymaľovať

vardzikova
21. dec 2011

@gelinka75 super riešeny .. pekny 😉

vardzikova
21. dec 2011

@azzura milačik budem rada ked budem mať začo kupiť dvere 😀 😀

gelinka75
21. dec 2011

@azzura
@vardzikova nemame maly pozemok ale ani velky, este nam ostane dobry kus zahrady, vnutri budeme robit nejake zmeny, ostane tak iba kuchyna a obyvacka, ostatne co sa da posuvat bude isto posunute 😀

chorucka
21. dec 2011

@vardzikova to je uz malickost hlavne ze to mate pod strechou Len keby bolo viac peniazkov ze Bratranec ties staval uz byvaju ma len dole porobene aby sa dalo byvat a ani z vonku to este nema a to ma 3deturence od 2 3 4r ma sa co obracat

azzura
21. dec 2011

@vardzikova ja viem 😀 som len srandovala 😀 , vsak dvere neponahlaju, ste len sami 2 doma 😀

chorucka
21. dec 2011

@azzura tak ty uz mas mrchanu? Ja som vcera mala take bolesti ze uzuz a nic aj ked by mala prist 24 ale po tej inekcii neviem kedy dorazi

chorucka
21. dec 2011

@vardzikova ja strasne rada prerabam mam rada zmenu len chudacik manzel on si to odmaka 😀

azzura
21. dec 2011

@chorucka hmm, no mne dorazila vcera, rano mi klesla teplota rapidne z 37 na 36,5, takze som dostala krasne na 28DC

ty mas kedy nedostat?

chorucka
21. dec 2011

@azzura ja som zvedava aku ja budem mat mrchanu lebo ja mavam 3dni aj to len spinenie dufam ze po inekcii nesteciem cela

azzura
21. dec 2011

@chorucka ja som taku spiniacu mala predosle 2 cykly, ale teraz sa mi to spustilo. A som rada, ze ked uz prisla tak nech riadna, aspon toto sa mi vyplnilo.
A možno nedostaneš 😉

chorucka
21. dec 2011

@azzura niekedy som rada ze je mrchana kratka ale za dalsie je lepsie ked sa to vsetko dostane von s tela No dufam ze dostanem inekcia zaberie lekar mi odsleduje ovulku a dufam ze na narodky dudem mat naj darcek ked to tak ratam by to aj islo Len nech ta cysta praskne a nech mam krv ok 😀

azzura
21. dec 2011

@chorucka kedy mas narodky

chorucka
21. dec 2011

@azzura ked som bola 19 u lekara robil mi ultrazvuk no mne sa ta cysta na prvy pohlad zdala ze to nieje cysta ale fazulka Ale vo vajecniku?! Lekar mi pretrel zrak Ja vzdy sledujem monitor na ultrazvuku aj ked je to cudesne tam vsetko 😀

chorucka
21. dec 2011

@azzura jaj moja 16.1 zas budem o rok starsia ma depka zas klepne

azzura
21. dec 2011

@chorucka aj ja mu furt pozeram na monitor a on mi vysvetluje a ked nechapem tak sa pytam 😀 . Treba verit, že ta cysta praskla a uz budelen dobre, vodove cysty ako sa zjavia tak aj odídu

azzura
21. dec 2011

@chorucka noooo, mozno si stihnes dat fazulku na narodky 😀 , ak nie teraz tak na valentína a ked nie vtedy tak na MDZ, atd atd......to je moja najnovsia teoria 🙂ale proste to musí byť v r.2012

azzura
21. dec 2011

@chorucka nedepkuj z veku, ja som mala v oktobri 35 a to bola DEPKAAAAA 😀