Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 no to ako určite nikdy by si si ani nenašetrila toľkokoľko by si potrebovala k byvaniu 😒 jedine čo mna teši je to že splatim po 15 rokoch a mam pokoj my už platime druhy rok.. a v podstate ani neviemako a dva roky mi už zbehli takže už iba 13 rokov.. 😀 a projekt ste si vyberali z netu?
Ahojte babky co je tu nove? Nejaka nova tehulka?
@chorucka ahoj ... zatiaľ žiadna ... 😖
@gelinka75 pripajam foto ako to to vyzera len ešte nemame urobenu fasadu .. tento projekt je z netu kde sme si ho ajobjednali
@vardzikova pekny domcek a zvnutra vam co este treba?
dievčatá, ja som dnes 3DC a nemám skoro nič už..... 😨 cítim oba vaječníky, no červená sa definitívne zastavuje a to dosť rýchlo, obyčajne mám 5dňový cyklus... myslíte si, že to mohla urobiť alchemilka? 😕
@vardzikova krásny domček 🙂
@vardzikova pekne velke 😀 ja som nechcela ziadne poschodie, preto sme si vybrali bungalow od prodomu c. 23 http://prodom.sk/?p=projekty&project=27 objednavali sme z netu, ale boli sme to vyzdvihovat osobne
@vardzikova pekne, aj bazenik bude 😀 😀
@chorucka tak treba nam ešte urobiť podlahy, kupelnu , schody a vymaľovať
@gelinka75 super riešeny .. pekny 😉
@azzura milačik budem rada ked budem mať začo kupiť dvere 😀 😀
@azzura
@vardzikova nemame maly pozemok ale ani velky, este nam ostane dobry kus zahrady, vnutri budeme robit nejake zmeny, ostane tak iba kuchyna a obyvacka, ostatne co sa da posuvat bude isto posunute 😀
@vardzikova to je uz malickost hlavne ze to mate pod strechou Len keby bolo viac peniazkov ze Bratranec ties staval uz byvaju ma len dole porobene aby sa dalo byvat a ani z vonku to este nema a to ma 3deturence od 2 3 4r ma sa co obracat
@vardzikova ja viem 😀 som len srandovala 😀 , vsak dvere neponahlaju, ste len sami 2 doma 😀
@vardzikova ja strasne rada prerabam mam rada zmenu len chudacik manzel on si to odmaka 😀
@azzura niekedy som rada ze je mrchana kratka ale za dalsie je lepsie ked sa to vsetko dostane von s tela No dufam ze dostanem inekcia zaberie lekar mi odsleduje ovulku a dufam ze na narodky dudem mat naj darcek ked to tak ratam by to aj islo Len nech ta cysta praskne a nech mam krv ok 😀

@vardzikova ani ja som z toho neni nadsena, ale co sa da robit, inak by sme nemali vlastne byvanie ani ked budem mat 50 😀