Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka no tak to určite ale keby si mala tak uvažovať že najprv všetko dokončiš a potom maš deturence tak typujem tak v 50-tke 😀 😀
@azzura zabudla si na pozitivne myslenie budeme traja doma 😀 😀 a viem že si srandovala neboj 😀 😀
@chorucka no ale tak aj ty maš natom podiel ty vymyšľaš a on to realizuje dobre zatriedene 😀 😀
@vardzikova jasne že traja, ty+mm+fazulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dnes sa to v praci vlečeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@vardzikova nadherny domcek 🙂 aj ja chcem taky, nebudete mat volne izby na prenajom? 😀
@bubacik5 budeme k @vardzikova chodit na vikend aj s detickami 🙂 😀 😝 😀 😝
Ahojte babenky, som sa tu nemohla vcera dostavit, lebo som 😀 😀 😀 ZASNUBENA 😀 😀 😀
a moj graf vyzera takto http://www.fertilityfriend.com/home/393359
vcera uz taky slaby ruzovy vytok....a dneska zatial nic, ale o 2 rano mi bolo zle...som bola hladna a bolo mi na vracanie,...neviem preco 😒 asi kvoli mrche
@vardzikova vies ako sa vravi postav dom zasad strom a splod syn ci tak nejak 😀 ja si myslimze dalsou tehu budes ty
@azzura jj sak jasneeee, pokial nas tam bude chciet 😀 😀 😀
@vardzikova
@bubacik5 vsak dojdeme a zazvonime, hadam nas neposle prec 🙂 🙂
@vardzikova 😀
@azzura @bubacik5 babyyy, pridávam sa k Vám a pôjdeme @vardzikova spraviť nejakú poriadnu škodu v chladničke 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita len v chlapdnicke, pojdeme aj do špajzky 😀 tak byvaju dobroty 😀
@vardzikova cica piseme o tebe a ty zadna reakcia 😀 😀 😀 😀
@azzura no ešte že tak 🙂 😀
@bubacik5 jasneee prečo nie 😉 😉
@azzura a to by bola aka šupa 😀 😀 milačik a v preklade to znamena že by to bola parada 😉 😀
@chorucka mojko keby si mala pravdu ako jasne že to želam všetkýýým nám zatiaľ ešte iba netehuľkám čakateľkám 😉

@gelinka75 ani my nemame veľky pozemok 5á 😀