Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura no to nieje zly napad .. vyskušam zajtra 😉 😉
@vardzikova priprav sa že sa bude cudovat a smiat sa 😀 😀 😀 😀
AHOJTE BABUSE fu vas nebobehnem tolko ste popisali No moje zlate potrebujem radu Dnes rano som trosku spinila a teraz nic a to mam ist na hormon. profil tak otazka znie: kedy mam ist ked mrchana sa nerozbehla a za dalsie potom su sviatky a lekar ma dovolenku v utorok Bojim sa ze to prepasiem
@azzura no tak to si viem predstaviť,, ako sa bude rehotať no a čo ,, nech sa smeje 😀
@aliaxa a pôjde? lebo môj povedal že jedine v krajnoooom pripade ... 😖 😀
Ahojte ! Ako sa prosim vas ma byt alchemilka a ruzovy grep. dzus? Kolko dni a v akych dnoch cyklu? Dakujem 🙂
@vardzikova ahoj Ja som vzdy po sexe sla hned do sprchy Od kedy sa snazime o babo tak posledne cislo je vzdy mm na mne a ja mam vankusik pod zadockom a este lezkam Ze vraj sa najlepsie robia deti na koberci 😀
@azzura to bolo v nejakom casaku asi pol roka dozadu nejaka baba nemohla mat deti znama jej poradila nejaku rumunku (myslim) v BA liecitelku tak ta liecitelka jej poradila ze to maju skusit na koberci ale mm musi bit na nej a asi o mesiac sa jej chcela ist podakovat ze sa zadarilo ale ta liecitelka niekam odcestoval
micak: ja pijem alchemilku od začiatku mrchy do ovu, grepový džús stále 😀 lebo mne chutí 😉
baby ja ked to tu citam sak my sme chodiace lekarne uzivame setko mozne joj len keby to uz zabralo

@aliaxa bude 😀 . Kazda z nas mava take obdobie, ze vsetko je zle, a noc sa nedari, ja si poviem ze s tym seknem a nemienim uz behat po doktoroch a potom mi 40 povedia ze to bolo vsetko zbytocne. ale nakoniec saz toho vyspim a poviem si ze musim urobit pre babo vsetko, aby som raz nelutovala.