Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova áno áno, už si mi písala prečo tá depka...si nevedela, že ovu testy sa robia poobede na večer? mojaaaaa, ale už vieš, tak nedepkuj! a čo teplotka, už nemeráme, žeeeee? 😀 😀 😀 😀
@vardzikova tak uz to vyskusal, zistil ze tebe sa to pacilo a neohudrala si ho, že co ta budi.....takze super. Ale skus byt rychlejsia ty 😉
@azzura topiaci sa každej slamky chyta ale toto je podľa mna už lodne lano 😀 😀 😀 😀
@vardzikova som si myslela ze je to priezvisko, si si nechala obe priezviska?
@lucecita tak teraz si rozosmiala ty mna 😀 😀 😀 😀 😀 no jasne že nemeriame .... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura vyskušam dnes .. naš sexualny život dostal iny rozmer 😀
@vardzikova môj nick je odvodený z mena mojej yorkshierky, volá sa Fifi 😀
@vardzikova čo by si bez nás robila? no hodila by si si to 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale nijeeeeee, to len zo srandy som napísala....
babyyy, ja som LUCKA 😎
@vardzikova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura ano a moje cele je Katarína Gladičová Vardziková 😉
@fifitko25 no kukaj ... a prečo ja som si dala svoje priezvisko ... nechapem 😀
@vardzikova fuha, uz len adresa nam chyba a tel, cislo a budeme vediet vsetko 😀 😀 😀
@vardzikova potom daj vediet ale ked povie nieco co sa ti pacit nebude povedz si ze to somarina 😀 inak svagrinka bola minule pri nejakej vestici v kosiciach jej kamoska tam chodi casto a vela veci sa jej splnilo ale ja by som sa na to asi neodhodlala ist tak aj mne lepilo ked som volala co povie ale vraj vestica zle veci nechce rozpravat
baby dnes som v robote vypila energy drink a utekala domov, bolo mi zleeeeeeeeeeee, asi ta kombinacia tri dni vinko malo jedla, to so mnou zatocilo... 😀 😀 😀 😀
@vardzikova nase krsniatko sa vola Sofinka 😀
@lucecita Lucka , Monika, Renatka ... no baby krasa 😉 🙂 a čo by som bez vás robila? depkovalaaaaaa
@kandee1201 ja som bola v minulosti uz u 3 vestkym. Ta v NZ bola dobra
@azzura ale poviem ti niekedy mam s tym problem lebo ked sa mam podpisať celým menom tak vačšinou mi to nevychadza 😀 😀
@kandee1201 tak ja by som jej povedala nech mi zle ani nerozprava ... len pozitiva 😀
@vardzikova Katuska, vsak aj my co bys me bez teba robili. Proste sme sa tu zisli super partia bab, pekne spolu prezivame radosti aj starosti 😉
@bubacik5 schvaľujem to meno 😉 😀 super vyber
@vardzikova vsak ked si si to tak vymyslela, tak musis spekulovat ako sa podpisat 😎
@azzura niekedy sa na tych svojich hlaškach riadne narehoceme .. ale ako si pisala život je o tom aj o starostiach aj o radostiach ale vždy sa to preživa s ľudmi s ktorými si rozumieš a dokážu ta uplne pochopiť 😉 😀
@vardzikova sme to ale virtulani kamosi 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura no lenže ja som nadtym až predtym tak neuvažovala jednoducho som chcela mať aj svoje rodné priezvisko .. prvy problem nastal ked som sa podpisovala v banke okienko malo asi tri centimetre a ja dve priezviska no a vyber si ... 😀

@azzura no a moj nick znamena jedno priezvysko z mojho celeho priezviska 😀