Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura ahoj, práve papám ľanové semiačka podľa tvojho receptu 😉 nechala som to len jednu hodinu odstáť, zdá sa mi, že sú napučané dosť aj slizu pustili veľa 😀 akože celkom to ujde, len je toho neúrekom, budem ich aj hodinu jesť 😅 neviem, kedy sa majú jesť, som 2DC, tak hádam nevadí. @vardzikova by z toho nadšená nebola, ona tuším spomínala, že fuj 😉 😀
@vardzikova mojka, čo je s tebouuuuuu? kde siiii? 😀 😀 😀
Babyyyy o chvilu koncim, tak zajtra
@vardzikova tak sa nemas coho bat 😉
@azzura no musela som napisať jedno aj druhe lebo tak sa volam jedno priezvisko nieje platne ako by som to potom nebola milačik ja vieš ? 😉
@vardzikova jasnacka, uz som pochopila 😎 😎
@bubacik5 odkaž odkaž že ma super vkus 😉
@azzura eeeeeeeej ides snazilkovat 😀 😀 😀
@azzura ty sa ale nezdaš moja ... si čislo 😉 😀
@bubacik5 no diky ... ano som v praci a čo ten smiech ? čo toto ma znamenať ? ha ? 😠 😠 😠 😠 😠 😀
@lucecita ano som v robote a poviem ti pravdu sama z toho niesom nadšena .. ale šak čo .. už len hodka a idem domov konečne 😝 😀
@kandee1201 idem s kamoskou na pizzu avinco, lebo sme este enoslavili jej meniny a tie boli v novembri 🙂
@fifitko25 ja ešte iba 23 ale 24 ma pomali chytá za nohy ... och kde som toľko rokov zobrala nechce niekto .. rada rozdam aspon 5 🙂
@vardzikova ja len ze vypisujes ako keby si bola doma 😀 tak ma to trochu zarazilo 🙂 nehnevaj sa na mna 😢 😕 😔
@zelovocka bleeee 😝 😝 😝 😝 semiačka 😝 😝 😝 😝 😝
@lucecita mojka vieš ja musim z času na čas aj niečo urobiť kedže som v praci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura ja som vedela že si šikovna holka 😉 😀

@azzura ale boli sme aj od seba mesiac, ale laske nerozkases jedna esemeska a letela som spat do amsterdamu 😀 😀 😀 😀 , rodicia boli zo mna hyppyyy 😀 😀 😀 😀 , chudaci a ocino nevlastny rasista ako hrom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ale okej