icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eri28
27. dec 2011

@azzura ale boli sme aj od seba mesiac, ale laske nerozkases jedna esemeska a letela som spat do amsterdamu 😀 😀 😀 😀 , rodicia boli zo mna hyppyyy 😀 😀 😀 😀 , chudaci a ocino nevlastny rasista ako hrom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ale okej

eri28
27. dec 2011

@azzura a ty si vydata neako som to neprecitala z tvoho nicku trnavacka....

eri28
27. dec 2011

@milacik3 mne nie sorryy nikdy som nic take nepapala....

zelovocka
27. dec 2011

@azzura ahoj, práve papám ľanové semiačka podľa tvojho receptu 😉 nechala som to len jednu hodinu odstáť, zdá sa mi, že sú napučané dosť aj slizu pustili veľa 😀 akože celkom to ujde, len je toho neúrekom, budem ich aj hodinu jesť 😅 neviem, kedy sa majú jesť, som 2DC, tak hádam nevadí. @vardzikova by z toho nadšená nebola, ona tuším spomínala, že fuj 😉 😀

lucecita
27. dec 2011

@vardzikova mojka, čo je s tebouuuuuu? kde siiii? 😀 😀 😀

azzura
27. dec 2011

@fifitko25 fuha, zaujimave, uz len tomu rozumiet 😉

azzura
27. dec 2011

@lucecita cica mame ta radi 😀 😀 😀 😀

azzura
27. dec 2011

@eri28 rodicia to predychali?
Ale krasny pribeh 😉

azzura
27. dec 2011

@eri28 co uz, ked ta maju radi tak to museli prehltnut a hlavne ked ta vidia stastnu, tak nie je o čom

azzura
27. dec 2011

@eri28 hej som, mam o 10 rokov starieko partnera, je vdovec a tak mame doma pubertaka 15 rocneho. Tiez som mala takzke obdobie ked som ho stretla, uz som si myslela ze ostanem sama, lebo dovtedy som stretla samych chrunov.

azzura
27. dec 2011

@zelovocka cau, ja som ich dojedla doobeda. Zistila som ze teraz cez sviatky som ich nejak nevedela zjest, normalne som musela byt k sebe nasilna. V praci to pohodlne zjem. Asi sa maju jest furt. Musim sa spytat purinky. Ja som 8DC

azzura
27. dec 2011

Babyyyy o chvilu koncim, tak zajtra

kandee1201
27. dec 2011

@vardzikova tak sa nemas coho bat 😉

vardzikova
27. dec 2011

@azzura no musela som napisať jedno aj druhe lebo tak sa volam jedno priezvisko nieje platne ako by som to potom nebola milačik ja vieš ? 😉

azzura
27. dec 2011

@vardzikova jasnacka, uz som pochopila 😎 😎

vardzikova
27. dec 2011

@bubacik5 odkaž odkaž že ma super vkus 😉

kandee1201
27. dec 2011

@azzura eeeeeeeej ides snazilkovat 😀 😀 😀

vardzikova
27. dec 2011

@azzura ty sa ale nezdaš moja ... si čislo 😉 😀

vardzikova
27. dec 2011

@bubacik5 no diky ... ano som v praci a čo ten smiech ? čo toto ma znamenať ? ha ? 😠 😠 😠 😠 😠 😀

vardzikova
27. dec 2011

@lucecita ano som v robote a poviem ti pravdu sama z toho niesom nadšena .. ale šak čo .. už len hodka a idem domov konečne 😝 😀

azzura
27. dec 2011

@kandee1201 idem s kamoskou na pizzu avinco, lebo sme este enoslavili jej meniny a tie boli v novembri 🙂

eri28
27. dec 2011

@azzura moj je odo mna o 11 rokov starsieho cokinku, ale nemenila by som nastastie nemam pubertaka doma to by som ja asi neprezila...

vardzikova
27. dec 2011

@fifitko25 ja ešte iba 23 ale 24 ma pomali chytá za nohy ... och kde som toľko rokov zobrala nechce niekto .. rada rozdam aspon 5 🙂

bubacik5
27. dec 2011

@vardzikova ja len ze vypisujes ako keby si bola doma 😀 tak ma to trochu zarazilo 🙂 nehnevaj sa na mna 😢 😕 😔

eri28
27. dec 2011

@azzura ahojjjjjjjjjjjjjjjjjjj 😉

vardzikova
27. dec 2011

@zelovocka bleeee 😝 😝 😝 😝 semiačka 😝 😝 😝 😝 😝

vardzikova
27. dec 2011

@lucecita mojka vieš ja musim z času na čas aj niečo urobiť kedže som v praci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
27. dec 2011

@azzura ocino druhy ma lubi ako kona, ale zvykol si aj on 😀 😀 😀 😀 , a moj tatino vlastny je okej pre kazdu srandu...

azzura
27. dec 2011

@eri28 ani ja som si nemyslela, že zacnem od konca. ale "synator" je pohodak a uzasne si rozumieme, iba je furt hladny a nestiham varit a nechape ze ako ma mohol jeho otec zbalit a ze preco chce mat jeho tatko dieta, naraza na jeho vek 😀 😀 😀 .

vardzikova
27. dec 2011

@azzura ja som vedela že si šikovna holka 😉 😀