icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
29. dec 2011

@vardzikova cau cica, krasne vytvori robis 😉

azzura
29. dec 2011

@gelinka75 nooooo, ja uz zarezavam 😎 😎 😎 Zaciname o 7.30, akurat som si zaliala semiacka 😀 😀

mattuliatko30
29. dec 2011

@azzura ahojky 🙂

azzura
29. dec 2011

@fifitko25 aj ja som si robila ovu test a biely ako lalia

azzura
29. dec 2011

@mattuliatko30 ahojkooooooooooooooooo

mattuliatko30
29. dec 2011

@gelinka75 dakujem....ale hodilo mi to tam nejakú tabuľku....tak neviem....či to je ten link 🙂

mattuliatko30
29. dec 2011

@azzura aké boli sviatky???? u nás ok.....dnes na jeden deň v práci

azzura
29. dec 2011

@mattuliatko30 sviatky boli fajn, tieto 4 dni som v praci a po silvestri som tie 4 dni doma, mam este 20 dni dovolenky 😀 😀 . To si si prilsa do prace na jeden den oddychnut 😎

mattuliatko30
29. dec 2011

http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e baby myslíte,že by mohla byť už ovu??? je to 11 DC a ms mávam tak 25,27 dní....vďaka...

vardzikova
29. dec 2011

môj dnešný grafík stúpa .. ale pomaly 😠 http://www.fertilityfriend.com/home/39202a

azzura
29. dec 2011

@mattuliatko30 vacsinou vyznacuje po troch poklesoch, ci tak nejak, vsak uvidís ako sa ti bude teplota dalej vyvíjat. Ozaj vajecníky pocitujes? Hlienik a krcok kontrolujes?

vardzikova
29. dec 2011

@azzura dakujem cica 😉 😀 pošlem ak chceš ? 😉 dnes som si merala teplotku a len pomalinky sa mi zvyšuje podľa teploty ovu asi nebola že? lebo je veľmi nizka

vardzikova
29. dec 2011

@lucecita moja dnes som si opať merala teplotku 😝 😀 nezabudla som

mattuliatko30
29. dec 2011

@azzura ten krčok neviem ....nikdy som to nerobila...a hlien mám skôr taký vodový....a len ma bolia prsia..nič viac teraz...tak uvidím..... 🙂 a ty si nato ako?

azzura
29. dec 2011

@vardzikova podla mna si ovu este nemala. Si velmi sikovna, ono to vobec nevyzera ako z papiera ale z prutia, klobuk dole

azzura
29. dec 2011

@mattuliatko30 ja som len 10DC, vajecníky, jemne pobolievaju, tak uvidime ze kedy bud ovu. Mne krcok kontroluje drahy a hlienik som doteraz moc nemala, tak som zvedava ci ho bude viac, ked srotim tie semiacka 😀

lucecita
29. dec 2011

@vardzikova mojka, som na teba hrdá 😀 😀 😀 😀 a kde máš graf?

lucecita
29. dec 2011

Ahojte bambule, opäť a zasa v práci...je tu nejaká dusná atmosféra, ale našťastie so mnou to nemá nič spoločné 😀 😀
bolo mi večer na hofno, tak z ťuťuli muťuli nebolo nič. do jednej ráno som pozerala telku, bo som zaspať nemohla a dusilo ma kašľom...dnešný graf vyzerá takto : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

azzura
29. dec 2011

@lucecita ahojko, takze si chorucka, ci uz je lepsie? Rozdiel medzi zenou a chlapom ked sme chori, je ze on moze furt aj keby bol na umretie 😀 , aspon u nas to je tak 🙂

vardzikova
29. dec 2011

@azzura aj ja si myslim že ovu ešte nebola ale pre istotu si to meriam .. včera som si zasa robila ovu test abol trošku silnejší ako tie predtým... oznamila som to manželikovi tak sa potešim že ešte nič nieje stratené 😀

vardzikova
29. dec 2011

@lucecita mojka .. ja som ho už pridala ale že si to ty ...http://www.fertilityfriend.com/home/39202a no a choroba čo? už lepšie 😝

vardzikova
29. dec 2011

@azzura taky košik robim tak dve dni .. lebo ako nezda sa to ale je to dosť pracna robotka.. 😉 vačšinou ich rozdavam ako darčeky aspon ušetrim 😀

lucecita
29. dec 2011

@azzura díky, dneska je už lepšie, ale aj tak mi je na hofno 😠 😠 u nás je to práveže opačne, ale tak neva...už som si zvykla ale mám od rána depku, sviňa, nalepila sa na mňa 😠 😠 😠 dúfam, že to je len tou chorobou

fifitko25
29. dec 2011

@lucecita tak to ma mrzí, že nič nebolo 😕 sa som sa na môjho vrhla hneď ako prišiel, aby si to nerozmyslel 😀 😀 inak som sa ráno zobudila s riadnou hrčou v krku, bolia ma madle a to príšerne, chlípem alchemilkový čaj a potom ma tu čaká paralen hot - drink... ochorieť na nový rok, to čo už je toto za svet 😠

mattuliatko30
29. dec 2011

@azzura no ja som zvedavá...ja mám ten vodový výtok tak dva dni..možno zhustne 🙂 tak fakt som zvedavá kedy bude tá ovu.... 😒

lucecita
29. dec 2011

@vardzikova to čo si mi poslala za link? mne to vyhodilo graf z júna 2006 😀 😀 😀 😀

azzura
29. dec 2011

@vardzikova jasne, ze este nic nie je stratene. Ale sexikovat obden mozte, lebo ked budes mat aj tu druhu rovnako silnu, tak by ovu mala prist do 36 hodín, ale to zistís aj na základe teplot, ktore si uz merias 🙂

azzura
29. dec 2011

@lucecita nedepkuj, aj tak ti to nepomoze, akurat si pokazís cely den 😒

lucecita
29. dec 2011

@fifitko25 aj ja si to hovorím, som včera v lekárni nechala majland 😀 😀 ja teraz pijem kávičku, dala som si teraflu a po obede dám ďalší...no musím sa dať dokopy, aby som na silvestra bola ako rybička....