Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura čo ja viem...asi nie 😀 skôr sa mi zdá taký vodový....taký pocit mokra stále...neviem....a ten krčok sa ako zisťuje?
@vardzikova počuj, čo mi posielaš za linky? teraz je tam len jedna bodka 😀 😀 to si blondínka ty alebo jaaaa? už som zmätená z teba 😅 😅 😅
@azzura ja viem, že nie, ale to sa nedá len tak prestať depkovať...zasa som skoro nič nespala v noci, keď prídem z roboty spať sa mi nedá a to ešte aj svokrovci prídu dneska k nám 😝
som sa rozhodla merat si teplotu, aha http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6 😀 😀 😀 😀
@lucecita neivem akysi blud ti tu ukazuje čo to zasa je ? 😠
@mattuliatko30 V krčku je malý otvor, nazývaný bránka, ktorý sa dá nahmatať ako malá jamka alebo priehlbinka v prostriedku krčku. V neplodnom období cyklu zostáva krčok pevný, uzatvorený a dá za bez problémov dosiahnuť. Čím viac sa však blíži ovulácia, bránka sa mierne otvára tak, že je možné do nej vsunúť špičku prstu. Časť krčka, ktorá je vysunutá do pošvy, mäkne, získava pružnosť a jemnosť – na dotyk je ako pera na ústach. Zároveň sa krčok dvíha a je ťažšie dosiahnuteľný. Po ovulácii sa krčok vracia späť, klesá a je pevnejší (pocitovo ako chrupavka na nose) a bránka sa zatvára.
@azzura no tak to maš pravdu .. včera sme keksikovali .. aby sme to nahodou nepršvihli lebo momentalne mam taky lepkavy hlien.. a neviem či momentalne mam ovulku alebo ešte len bude... 😀
@lucecita milačik vieš čo nechaj tak.. ja to neviem poslať .. ma porazi .. počkam si zasa na purinku 😉 ta mi pomôže .. no a ty čo? čo to čitam že depkuješ? ale čo si huťupuťu ? hm? milačik depka nepomaha tebe a ani vajku 😠 takže ! 😀
@azzura moojka tebe stupa teplotka? waaaaa bude ovulka ... yes yes yes 😀 😀 😀
@vardzikova nechaj tak, pozrieme sa na to neskôr...depka depka ma ovládla a neviem ako sa jej mám zbaviť... 😠 😠 😠
@vardzikova ja mavam take vysoke teploty, myslim ze cez vikend bude ovulka alebo az v novom roku, vsak uvidim
@azzura dikes som si prečitala .. takže najplodnejší je ked je taky vodnaty .. no .. ja ho mam taky všeliaky .. ani sama neviem 😀 😀 😀
@lucecita a čo začalo dnes trapiť tvoju hlavičku? hm? 😔
@azzura a už snažilkujete? 😉
@vardzikova a mas ho uz taky natahovaci? 😀
@azzura neviem aky je ale citim ho na gaťkach 😝 😝 😝 😝
@vardzikova ani sama neviem...možno je to tým, že som chorá, a asi tri noci som nespala...potrebujem spánok ako soľ! 😢
@vardzikova vcera a dnes spim u nasich doma, takze az v piatok sa budeme snazilkovat. Ale sme sa dohodli ze len obden, lebo minuly mesiac sme boli furt spolu a prd z toho 😒 . Takze teraz len obden a v case ked mi ukaze ovu test + tak vtedy a potom puza jeden den a potom zas, tak ako to robila purinka 😀 😀 😀
@vardzikova 😀 😀 to nezistis, treba si strcit prst TAM a odtial ho vydolovat a skontrolovat 😉 😉 😉 😉 . Ale vela krat teoria je krasna ale prax je uplne odlisna
@vardzikova nie vodnatý, taký ako bileok naťahovacíííííííííííí je najplodnejší 😎

@mattuliatko30 a uz sa ti natahuje medzi prstami???