Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kandee1201 tak tak, ....az taka, ze som zabudla na cas....a este sme ani neobedovali 😀
@lucecita presne taky tak len kuknem vypnem a tu pozriem aj 10x za den 😎
@vardzikova cickaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, našla som ťa na FCB 😀 😀 😀 😀 môžem?
@vardzikova ano novostavba, je to super pocit prist do vlastneho, a rodicia byvaju kusok vyssie od nas, aj to je fajn, mat ich vzdy po ruke...postavili sme si ho sami, celkom rýchlo - za 1 rok, a aj sme si ho sami navrhli...ma len 1 nevyhodu, ked je manzel v praci, tak je mi smutno, v takom velkom dome samej
😎
@fifitko25 jeeeej, supeeer, tak dnes si zamakáte 😀
@fifitko25 paradne ciarocky
BABENKY tak ja idem robit obedik 😀 odpajam sa od vas, potom docitam co ste nove pridali 🙂 papa
@vardzikova cickaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, našla som ťa na FCB 😀 😀 😀 😀 môžem?
@l_e_n_o_c_k_a
@kandee1201 už čakám mm, každú chvíľu má byť doma 😝 😝
@fifitko25 eeeej ha ta to bude 😀
ovu aj tehu testy kupujete v lekarni? ci objednavate z netu?
@bubacik5 ja dakedy ani nestiham docitat to tu
@l_e_n_o_c_k_a dá sa kúpiť aj v lekárni, ale tie sú drahé, skús napísať IP lauritka, ona má dobré a za super ceny 😉
@l_e_n_o_c_k_a ja som dnes kupila tehu v dm drogerke mali tam na viber asi 6 druhy
@fifitko25 kupujes od lauriky na dobierku?
@kandee1201 len jej napíš, ona ťa už navedie ako na to 😉 ale je to v podstate niečo ako dobierka 🙂
@fifitko25
@kandee1201 mne raz jedna baba z Kosic objednala, číny to bolo myslim, bolo to vacsie balenie, a jeden test vysiel cca 0,30 centov... skusim jej napisat
v DM je to dost drahe 😠
@fifitko25 aha no uvidim ja som zatial ziadne ovu testy ani neskusala robit
ahojte dievcata, mate niektoa skusenosti s IUI ? idem na to v pondelok a mam trochu strach z toho. neviem co ma caka. 😝
@kandee1201 tento tu, čo som pridala, je môj druhý 😀 tiež to len tento cyklus skúšam
@fifitko25 no a jaky paradny ti vysiel 😀
@l_e_n_o_c_k_a to je paradota cena ale ake ovu?
@lucecita ooooooooooo dala by som si robiš mi chuťky vieš o tom?
@lucecita cickaaaaaaaaaaaaaaaa jasnačka 😉 🙂

@kandee1201 ja som na tom rovnako, FCB len kuknem a stále som len tu 😀 😀 😀 😀
@vardzikova no jasnéééé, to by si nebola ty, moja blondínečka 😉 😉 ide o cestoviny penne s kuracím mäskom, zeleninkou, šľahačkou a plný hrniec tejto pochúťky