icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
30. dec 2011

@vardzikova cicka, nevieš si to predstaviť, to sa predstaviť ani nedá 😀 😀 😀 😀 😅 a dnes som manžela predchvíľkou učila tancovať macarenu 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

aj ja sa chcem tesit buduci mesiac 😵 😵 😵

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@lucecita mate to pestré 😀

kandee1201
30. dec 2011

@lucecita ahaaaaaa o mne to nevie nikto ze tu chodim 😎

vardzikova
30. dec 2011

@lucecita ale čo nemôžeš tu napisať? zlatko pretrhla sa mi niť.... 😝 😀

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

mááááárišku, ja nestiham citat komenty, ste sa riadne rozbehli...

konecne mi admin schvalil fotku, asi som sa mu nepacila 😀

vardzikova
30. dec 2011

@lucecita mysliš že sa to neda predstaviť? .. ja mam obrovsku predstavivosť 😎 😎 macarenu? no a video je kde aj ja sa chcem zasmiať?

lucecita
30. dec 2011

@vardzikova už sa zase pretláča naša blondínka? no šak to, že som tehuuuuu...najprv musím manželovi až potom vám sem...alebo vám len do IP, chápeš? 😀 😀 😀 to radšej videjko ee a neviem prečo by si sa mala smiať?! 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a nie, dnes sa nenudíme...musím nastaviť snažilkujúcu náladu, potrebujem dnes sex 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
30. dec 2011

@lucecita to aj jaaaaa a súrne 😀 😀

vardzikova
30. dec 2011

@lucecita tak vieš farba vlasov sa nezaprie 😀 😀 ,,, tak určite .. najprv nam do IP a až potom manželikovy .. jasnéé !! 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@lucecita aj ja potrebujem, 😝 ale co ked nemozes... 😝 ach jo, idem si zaliat alchemilkový caj a budem vam vsetkym v dobrom zavidiet co si dnes budete uzivate 😉

lucecita
30. dec 2011

@fifitko25 tak sme dve 😀 😀 ...idem si spraviť ovu test a uvidím čo mi vyjde...ale musím počkať aspoň do 15:45
@vardzikova to veru nie, ale nám to nevadí, však? 😵 😵 jasnéééé šéfka, vy ste v tomto takisto dôležité a ja sa vám pochválim ako prvým....

kandee1201
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a ja si budem uzivat len tu.Moj ma akciu s kamosmi oslavuju narodky tak ja budem verna modremu konkovy

lucecita
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a mojka, prečo ty nemôžeš? máš mrchu?

fifitko25
30. dec 2011

@lucecita dúfam, že budú tiež kolajničky 😀

@l_e_n_o_c_k_a rýchlo sa uzdrav, aby si si to tiež mohla užiť 😉

vardzikova
30. dec 2011

@lucecita no eeeešte že 😀 ... ja keby som bola tehu tak to tu možem napisať ved moj mangelko nevie heslo .. 😀 😀 😀 😀 baby ja už chcem aby bolo po ovulke a aby som mohla testnuť lebo som veľmi zvedava .. 😕 😕 😕 😕

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@lucecita veru mam, 😢 uz 10 deň 😔

vardzikova
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a 10 dníííííííííí maš mrchu ??????? čože???? a to je vôbec normálne???

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@kandee1201 tak sme na tom rovnako, moj je v praci, pride az po 22:00

lucecita
30. dec 2011

@fifitko25 no tak dúfam aj ja...len včera už bola dosť silná....
@vardzikova cicka, ale tu nejde o heslo, môžeš si tu prečítať túto diskusiu aj keď nie si prihlásená...takže si to tu môže čítať aj tvoj manžel, spozná ťa podľa fotky a ty o tom ani vedieť nemusíš....
@l_e_n_o_c_k_a čo to? prečo tak dlho? bola si s tým u dokiho?

vardzikova
30. dec 2011

@lucecita cicka ale ako on už len nájde túto tému haaa? to mi nepovieš? ved je tu toľko tých tém... 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@vardzikova veru 10 dni, a strasne silnu, nestihala som sa chodit prebalovat... dnes je to trošken lepsie ... bezne mavam 4 dni a velmi slabucku... 🙄

kandee1201
30. dec 2011

😠 mrcha mi dosla uz mam po nalade 😠 😢

vardzikova
30. dec 2011

@kandee1201 ojojojojooooooj .. čo to? si si ista že prišla? 😖

vardzikova
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a a bola si u dokyho?

lucecita
30. dec 2011

@vardzikova a šak áno...len aby si nedal do vyhľadávačika tvoje meno 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@lucecita no nebola som, pockam do pondelka ... ak neprestane pojdem... bojim sa, ze mi pichne injekciu a potom sa zas mrchy 3 mesiace nedockam a rozhadze to aj cyklus, aj ked je obcas nepravidelny

kandee1201
30. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a mne prisla teraz ma ide porazit 😠

vardzikova
30. dec 2011

@lucecita aaale podľa mna by ho to ani nenapadlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
30. dec 2011

@kandee1201 no to poznam, mne minuly tyzden tiez prisla, meskala 2 dni uz som si robila nadeje,,, a namiesto toho dosla hnusoba