Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@manamani1 zatiaľ nie, ešte chvíľu počkám či náhodou mrcha nedorazí aj bez pomoci... keď som nebrala HAK čo bolo teda pred sto rokmi tak som krámy nemala vôbec... jedine s vyvolávačkou a potom to doki riešil antikoncepciou... pozerám že ty už máš dieťatko, ako dlho Ti trvalo snažilkovanie pri tomto prvom?
@oskvarka ved to, ze do tych 10 minut bola taka slabulinka, len pod nejakym uhlom akoby som videla naznak...preto som myslela, ze si to len namyslam. My snazilky si toho namyslame straaaasne vela. Aj tento bol z prveho mocu, ale bol uz na 26DC, takze to mohlo byt aj kvoli tomu take slabe. Ale nechcem si nic namyslat, aj ked tento mesiac som bola cely cas presvedcena, ze to vyslo...aj som! A som zvedava, ci bude fungovat sila pozitivneho myslenia 🙂
@oskvarka neviem, ci si toto chcela napisat mne, ale ak hej, tak pregnyl nie je vyvolavacka, ale injekcia na vyvolanie ovulacie, picha sa, ked su dozrete foliky. A potom sa kvoli nej mozu ukazat na teste dve //, aj som ich mala, ale boli slabsie ako tieto dve //, co som si robila teraz. Je to individualne, u niekoho posobi pregnyl aj 12 dni, u niekoho uz po piatich dnoch nic nie je vidiet. Tak preto sa nechcem dopredu tesit.
@manamani1 ale viem, ze niektore baby tak mali druhu ciarku a boli tehu 🙂 Ale asi je zbytocne sa teraz s tym zatazovat, musim si urobit druhy test, spravim si v nedelu a budem na istom 🙂 A ako vravim, este po Pregnyle moze ten test ukazovat cokolvek...takze sa nejdem tesit dopredu, len budem verit, ze to tak bude a budem tehuuu 🙂
@carie32 presne tak, aj mne z toho sibe, tiez si vsimam vsetko mozne. Aj teraz ma hrozne bolia prsia, az ma v nich pali akoby, ale zasa mna bolievali prsia aj normalne pred mrchou, aj ked minuly cyklus vobec, vobec ziadna bolest prs. A brucho ma tiez pobolieva, ale tak inak ako pred mrchou (aj to si urcite namyslam 😀) Je to hrozne s nami snazilkami, ako sa riesime furt, vsetko si vsimame, ale inak sa neda, ja to neviem ovplyvnit, proste som taka a neda sa mi na to nemysliet. Myslim, ze pre kazdeho je to tazke, ked po niecom tak velmi tuzime, tak predsa musime mysliet na to, ci to vyslo, ci nie 🙂
@manamani1 tak to je kos v kupelni, kde je len par intimok a prazda rolka z toaletaku 🙂 Aby si si nemyslela, ze sa hrabem v kosi v kuchyni, kde sa najde kadeco 🙂 🙂 🙂 Ale viem, ze je chore pozerat na test po tom case, ked sa ma neho pozerat. A ako vravim, nejaky slaby duch tam bol uz aj hned po urobeni testu (ale slabulinkyyyy)
@snazilkas ja som si aj povedala že nebudem chodiť na takéto stránky ale bohužiaľ som na tom a na vás kočky asi závislá 😀 každé ráno hneď utekám skontrolovať čo nové a či nepribudla nejaká tehulka 🙂
momentálne som vo fáze sledovanosti č.1, sedím za počítačom a skúmam bolesť podbruška 🙂
@carie32 ja som uz chcela tiez prestat chodit na tuto stranku, ale pridem do roboty a za chvilu som nalepena na tejto stranke a pozeram, co je tu nove, velmi sa tesim, ked sa niekomu podari otehotniet a pritom trosku v dobrom zavidim a rozmyslam ake to bude, ked budem moct sem pridat aj ja fotky testov s dvomi // 🙂
@manamani1 my sme v podstate tak na začiatku snaženia, teraz je to tretí mesiac... uvidíme či sa zadarilo, ale myslím že nie.. všetky ovu testy negatívne, obávam sa že som bez ovulky. ale tak purina mi poradili kvapky gynex, už ich mám doma, tak mi hádam pomôžu. doki povedal že keď sa nezadarí do pol roka od začiatku snaženia, mám prísť a budeme riešiť. dúfam že dovtedy poriešim aj sama s manželom 🙂
ahojte dievcata, tak aj ja sa k vam pridavam, tiez uz konecne snazilkujeme...neviem sa dockat, ked si budem robit testik...na kolky den si budete robit vy? carie32 - tiez som vo faze sledovanosti 😀 , momentalne vsak necitim nic...
@snazilkas úplne mi z duše hovoríš... presne také pocity mám aj ja 😉 veľmi by som si to priala... ale zas vidím koľko báb tu má problém otehotnieť a ako dlho sa už snažia... a keď nad tým potom rozmýšlam mám strach že to nebude také jednoduché... ja som pred tým ako mi nasadili HAK nemala krámy vôbec samé od seba a ešte som mala aj cystu na vaječníku...
ale tak treba pozitívne myslieť ako si písala a určite sa nám zadarí! 🙂
@carie32 ja som mala taky isty problem, menstruacia chodila ako sa jej zachcelo, trvalo jej to aj dva tri mesiace, potom mi nasadili HAK, ked som ju vysadila, tak opat mrcha chodila ako sa jej zachcelo. To sme sa uz snazili o tehu, takze som sa furt tesila, ked neprisla, vzdy som sla na krv, ale vzdy negativne vysledky, tak mi pichali vyvolavacky kazdy mesiac...My sa snazime uz 2,5 roka, takze ja by som bola najstastnejsiiiii clovek, keby sa to podarilo 🙂
@carie32 😀 ....aj mne poradila Gynex...a ktory den cyklu si dnes? Ja som dostala tento mesiac clostyllbegyt, na upravu cyklu a vyproivokovaniu ovulky, tak ale neviem ako som uz spominala, ked mrcha nedojde tak dufam ze nedojde kvoli tehotenstvu, a ak dojde, zacnem s clostylom, aj ked vraj vtedy je ovulka velmi bolestiva. Ktore dni si testovala s ovu tetstami???

@snazilkas ja to vidim na tehu.. nieje dolezite aka silna ciarka ale kedy ... lebo tusim sa tam pise na tych testoch ze 10 minut sa ma kukat na to .. niektore potom mozu ukazat aj nieco co nieje... ... sprav si este dalsi testik... hned rano z prveho mocu mala by byt koncentrovanejsia ... teda ten hormon by tam mal byt viac.. ;).. drzim palec... ked uz som sa takto medzi vas vtierkla (aj ja som prvosnazilka 4 mesiac neuspesna... dnes dorazila mrcha :()