Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bubacik5 milačik ale ovu test ti ukaže že ovulka bude to jest 36 alebo 48 hodin prebehne...
@bubacik5 dakujem mojka.. snažili sme sa aby nam to vyšlo.. nechame sa prekvapiť 😉
@bubacik5 no mojka ten ovu testik ešte nieje dobrý naznačuje že to o chvyľočku pride ale ešte to nieje ono prvu čiarku musiš mať silnejšiu ako tu kontrolnu .. mrkni domojho albumu tam mam fotočku a tam je to pekne vidieť
@vardzikova zlatinko ja viem, ale tak potesilo ma ze bola ciarka silnejsia, ze to nebol duch 😀 uvidim zajtra co ukaze, naozaj som zvedava aj na tt...a to som si ani neplanovala, ze si budem robit test dneska 😅
@bubacik5 ja viem milačik ja tilen hovorim ako to je .. vieš 😉 tak ja pevne verim že na tt budeš mať //
@vardzikova nazdárek, no čo ti poviem....či sme poistili? jasnééééééééééééééééé 😀 😀 😀 😀 😀 neviem, zjedla som raňajky a šli von...zjedla som obed, šlo to von...pijem len čaj a dvíha sa mi z neho žalúdok....no amen so mnou 😠 😠 😠 a to čo som jedla jedol aj manžel a jemu nič nie je...v noci som vypila dva poháre vínka a trošku šampáňa o polnoci...zábava bola super, len som o tretej padla do postele úplne mŕtva...a teraz pospávam každú chvíľku 😕 😕 a vy ste sa ako mali?
@vardzikova uvidime, keby to tak bolo som taka stastna, to by bol naozaj krasny zacati rok 🙂 ale nepredbiehajme. uvidime co mi ukazu nasledujuci dni...ci si to ovulka este nerozmysli 😖
@lucecita ej ha keby že si už mala po ovulke tak si myslim milačik že si tehu 😉 ,, možno maš len podraždeny žaludok,treba piť hlavne veľa tekutin.. a papať tak primerane , my sme mali silvester uuuuplne pohodovy.. taky som už davno nemala,, papučky a pižamko, chlebiky , jednohubky, kolače a silvestrovský program.. mali sme zabavu lebo moj ocko sa s milošom trošku pripili tak sme mali o zabavu postarane 😀 😀 😀 😀 dnes sme boli u svokry na navšteve .. vypila som tri pohare vina.. a opať som počuvala tie priblblé otázky no kedy bude babo? waaa myslela som že vybuchnem, nechcela som im hovoriť že už sa natom pracuje lebo potomby som sa tých rečí už asi vživote nezbavila..
@bubacik5 mojka ovulka si to nemooože rozmyslieť, nedovolime jej to 😀 😀
@vardzikova zariadis to? 😅
@bubacik5 no jasne vardzikova zariadi všetko 😀 no jasne že len podľa možnosti a schopnosti 😀
@vardzikova tak to ta berem za slovo 😵 😵 😵 sak sa ti budem hlasit, ze ako ti to ide v zariadovani 😀
@bubacik5 ok mojka.. nebojv všetko bude v poriadku 😉 🙂 ja som momentalne zjedla cely balik čipsov ... hruuuza
@carie32 ahoj moja. Cítila som také pichanie vo vaječníku aj podľa mikroskopu som mala plodné dni a podľa mňa aj teplotka vyzerala skôr na 15DC tak teraz neviem.
@vardzikova no to ti nezavidim tie otazky, mna sa zo sucitu uz nepytaju 😀 😀 😀
@gelinka75 ja tie otazky neznašam priam som z nich už chora.. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@vardzikova ja som isty cas kazdemu vravela, ze nechceme babo, len nech daju pokoj 😀 ale aj tak sa najde vzdy niekto kto sa opytal, hnusne to je, vies to je senzacia na 2 dni a potom kazdemu je jedno, teda okrem najblizsich
@gelinka75 tak tak .. len ja tie blbé otázky počúvam pri každej návšteve
@vardzikova mojka, už mám tri dni po ovulke, aha môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 ale na tehu je veeeeeeľmi skoro 😀 neviem čím to je, práve som doobjímala misu ☹ takže si si užila silvester, tak potm super...a svokrovci ako, v poho?
Tak lasky moje majte sa idem spať lebo zajtra mi treba vstávať do práce .. pokecame zajtra .. dobru nocku lasky 😉
@lucecita co si sa nam priotravila, snad ta nechytil neaky zachvat, nemusi to byt tehu mozno zlcnik zaludok, nechces na pohotovost, ja radcej kazdu blbost riesim z dokim, aj ked toto sa mi nezda malickost, a co cysta uz je fuc, nieco sa musi v tvojom tele diat moja..., mozno skus najprv cez telefon, oni ti poradia ako dalej postupovat 😉
@lucecita mojka tak to ti vôbec nezavidim,, bleee grcanie ja neznašam 😠 , svokrovci ? ach.. akurat som pisala gelinke že sa ma opat pytali kedy budeme mať babo? ja im už nedokažem odpovedať ...
inac baby aj u mna to postel isty dobruuuuuuuuuuuuuu 😉

@vardzikova na strane 473 asi 3-ta od vrchu som hodila foto, mrkni 😉