icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
2. jan 2012

@gelinka75 : drzim silno palce, aj ja sa uz tesim na novy cyklus, mne by mal zacat cca o tyzden,mozno trocha skor..tak dufam,ze sa coskoro budeme tesit z 2// 🙂

luciok
2. jan 2012

@vardzikova To nemyslíš vážne!! My sme si ju museli vyčerpať a ešte k tomu nás je málo, nemal ani kto robiť, ešte aj kolegyňa je na marodke po operácii. No a potom buď v pohode a vyhýbaj sa stresu. A potom sa ešte môžme čudovať, že aké majú ženy problémy s otehotnením..

delideli
2. jan 2012

@vardzikova : dobre ranko 🙂 , aj ja som v praci 😖 ale zatial relativne klud..

gelinka75
2. jan 2012

@vardzikova nemam teplotu 😀 ja som ju cakala ved som hovorila, len sa cudujem, ze sa mi cyklus po vynechani vitaminov znova predlzil na 27 dni, to je ina sila 😀 musim ist na krv na hormony na 2-6DC tak som chcela cim skor

gelinka75
2. jan 2012

@delideli ja som doma, vybrala som si volno, cely vikend som mala nanic, zle mi bolo, dnes je to trocha lepsie

bubacik5
2. jan 2012

@vardzikova dobre ranko zlatinko 🙂 ale co prehanas s pneumatikami? ved si pribrala 2 kila to je nic...ja som stihla pribrat od vysky co uz su 3 roky 8 kiiiil 😔

luciok
2. jan 2012

@bubacik5 Ja som za také isté obdobie pribrala 10 kg 😀 Vlastne to už nie je také smiešne 😖

bubacik5
2. jan 2012

@luciok ale ved na niektorych to ani neni vidiet....mna hneva, ze mi to islo do bruska a do bokov....aj som skusala cvicit, jest zdravo,....a nic nezabera 😠

zabka88
2. jan 2012

caute baby, po mesačnej odmlke sa k vám opäť pridávam, teda keď môžem 🙂 sme si dali pohov v snažilkovaní, lebo až moc to už na nás doliehalo všetko.. ako sa mi máte, ako ste sviatkovali?

luciok
2. jan 2012

@bubacik5 Noo to máš pravdu, mne sa to tiež nalepí len na brucho, boky a stehná a ide ma z toho poraziť, chlap mi stále vraví že mám chudé plecia, ale môžem ja za to?? A 3 kg sa mi podarilo schudnúť za 3 dni, keď mi zomrel ocino pred 4 mesiacmi, ale tie kilá sú hneď naspäť..

bubacik5
2. jan 2012

@luciok nie nemozes...a to ma mrzi, uprimnu sustrast 😔 v takychto situaciach to byva caste...a hned kilecka idu dole. a hnusobky idu zasa naspet...a aku mas vysku a kolko vazis?

gelinka75
2. jan 2012

baby ja som schudla za pol roka 12 kil len upravou stravy, takze staci dat trocha pozor nato co jete 😉 🙂

luciok
2. jan 2012

@bubacik5 175cm a vážim 62-63kg. Nie je to veľa, ale porovnávam ten rozdiel oproti tomu, keď som končila výšku. To som mala 52 kg aj s topánkami 😀 A čo ty?

luciok
2. jan 2012

@gelinka75 Ja sa zatiaľ utešujem tým, že si ešte môžem dovoliť jesť hocičo, lebo nemám nadváhu. Ale aj tak si dávam pozor, lebo človek raz - dva priberie ani nezbadá ako 🙂

gelinka75
2. jan 2012

@luciok ja som zas nevedela nikdy schudnut, vzdy som mala nadvahu, aj ked som sa snazila ju dat dole, aj cvicenim a tak, dlhe roky som sa trapila az som objavila pravidelnu stravu 😀 bez cukru, bielej muky a menej tukov, mne to dost zabralo, konecne som na hranici normalnej vahy aj ked na kila je to este stale dost 😀

bubacik5
2. jan 2012

@luciok ja mam 170 cm a vazim 63-64kg. a na vyske sam mala 55kg, ale ved co uz...co bolo bolo 😀 pokial to nepojde hore tak je to este v pohodke 😀

luciok
2. jan 2012

@gelinka75 To je skvelé. Ja neuznávam kult vychrtlín, podľa mňa je dobré, keď "je za čo chytiť" 😀 😀 A s tou pravidelnou stravou je to pravda, len škoda, že sa to nedá vždy dodržať. To by potreboval aj môj drahý, ale bohužiaľ má takú robotu, že sa to proste nedá.

bubacik5
2. jan 2012

@gelinka75 a to nejes co priklad? alebo jes len v malom mnozstve, alebo raz za cas? ja priklad som zvyknuta si dat kazdy den nieco sladke a vecer zasa rada mlsam slane. som to nerobievala, ale naucila som sa to od svojho mm mi robi chutky

luciok
2. jan 2012

@bubacik5 Súhlasím, je to tak. Však keď som končila výšku, mala som dokonca podľa BMI podváhu 😀

gelinka75
2. jan 2012

@luciok hej, uz mi povedal muz ze mi staci chudnut, ze to nebudem ani ja, kazdy ma pozna takuto a nie vyslovene chudu, ked sme sa brali tak som mala o 5 kil viac ako teraz 😀 tak ale ked budem tehu tak to priberiem raz dva 😀 😀

luciok
2. jan 2012

@gelinka75 Hmm veľmi som zvedavá ako to bude v tehu vyzerať s mojimi kilami 😖

vardzikova
2. jan 2012

@delideli tak to maš dobre.. hlavne že maš kľud a že sa nenarobiš 😉

vardzikova
2. jan 2012

@gelinka75 jaaaj že tak.. lebo som sa čudovala ako je možne že sa tešiš že prišla mrchana.. 😀 😀 😀 mojka tak to je potom dobre že maš taku naladu 😉 🙂

vardzikova
2. jan 2012

@bubacik5 ale ved to je hruza.. človek za jedny sviatky priberie 2kilá neviem si predstaviť žeby mali trvať mesiac to by som sa už asi ani cez dvere neprepchala ... manželik sa na druhej strane teší lebo pribrala som na brušku trošku aj prsia sa mi zvačšili .. tak je rád ... haluška jedna

bubacik5
2. jan 2012

@luciok ale co stresujes...nebude to hrozne. ved tie kilecka potom zasa zhodis po porode ked sa budes obracat pri babetku 😀 😎

vardzikova
2. jan 2012

@luciok joj mojka zavidim ti

gelinka75
2. jan 2012

@bubacik5 no to mlsanie je najhorsie, ja som vylucila akekolvek cukry okrem medu do vlociek na ranajky, inak sa stravujem tak ze si dam ranajky, desiatu, obed, olovrant, veceru, takze dost vela jedla, predtym som jedla menej a tiez mozno sladke a kaloricke, teraz si dam celozrnne, biele jogurty, masko si robievam na rozne sposoby, prilohy celozrnne, ryza, vzdy som dostatocne najedena a nepotrebujem sa dotlacat sladkym a slanym, teraz na vianoce som si vsak dovolila trocha viac a vaha sice reagovala ale uz sa vratila na povodnu vahu, takze ziadny prirastok na sviatky 3-4 kila ako roky predtym..tomu sa tesim najviac, a este vela pijem 2-3 litre denne vody

bubacik5
2. jan 2012

@vardzikova no vidis tak nemas dovod stresovat 😀 manzelikovi sa to lubi tak neni o cem 😉

luciok
2. jan 2012

@bubacik5 nóóó len aby 🙂

vardzikova
2. jan 2012

@bubacik5 tak to je potom o niečom inom 😀 som rada že to berieš takto pozitivne , ja by som už depkovala 😉 🙂