Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte baby No potrebujem od vas radu Dnes som bola na tej folikulometrii ten folik tam uz nebol Lenze moj lekar povedal ze to asi nebol tehotensky folik a ze sliznica maternice ma5mm ze to vizera ako na zaciatok cyklu Tak ja tomu nechapem sak piatok som mala folik 18mm a povedal ze mame kexikovat a sliz. bola 7.4 a dnes je to celkom inak ☹
@chorucka cudne 😒 . http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6sak kede si tam mala ten dobry folikul a aj dobru sliznicu, tak to sa nemuselo zmenit. Teraz ho uz nemusel vidiet, ked je prasknuty, nestresuj
@vardzikova jááj..no to som nevedela 🙂))) a prečo poobede???kôli čomu?
@mattuliatko30 lebo to sa tak odporuca, vtedy je ten hormon najvyssí
@azzura no už som sa napráskala rezňom..zo závodnej kuchyne 🙂))
@azzura aha....tak dobre....som zvedavá....na bud.mesiac 🙂
@azzura ja ten pr.vajecnik nemam rada robi mi napriek ale ja tomu nechapem A este vravel ze sliznica ma byt biela ci co a ja ju mam ako na zaciatku cyklu tak idem este stvrtok a aj pondelok ze co dalej Ja som cakala ze ma potesi a on takto som volala mm ani on to nechape Co ma tesi je ze ak to je zaciaok cyklu tak budem mat dalsiu ovu dufam A som mu vravela ze so si robila testy no na to mi neodpovedal preco boli //
@mattuliatko30 hmm, reznik by som si dala, musim nabuduce spravit 😀
@mattuliatko30 treba vyskusat aj tie ovu testy
@azzura no nebolo moc na výber.....inak by som si ho nedala..ale zajtra máme nivové cestovinky..s kuracím mäskoom..mňam..dúfam,že to bude jedléééé 😀
@azzura ok..na budúci mesiac 🙂 uvidím ako sa teraz z teplotou pohrá ten graf 😀
@mattuliatko30 aj ja som zvedava, že kedy ti graf urci ovu
@azzura možno ani neurčí.....ale podľa mňa už bola isto....takže uvidím, kde to zapíše 🙂
Ahojte kocky 🙂 ako?nedávno som písala na 132.strane a už je tu strana 504 🙂
želám Vám v novom roku len to najlepšie a hlavne // 😉
@mattuliatko30 urcit urci, len ci spravne

@lucecita ja dam palacinky a ty dodas vyvar, ssuuuuuuper obedik 😀 😀 😀