icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
3. jan 2012

@azzura no veď to už bude aj tak jedno, nie? 😉 keď bude mať prísť mrcha.... 🙂 ja čakám 16 teho...a 20teho mám narodky 🙂 a 26teho..zase s mm 10 rokov , čo sme svoji 😉

lucecita
3. jan 2012

@mata_ba ahojky...aj tebe vsetko naj a takist tie // čiaročky...ako si na tom teraz, aký si DC?

azzura
3. jan 2012

@chorucka presne tak ako radi @delideli

mattuliatko30
3. jan 2012

@azzura teda 14 teho...mám dostať....tak uvidíme..či zase príde skôr..alebo načas...dúfam,že mi to teplotka naznačí..ako aj minule..že klesla pekne...tak som vedela...na niečo je to dobrééé

azzura
3. jan 2012

@lucecita keby si nebola tak daleko, tak by som dofrcala, aj ten moj je v praci 😎

azzura
3. jan 2012

@mattuliatko30 jeej, same oslavy v januari 😀

mattuliatko30
3. jan 2012

@azzura ˇno veru 🙂) sa teším....zase o rok staršia 😀

mata_ba
3. jan 2012

@lucecita Ahoj 🙂 dakujem 🙂 ja som teraz 20 DC..dufam,ze uz to vyslo...ale zase..nemam ziadne zvlastne pocity a ani nic..akurat som uz druhy tyzden prechladnuta :( a ty ako?

azzura
3. jan 2012

@mattuliatko30 si mladunka a este aj deticky mas. ja sóm stara a ziadne dieta

mattuliatko30
3. jan 2012

@azzura koľko máš presne?...prečo by si mala byť?..ja som zo spolužiačok bolo nás34 na strednej..a možno tak 15 má iba deti..a sú vydaté...takže zväčša nemajú ešte deti..aj susedka mala v 36ke..takže ešte ťa to počká....neboj 😉

lucecita
3. jan 2012

@mata_ba ja som 18DC a 5DPO, takže tiež čakám a nemám žiadne príznaky ani na mrchu ani na tehu...tak vyčkávam...a aj ja som prechaldnutá už týždeň a včera som nastúpila na PNku...
@azzura veď Trnava nie je ďaleko 😀

mata_ba
3. jan 2012

@lucecita tak skore uzdravenie zelam 🙂 neviem,mne mamina na vianoce povedala,ze mam leskle oci,ze som tehotna..ale skor som mala teplotu asi 😀 akurat vcera mi aj kamoska povedala,ze som nejaka ina..ale to asi vsetkym len sisi,lebo furt vyzvedaju,kedy bude miminko...su horsi ako ja 😀

azzura
3. jan 2012

@mattuliatko30 som mala v oktobri 35

azzura
3. jan 2012

@lucecita no nie, ale auticko ma mm, a vlakom by to trvalooooooooooooooooooooooooo

chorucka
3. jan 2012

@delideli uz ma ani to snazenie nejak nelaka sak naco ked DF uz neni ☹

azzura
3. jan 2012

@chorucka nedepkuj, lebo dostanes po holej

chorucka
3. jan 2012

@azzura nesiem aj slahacku mnam mnam mrknem o ktorej mi ide lietadlo prosim si schovat 1palacinku do chladnicky

lucecita
3. jan 2012

@mata_ba a testnúť si neskúšala? možno by to aj bolo, keď ti to vravia...
@azzura tak ťa aj tak budem čakať 😀 😀 😀
@chorucka fakt nedepkuj a nevešaj hlavu....aj doki sa môže mýliť....

chorucka
3. jan 2012

@lucecita po kolkom dni ukaze tehu test tehotenstvo

mata_ba
3. jan 2012

@lucecita skusala dakedy pred silvestrom a nic...teraz som neskusala..uvidim,ci dojde mrcha..ak nie,skusim 🙂

lucecita
3. jan 2012

@chorucka kľudne aj 10DPO...ty si koľko?

lucecita
3. jan 2012

@mata_ba a kedy má dojsť?

mata_ba
3. jan 2012

@lucecita okolo 10-12.1.

lucecita
3. jan 2012

@mata_ba aj mne má prísť 12.1. tak držím palčeky aby nedošla... 😉

mata_ba
3. jan 2012

@lucecita dakujem velmi pekne..podobne 🙂 a aj beries nejake vitaminy alebo nieco?

chorucka
3. jan 2012

@lucecita ja som myslela ze by sa dalo uz na 5DPO ja som jen vcera mala ovu

simi15
3. jan 2012

Ahojte.Aj my s manzelom sme sa hned po svadbe snazili o babo,ale presli dva roky a stale nic skusali sme vselico mozne aby sa nam to podarilo,ale nakoniec pred tym nez mal ist manzel na spermiogram tak nam kamaratka poradila sex kazdy druhy den a az vtedy sa nam to konecne podarilo 🙂.Teraz som na zaciatku stvrteho mesiaca a sme velmi stastny ze to konecne vyslo.Tak vam zo srdca vsetkym zelam nech sa vam to podari 🙂,pretoze viem aky je to pocit mesiac co mesiac cakat a stale nic.Drzim vsetkym palceky

chorucka
3. jan 2012

Ooo saty utkane z jahodovej peny lalala

mattuliatko30
3. jan 2012

@azzura jáj....nó...tak to už je načase....tak tento rok to už isto vyjde...verím tomu uvidíš 😉 budem držať palčeky..a čakať na správičku..kedy ti vyjde tehu test...pozitívny 🙂)))

chorucka
3. jan 2012

Zrkadlo mi vravi ze som ina a ja si to opakujem s nim lalala