icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
3. jan 2012

@mata_ba ahoj, tak niečo na tom možno bude, keď sa zdáš iná druhým 😉 😉 aj mne sa švagriná zdala úplne iná...a teiž som sa jej pýtala,či nieje tehu...a bola 😉

mata_ba
3. jan 2012

@mattuliatko30 ahoj 🙂 no kiezby ste mali pravdu vsetci 🙂 ja by som sa len a len tesila 🙂 len ma napadlo,ze ma uz par dni boli podbrusko na pravej strane..tak ci nie som nachladnuta len 😒

lucecita
3. jan 2012

@mata_ba ja beriem len kyselinu listovú a aj to len keď som v robote, doma vždy na to akosi zabudnem 😀 😀 a ešte od skončenia mrchy po ovu pijem alchemilkový čaj...a ty?
@chorucka no to neviem, to je podľa mňa skoro...lebo uhniezďovanie začína na 5-10 deň od oplodnenia...tak ja by som skúsila testnúť nedeľu, to budem akurát 10DPO....
idem si ľahnúť babule, akosi sa mi začala hlava motkať...neskôr sa ozvem 😉 😉

chorucka
3. jan 2012

@mata_ba prava strana je zakliata 🙂

mattuliatko30
3. jan 2012

@mata_ba no to netuším...možno to tak má byť....a skúšali ste cez ovu?....tak možno to tak aj ty cítiš....niekedy ženy hneď vedia, že otehotneli..proste to tak tušia....a cítia... 🙂 treba len počkať...a skúsiť potom spraviť testík....ak nevydržíš 😉

chorucka
3. jan 2012

@lucecita no chod chod nieze nam tu odpadnes 😒

delideli
3. jan 2012

@chorucka : tak si trocha odpocin, nic netreba silit, ale az bude chut,tak nevahaj,niekedy aj motyka vystreli.. 🙂

chorucka
3. jan 2012

@delideli pockam este co povie lekar stvrtok Mozem teraz pit ten alchem.caj ked ovu som uz mala ale lekar vravi ze som len na zaciatku cyklu

mata_ba
3. jan 2012

@lucecita ja sa furt chystam kupit si alchemilku a kys.listovu a stale zabudam na to 😅

@chorucka no to si ma teda moc nepotesila 😒

@mattuliatko30 ja mam skor pocit,ze si to len nahovaram..a samozrejme sme skusali aj cez ovu 🙂 dokonca moj drahy zahlasil "tak a ja si myslim,ze si uz teraz zostala tehotna" 😀 ale asi to bue len nase zbozne prianie 😅
aj ked tazko povedat..robila som si test dakedy medzi vianocami a silvestrom a nic..ale na druhej strane mam take stvrdnute brucho furt..a dva tyzden som prechladnuta..mojmu telu asi sibe 😀

vardzikova
3. jan 2012

@spula22 mojka a ty si ten ojedineli pripad? 😉 🙂 😀

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita moja stara hlava sklerotická 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@azzura mnam dala by som si palacinky a pozeram že aj @lucecita .. mam pocit že sa dohodneme a prideme 😀 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@mattuliatko30 lebo .. neviem prečo .. ale maju sa robiť po obede najlepšie ako som pisala až okolo 17:00 -tej hodiny 😉

chorucka
3. jan 2012

@mata_ba nechcela som ta nejako strasit alebo co ale aj ja a azura mame ten pr.vajecnik taky co rad rozkazuje

mata_ba
3. jan 2012

@chorucka nie,nevystrasila 🙂 a mavate o pred mrchou ci ako si to myslela?

chorucka
3. jan 2012

@mata_ba ja to mam kedy si to moj vajecnik zmysli posledne 2mesiace je on mojim panom ☹ aj teraz piatok som mala na nom DF vcera ma trosku boleld dnes tam folik uz nebol a lekar povedal ze som na zaciatku cyklu Sak ako ked som tam mala uz folik Tak sledujeme ten pr.vajecnik dalej

mata_ba
3. jan 2012

@chorucka ahaaaa...no v kazdom pripade nic moc..drzim ti paste teda...snad sa vsetko napravi..

delideli
3. jan 2012

@chorucka : tak s tym alchemilkovym cajom netusim..mal by sa pit od zaciatku cyklu do ovu,tak teoreticky by si mohla..vadit by mal len ak by si bola tehotna,takze ak tvrdi,ze si na zaciatku cyklu ,tak asi mozes..

chorucka
3. jan 2012

@delideli ale aj tak ked mi piatok povedal ze PO z DF a sliznica 7.4mm tak kde sa podela teraz ta zliznica? ked uz je len 5mm

palculienka2011
3. jan 2012

cauteeeeee babuleeeeeee!!!!!! Vsetko plodne v novom roku, povolne vajcia, rychle roty a potom uz len bleee bleeeee do zachoda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zbezne som to tu omrkla, zistila, ze vianoce boli ozaj pozehnane, gratulujem vyhercom a pevne nervy nam ostatnym...
budem vas chodit omrkavat, ale uz nie tak casto, zistila som, ze mi to neprospieva. jak som vam hovorila, tento cyklus sme sa vyprdli na uplne!!! vsetko, milujeme sa, kedy chceme---paradoxne chceme ovela viac, nez ked to bolo prikazom a nechavame to tak...ani neviem, ci uz bola ovula ci nie, som 15DC a 17.1. (nase 99mesacne vyrocie) planujem testnut, inac co sa ma stat, nech sa stane. 😉

mattuliatko30
3. jan 2012

@mata_ba veď uvidíš....počkaj ešte chvíľu.....a uvidíš....zbytočne je sa stresovať..... 🙂

mattuliatko30
3. jan 2012

@vardzikova ok..díky 🙂

mata_ba
3. jan 2012

@mattuliatko30 tak urcite..ani tak nestresujem ako som nedockava,ci ma mrcha potesi a ostane v nedohladne alebo mi opat pride urobit zle a ja budem prvy den skapinat v posteli s termoforom.. 😉

azzura
3. jan 2012

@chorucka 🙂 jasne,ale ja priletim svojim sukromnym

azzura
3. jan 2012

@lucecita doletim sukromnym lietdlom, mam kde pristat 🙂

azzura
3. jan 2012

@mattuliatko30 akurat som si robila posledny ovu test a moj mm povedal ze je fakt posledny že uz viac kupovat nebudem, on veri že sa nieco zadarilo, mat tak jeho optimizmus 😀 😀

chorucka
3. jan 2012

@azzura uz prestieram cerveny koberec a aj lupienky z kvetov v kosicku uz mam ci radsej ryzu chces

azzura
3. jan 2012

@vardzikova jasne kludne dojdite, dzemik si mozte vybrat, moja vyroba 🙂. Tu foto neviem poslat. Ovu test je uz slaby

azzura
3. jan 2012

@chorucka lupienky ale z cervenych ruzí 😀 😀 😀 😀 😀 oooo dakujem.

chorucka
3. jan 2012

@azzura OK ze si to ty tak z cervenych ale aj ryzu tam primiesam mne sa to paci 🙂 Lebo ryza je znakom hojnosti ze vraj tak ti doprajem 😀 😀 😀