Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ahoj 🙂 no kiezby ste mali pravdu vsetci 🙂 ja by som sa len a len tesila 🙂 len ma napadlo,ze ma uz par dni boli podbrusko na pravej strane..tak ci nie som nachladnuta len 😒
@mata_ba ja beriem len kyselinu listovú a aj to len keď som v robote, doma vždy na to akosi zabudnem 😀 😀 a ešte od skončenia mrchy po ovu pijem alchemilkový čaj...a ty?
@chorucka no to neviem, to je podľa mňa skoro...lebo uhniezďovanie začína na 5-10 deň od oplodnenia...tak ja by som skúsila testnúť nedeľu, to budem akurát 10DPO....
idem si ľahnúť babule, akosi sa mi začala hlava motkať...neskôr sa ozvem 😉 😉
@mata_ba no to netuším...možno to tak má byť....a skúšali ste cez ovu?....tak možno to tak aj ty cítiš....niekedy ženy hneď vedia, že otehotneli..proste to tak tušia....a cítia... 🙂 treba len počkať...a skúsiť potom spraviť testík....ak nevydržíš 😉
@lucecita ja sa furt chystam kupit si alchemilku a kys.listovu a stale zabudam na to 😅
@chorucka no to si ma teda moc nepotesila 😒
@mattuliatko30 ja mam skor pocit,ze si to len nahovaram..a samozrejme sme skusali aj cez ovu 🙂 dokonca moj drahy zahlasil "tak a ja si myslim,ze si uz teraz zostala tehotna" 😀 ale asi to bue len nase zbozne prianie 😅
aj ked tazko povedat..robila som si test dakedy medzi vianocami a silvestrom a nic..ale na druhej strane mam take stvrdnute brucho furt..a dva tyzden som prechladnuta..mojmu telu asi sibe 😀
@spula22 mojka a ty si ten ojedineli pripad? 😉 🙂 😀
@lucecita moja stara hlava sklerotická 😀 😀 😀 😀 😀
@mattuliatko30 lebo .. neviem prečo .. ale maju sa robiť po obede najlepšie ako som pisala až okolo 17:00 -tej hodiny 😉
@mata_ba ja to mam kedy si to moj vajecnik zmysli posledne 2mesiace je on mojim panom ☹ aj teraz piatok som mala na nom DF vcera ma trosku boleld dnes tam folik uz nebol a lekar povedal ze som na zaciatku cyklu Sak ako ked som tam mala uz folik Tak sledujeme ten pr.vajecnik dalej
cauteeeeee babuleeeeeee!!!!!! Vsetko plodne v novom roku, povolne vajcia, rychle roty a potom uz len bleee bleeeee do zachoda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zbezne som to tu omrkla, zistila, ze vianoce boli ozaj pozehnane, gratulujem vyhercom a pevne nervy nam ostatnym...
budem vas chodit omrkavat, ale uz nie tak casto, zistila som, ze mi to neprospieva. jak som vam hovorila, tento cyklus sme sa vyprdli na uplne!!! vsetko, milujeme sa, kedy chceme---paradoxne chceme ovela viac, nez ked to bolo prikazom a nechavame to tak...ani neviem, ci uz bola ovula ci nie, som 15DC a 17.1. (nase 99mesacne vyrocie) planujem testnut, inac co sa ma stat, nech sa stane. 😉
@mata_ba veď uvidíš....počkaj ešte chvíľu.....a uvidíš....zbytočne je sa stresovať..... 🙂
@vardzikova ok..díky 🙂
@mattuliatko30 tak urcite..ani tak nestresujem ako som nedockava,ci ma mrcha potesi a ostane v nedohladne alebo mi opat pride urobit zle a ja budem prvy den skapinat v posteli s termoforom.. 😉
@mattuliatko30 akurat som si robila posledny ovu test a moj mm povedal ze je fakt posledny že uz viac kupovat nebudem, on veri že sa nieco zadarilo, mat tak jeho optimizmus 😀 😀
@vardzikova jasne kludne dojdite, dzemik si mozte vybrat, moja vyroba 🙂. Tu foto neviem poslat. Ovu test je uz slaby

@mata_ba ahoj, tak niečo na tom možno bude, keď sa zdáš iná druhým 😉 😉 aj mne sa švagriná zdala úplne iná...a teiž som sa jej pýtala,či nieje tehu...a bola 😉