icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
3. jan 2012

@vardzikova hej ja mam velke problemi s hovienkom,ked uz idem tak nie vzdy uplne ide von a potom je to blbe. ale ja som si uz zvykla. A este ked idem k zubarovi a gynekologovy alebo pred skuskami tak vtedy beham furt na zachod. 😠

azzura
3. jan 2012

@vardzikova vsak pojdem, este musi nieco dopisat 😉

vardzikova
3. jan 2012

@mata_ba noooooo tak kedy ako ... lebo niekedy vytreli prkotinu na mne a to vtedy mi do smiechu nieje 😀 😀

fifitko25
3. jan 2012

@soni1 hm, ja som bola v piatok tiež na meraní, to bolo na 12 DC, ale folík som mala už 24 mm, takýto veľký je pripravený na prasknutie a na vandrovku 😀 doktor mi pichol pregnyl - to je látka, ktorá mu pomôže uvoľniť sa a tiež pomôže ovulácií, aby sa dostavila, väčšinou do 36 hodín treba sexovať 😀 moje cykly sú 28-29 dňové, takže keď to porovnám s tvojimi, tak doki mohol mať pravdu, čo sa týka dorastenia toho dominantného folíka 😉 len škoda, že ti nedal ten pregnyl, aby mu pomohol..... a prečo si bola na meraní? máš problém s folíkmi?

vardzikova
3. jan 2012

@mata_ba to si zobrala ten vtip z i-fora že?

soni1
3. jan 2012

@vardzikova Nepila som pred tým, ale test som si robila o 13-tej.

vardzikova
3. jan 2012

@azzura jaj .. no blbe je to dosť.. ja som bola u mojej doktorky ohľadom kakaničiek a ona mi povedala že to môže byť spôbené stresom, alebo zlou životosprávnou .. tak že mam piť veľa tekutin a take hovadiny

vardzikova
3. jan 2012

@azzura jaaaj no dobre no .. a poistite to aj rano?

azzura
3. jan 2012

@soni1 aj ja som si robila test hned poobede

vardzikova
3. jan 2012

@soni1 no tak to môže byť aj tým najlepšie je sa testovať v podvečerných hodinách ved ešte vyskušaj

bubacik5
3. jan 2012

@vardzikova co co? nejako som sa stratila 😅

mata_ba
3. jan 2012

@vardzikova nie..z facebooku 😀

azzura
3. jan 2012

@vardzikova vsak aj ja malo pijem, ale skor si myslim že to je stresom

lucecita
3. jan 2012

@vardzikova počuj drahá, čo za tému zasa riešite? aké kakanie prosím ťa? 😀 😀 😀 ja chodím tak raz za deň, niekedy aj dvakrát a niekedy obdeň... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

soni1
3. jan 2012

@fifitko25 vraj mi nedorastajú, to mi vravela moja bývalá gynekol., ale moc tomu veriť nechcem. O bábo sa snažíme 4 roky, boli sme aj na IVF a KET, ale neúspešne.

vardzikova
3. jan 2012

@bubacik5 a vieš že aj ja 😀 😀 😀 😀 tak o čom pokecame?

azzura
3. jan 2012

@vardzikova jasne, aj rano poistime, vsak ked istit tak poriadne 😀

vardzikova
3. jan 2012

@mata_ba jaaj lebo ja som tento vtip čitala na i-fore 😉 🙂

vardzikova
3. jan 2012

@azzura no hej lasko ale ked hovoriš že to maš odmaička.. a nieake lieky na upravu stolice ti nedali?

soni1
3. jan 2012

@vardzikova a myslíš, že by som teraz ešte mohla vyskúšať? nie je už neskoro?

fifitko25
3. jan 2012

@soni1 ovu test, ak si si robila o 13tej, tak to je už v pohode čas, majú sa vraj robiť po 11tej... ale predtým 2 hodiny nepiť.... a bývalá doktorka ti nedala lieky na dorastanie folíkov? mám totiž ten istý problém a po clostilbegyte mi rastú ako z vody 😀

azzura
3. jan 2012

@lucecita vsak nas problem 😀 😀 😀

vardzikova
3. jan 2012

@lucecita milačik môj riešime kakaničky .. hovorim že ja mam s tym v poslednom čase trošku problém tak jem sušené slivky .. ževraj to pomáha .. tak neviem

vardzikova
3. jan 2012

@azzura tak tak .. tak to ma byť.. moj už mi dnes pisal sms - v tom slova zmysle že po mne tuži .. a ja som mu nato odpisala nech si to vyhodi z hlavy 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
3. jan 2012

@vardzikova a ja som sa prave dozvedela,ze existuje i-for.. 😀

soni1
3. jan 2012

@fifitko25 aj ja som užívala clostil a pregnyl, ale mne sa z toho robili cysty

azzura
3. jan 2012

@vardzikova nieeeeeeeeeeeee, ale uz som si zvykla 🙂. Uz zmenme temu lebo sa to tu niekomu
@lucecita nepaci 😎 😎

bubacik5
3. jan 2012

@vardzikova neviem ja akurat veceriam 🙂 dneska som si robila testik a negat. a tt mi stupla som zvedava co zistim zajtra. mozno bola ovula 9-10DC...ktovie 😕

lucecita
3. jan 2012

@azzura @vardzikova tak naše problémy sú už teda všeliaké, ale toto som nečakala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
3. jan 2012

@vardzikova chudacik, si ho ale odpisala 😀 😀