Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova heeeej a ziadna odozva...zajtra sem prides, ci budes zaneprazdnena linkou? 😝
@mata_ba milačik ja mam niekedy tiež taketo stavy ale to si podľa mna iba ja nahovaram .. kedže do teraz ešte tehu niesom alebo ano? 😀
@vardzikova no tak to zavidim tu dovolenku, inak celkom dobre tesim z toho že je v piatok voľno
@vardzikova no ja neviem, ale podľa všetkého ešte nemala, totižto, keď som bola v piatok u dr., tak som mala 15mm folík, od soboty si robím ovu testy, ktoré sú však negatívne.
@bubacik5 zajtra tu mojka nepridem .. lebo budeme v domčeku a prideme určite večer ale ak by som nahodou prišla skôr tak vas pridem skontrolovať neboj a ty čo maš aky plan na zajtra?
@vardzikova na to by mali byt lieky 😀 ze pre prilisne sledovanie sa snaziliek 😀 😀 😀 😀
@soni1 a ktory DC si dnes? lebo ja som mala ovulku až na 15 dc
@mata_ba hm, to je asi ešte zavčasu na tehu príznaky.... radšej počkaj a ostestuj sa tak o 5 dní... tiež som mala minulý mesiac "príznakov" do aleluja, a nič z toho 😠 to len aby si nebola sklamaná, ale ak sa vám to naozaj podarilo a telo naozaj reaguje na vznikajúcu fazulku, o to budeš mať potom väčšiu radosť, aj z nevoľností 😀
@mata_ba tak tak .. aj ja si niekedy nahovaram že ma boli chrbtica, aj v podbrušku aj prsia ma bolia aj hladna som .. ale to zatiaľ boli len moje halucinacie .. bohužiaľ
@monika707 aj ja si zavidim dovolenku .. konečne si trošku oddychnem , a ty ktory DC si alebo DPO?
@vardzikova dobre milacik, budem ta cakat 😉 ja? rano vstanem najem sa, nachystam sa, naobedujem sa a frcim do robotky 😒 ale hovno! ja idem zajtra raaaano, uz by som nato zabudla, sakra! 😅
@vardzikova tesim sa,ze nie som sama sisi 😀 😀 😀
@vardzikova dnes je to 17DC
@bubacik5 😀 😀 😀 tak to vidiš lasko budeš to mať aspon skôr za sebou .. nič sa neboj a o ktorej končiš?
@vardzikova ja mam momentalne mrchu 3den skratka DC viem čo je ale čo je DPO? tak žačiname snažilkovať až od buduceho týždňa
🙂
@mata_ba mojka nič sa neboj my sme tu už všetky suce na psychiatriu 😀 😀 😀 😀
@soni1 zvláštne .. možno sa ti vstrebal a ovulka ani neprebehla ... nieje to obyčajný jav je to zriedkave ale stava sa to 😒
@monika707 moja DPO je den po ovulke 😉 😀

@fifitko25 som 21 DC