icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
4. jan 2012

@delideli veď práve, je pekné dúfať v tehu...ja teda budem dúfať (vlastne stále dúfam) a uvidím čo z toho bude...kedy by som mohla skúsiť test? a ty si ako na tom aký DC si?

delideli
4. jan 2012

@lucecita : videla som pozitivne tehu testy uz aj na 9DPO, od nejakeho 12DPO byvaju uz aj celkom casto pozitivne,ale niektorym babam vyjdu az 15-16, dokonca aj 18 DPO..ak si mala bolesti dnes, tak by som este pockala aspon tyzden,ak to vydrzis..🙂ja sa sklamania z negat. testu bojim,takze ja by som testla mozno aj neskor..ja osm 25 DC, neviem ale ktory DPO, ratam,ze tak 11-12 DPO, ale vramci plodnych dni bola len jedna rychlovecka,takze MS cakam tak do 3-5 dni..

carie32
4. jan 2012

@delideli toto si úplne vystihla!! ja iné nerobím len na tabuľku čumím jak blázon 😀 normálne mi z toho šibe... počkám do nedele, keď nepríde mrcha, tak testnem... 🙂

delideli
4. jan 2012

@carie32 : to mi hovor,najprv som chodila vkuse cumiet na vlastnu, akokeby mi z nej malo nieco vyskocit,co tam dovtedy nebolo 🙂,potom som objavila funkciu porovnavania si grafov s inymi-to som este mala VIP zdarma,tak som chodila porovnavat, potom som pre zmenu porovnavala svoje dva grafy 🙂 a tak dokola..

carie32
4. jan 2012

@delideli 😀 😀 ja teraz čumím aspoň tri krát za deň na tehu grafy, prehŕňam sa v nich a snažím sa nájsť podobný tomu mojmu 😅 už mi z toho čakania začína riadne preskakovať... v nedeľu budem 14 DPO tak dúfam že ak by som bola tehu, test už by to mohol ukázať že? ale v tieto dni občas cítim také mrchovské bolesti... tak možno ani nebudem musieť čakať do nedele 😖

delideli
4. jan 2012

@carie32 : tak ked len trikrat,to si este dobra...🙂 ja som to radsej ani nepocitala..🙂
14 DPO uz urcite moze ukazat 2// a dufam,ze aj ukaze..🙂 tak drzim palce nech mrcha nedojde, tie bolesti este tehu nevylucuju..

sandy3911
4. jan 2012

@carie32 ahoj, mrchovské bolesti cítim aj ja, a to som tehu, takže ak ťa bolia prsia a bruško ako pred mrchou, môže to kľudne znamenať aj tehu..aj ja som to tak mala, testla som sa a boli dve čiaročky..tak držím palce

lucecita
4. jan 2012

@delideli no tak to neviem či vydržím 😀 😀 😀 ja som si tiež porovnávala grafy a na niektorých bolo už na 8DPO vidieť tehu...tak neviem čo mám robiť...a keď mám VIP ešte 4 dni potom sa mi dačo stane s grafmi alebo budem môcť pokračovať ďalej? a čo ak aj z tej jednej rýchlovky motyka vystrelí? šak bola počas plodných dní.... 😅 😅

carie32
4. jan 2012

@sandy3911 ďakujem 🙂 prsia ma nebolia.. a tie bolesti raz sú, potom ma to prejde, na druhý deň znovu.... tak ti neviem... a na ktorý DPO si testovala?

mattuliatko30
4. jan 2012

@lucecita tak budeme dúfať z tebou,že nepríde....ja čakám 14teho, tak som zvedavá, či príde skôr..

sandy3911
4. jan 2012

@carie32 asi na 15 DPO

mata_ba
4. jan 2012

Dobre ranko zenusky 😀

mattuliatko30
4. jan 2012

@carie32 držím palčeky..nech máš // čiaročky 🙂

mattuliatko30
4. jan 2012

@mata_ba ahojkyyyyy 🙂

lucecita
4. jan 2012

@mata_ba aj tebe dobré ránko... 😉

mattuliatko30
4. jan 2012

@mata_ba to si teraz ešte len vstala, keď máš ráno ?? 😀 ja ho mám už od pol šiestej....vlastne od jednej rána 🙂 vtedy som ešte bola hore 😀 😀

delideli
4. jan 2012

@lucecita : az ti vyprsi VIP clenstvo grafik ti ostane,zancit mozes dalej,aj ovulku ti bude vediet vyznacit,len ti uz nebude ukazovat ktory si DPO, takisto farebne dole znacit plodne dni a predpokladanu MS, nebude ti vypisovat ake percento tehu testov je v ten ktory den DPO uz pozitivne a nedovoli ti pouzivat niektore dalsie funkcie,ako napr. porovnavanie grafov s inymi podobnymi..tiez mi do grafu neznaci priznaky,ktore si zadam..ale da sa aj bez VIP,aspon to clovek nemoze tolko studovat.. 🙂

mattuliatko30
4. jan 2012

@sandy3911 gratulujéééééém 🙂 a koľko si už tehu?....mala si aj iné príznaky?..a kedy u teba začali?... 😉

mattuliatko30
4. jan 2012

@lucecita babulky, kde tie grafy porovnávate??

mattuliatko30
4. jan 2012

@delideli a koľko máš také možnosti na tom grafe?..je to len na mesiac?..a potom čo?...treba to nejako predlžovať, či ako?díky

sandy3911
4. jan 2012

@mattuliatko30 Ďakujeeem..no k doktorovi idem 11.1, ale pravdepodobne som 4tt+6, uvidíme po návšteve doktora 🙂 príznaky som mala len ako pri mrche, bolesti v podbrušku a citlivé prsia a to mám doteraz, takže som ani netušila, že to je tehu..ale spravila som si testy a tie to potvrdili 🙂

mattuliatko30
4. jan 2012

@sandy3911 takže až keď ti neprišla MS...tak si robila testík?...skôr si necítila nič?..okrem toho bruška..a prsia......a ako tu bolesť si pociťovala?...len ako tlaky..či celkovo bolesti na dotyk?

delideli
4. jan 2012

@mattuliatko30 : uz si presne nepamatam ako dlho som to VIP clenstvo mala,ale mohlo to byt tak plus minus ten mesiac..potm sa to da predlzit,ale len za peniaze..resp. je tam este moznost poslat pozvanie na stranku 5 kamoskam (co som skusila a nic sa nestalo) ale asi sa musia aj ony zaregistrovat..a za kazdu potom dostanes dalsich 5 dni zadarmo..ale citala som tu od bab co uz meraju dlhsie,ze raz za cas ti VIP clenstvo zadarmo naskoci aj samo..mne az tak nechyba,da sa aj bez neho..

mata_ba
4. jan 2012

@lucecita dakujeeem 🙂
@mattuliatko30 nieee...som hore od nejakej pol10 🙂 aj ked..prvykrat som bola hore o nejakej tretej..a druhykrat s muzickom o pol7 🙂

lucecita
4. jan 2012

@mattuliatko30 vľavo v stĺpci nájdi galleries, potom daj pod tým charts, potom klikni na Find Charts Like Yours, zafajkneš Post-O Temps a v category zroluješ pregnancy a nakoniec dolu klikneš na search...tam ti vyhodí niekoľko grafov podobných tomu tvojmu a môžeš porovnávať...

delideli
4. jan 2012

@mattuliatko30 : a porovnavat grafy sa daju ked kliknes na Galleries-Charts a potom na Find charts like yours..Potm si zadas kriteria ktore chces porovnavat,napriklad post ovu teploty alebo tvar grafu a vyberies si z ktorej kategorie tie grafy maju byt (samozrejme som pri porovnavani vyberala tehu grafy 🙂)
tak pozeram ze lucecita bola rychlejsia 🙂

lucecita
4. jan 2012

@delideli prepáč, že som ťa predbehla 😀 😀 😀 😀 😀

martinkaa
4. jan 2012

@azzura v to dufam, ze to bude co najskor....

martinkaa
4. jan 2012

@lucecita ahoj, snazime sa od decembra, momentalne som 17 DC ( ako som dobre pochopila, co sa pytas)

delideli
4. jan 2012

@lucecita : no,ze si to ty,tak prepacim..aj to ,ze si to krajsie napisala 😀 😀