icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
4. jan 2012

@chorucka vsak mozem...ved uvidim..asi tomu dam este mesiac a uvidime
@gelinka75 no..to iste mi povedala sestra..teda jej to doktor povedal...lebo ona uz sice ma synceka,ale uz dva roky sa snazia o druhe...

luciok
4. jan 2012

Ahojte! ja vyštavená včera po 12tke a dnes len po ranke, takže sa teším že si tu pri vás oddýchnem. Dačo nové?

luciok
4. jan 2012

@mata_ba Dnes mi vravela známa, že jej spolužiačka otehotnela, potom chceli druhé, už sa im nepodarilo, tak šla na umelé oplodnenie a po ňom mala dvojičky a tie nemajú ani rok a už zas prirodzene otehotnela. Sila, čoo?

anlady
autor
4. jan 2012

Byby ahojte, prosím Vás-mám trochu debilnú otázku, tak prosím..... 😖
Ako ďaleko je maternica od začiatku berušky? teda potrebujem cca cm, Ďakujem za rýchlu odpoveď

mata_ba
4. jan 2012

@luciok no niekomu sa dari...a ja mam sestry dvojicky,tak bude sranda,ked sa zadari aj nam 😀 ale radsej by som zacala jednym

luciok
4. jan 2012

@mata_ba Ja by som brala dvojičky a potom by sme už mali kľud 😀

anait
4. jan 2012

Baby prosím vás potrebujem radu...som 20.DC a mám také divné špinenie alebo ako by som to nazvala...je to také hnedé, výrazné... to čo, to nepoznám také...

mata_ba
4. jan 2012

@luciok no len aby 😀

delideli
4. jan 2012

@anait : a ake dlhe mavas cykly?a kolky den po ovulke si?ak mas este do MS relativne daleko a od ovulky tak 6 -11 dni,tak by to mohlo by spinenie pri uhniezdovani embrya 🙂

chorucka
4. jan 2012

@luciok
@mata_ba aj ja by som brala dvojicky

chorucka
4. jan 2012

@delideli vies kolko krat som ja mala spinenie a nic s toho ☹ pre mna uz asi musia nejaku novu ucebnicu pre lekarov napisat

mata_ba
4. jan 2012

@chorucka @luciok ved ked by som ja mala,aj ja by som sa velmi tesila 🙂 radsej dve ako ziadne...ale mali by sme sa teda co obracat.. 😉

palculienka2011
4. jan 2012

@anlady ahoj, co guglim, tak od zaciatku ku krcku maternice je to 7-12cm a samotna maternica meria 7-9cm

delideli
4. jan 2012

@anlady : krcok maternice,ktorym maternica zacina, je od posvoveho vchodu len par cm (cca 6-10 cm), da sa nanho dosiahnut prstom, samotny krcok moze byt tak cca 3 cm dlhy, maternica ako taka ma potom dlzku okolo 7-8 cm.

palculienka2011
4. jan 2012

caves baby, akurat som vas docitala a vy tu len kvakate a kvakate a skutek utek 😀 😀 😀 😀 ci vsetky ste v cakacej faze?

chorucka
4. jan 2012

@palculienka2011 ja som mala vcera uterus 😀 39x45 sa mi zdalo nejako malo

delideli
4. jan 2012

@chorucka : nonedavno som citala niektore baby mavaju spinenie aj pri ovulacii ..na druhej strane ak sa to objavi prvykrat v zivote a je to v spravny cas a po snazeni moze to byt slubny priznak..samozrejme nemusi..to je pravda,ze maloktora sme "podla kniziek" 🙂 a navyse ja odkedy sa sledujem,tak mam tehu priznaky kazdu chvilu 🙂 🙂

anait
4. jan 2012

@delideli cykly mám 25-28 dní, takže za chvíľu by mala prísť MS...ale nemávam ja takéto veci, tak ma to zaskočilo trochu...

mata_ba
4. jan 2012

@palculienka2011 ja veru cakaaam..o tyzden by mala prist mrcha..aj ked..vazne by nemusela 🙂

chorucka
4. jan 2012

@delideli 😀 😀 😀 😀 😀 😀

anait
4. jan 2012

@chorucka a z čoho to ty teda mávaš?

delideli
4. jan 2012

@anait : ja obcas zacinam MS spinenim, obcas silnym krvacanim..tazko povedat, pockaj par dni ,uvidis ,co sa z toho vyvinie..ak by to nepreslo do klasickeho silneho krvacania,ale cas na mrchu by prisiel,tiez by to mohlo byt tehu..niektore baby mavaju MS aj pri tehotenstve,ale vraj zvycajne byva slabsia a kratsia..ale na 100% ti asi nikto nebude vediet povedat..pockaj par dni,ak sa ti to nebude zdat,skus si urobit testik ak budes mat do testovania chut..

mata_ba
4. jan 2012

babyyy...co si mam dat na to moje mega brucho??uz niekolko dni ho mam nafucane..a podotykam ze zastavene plyny to nie su 😀 akurat,ze ma to podbrusko boli...uz ma nebavi vyzerat ako v piatom mesiaci...bavilo by ma to,keby som bola tehu,ale takto...kazdy mi len na brucho kuka 😀 😀 😀

anlady
autor
4. jan 2012

@palculienka2011 lebo ja mám ten vaginizmus,tak sa snažíme otehotnieť cez striekačku, tak keď si ju dám aspoň na 4 cm, a vstrieknem,myslíš,že sa k vajíčku môžu dostať šampióni?

chorucka
4. jan 2012

No ja zajtra ocakavam ze mi moj lekar povie ze mal pokazeny ultrazvuk ze to co tam bolo vcera ze to je blud 🙂

anlady
autor
4. jan 2012

@delideli inak ja sa v tomto moc nevyznám a keď je penis väčší? ako sa tam dá celý, keď je maternica tak blízko?

delideli
4. jan 2012

@mata_ba : to som riesila cez vianoce a nakoniec som to musela riesit volnym svetrom,lebo som nechcela aby sa ma kazdy vypytoval,ci uz cakame,ked som vedela ze nie..a ty si si ista,ze nie? 🙂
skusala si activiu,v reklame vravia,ze pocit plneho bruska zmizne..no a v reklame sa neklame🙂,ci? 🙂

delideli
4. jan 2012

@anlady : posva je dost poddajna,takze sa prisposobi

chorucka
4. jan 2012

@mata_ba tak a mas to jasne sak v tom brusisku mas dvojicky 😀 😀 😀 preto take velke je

anlady
autor
4. jan 2012

@delideli takže keď sa dostanú spermie do pošvy aspon tých 3 - 4 cm,myslíš že to stačí na otehotnenie?