Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte! ja vyštavená včera po 12tke a dnes len po ranke, takže sa teším že si tu pri vás oddýchnem. Dačo nové?
Byby ahojte, prosím Vás-mám trochu debilnú otázku, tak prosím..... 😖
Ako ďaleko je maternica od začiatku berušky? teda potrebujem cca cm, Ďakujem za rýchlu odpoveď
Baby prosím vás potrebujem radu...som 20.DC a mám také divné špinenie alebo ako by som to nazvala...je to také hnedé, výrazné... to čo, to nepoznám také...
@anlady ahoj, co guglim, tak od zaciatku ku krcku maternice je to 7-12cm a samotna maternica meria 7-9cm
caves baby, akurat som vas docitala a vy tu len kvakate a kvakate a skutek utek 😀 😀 😀 😀 ci vsetky ste v cakacej faze?
@palculienka2011 ja som mala vcera uterus 😀 39x45 sa mi zdalo nejako malo
@chorucka : nonedavno som citala niektore baby mavaju spinenie aj pri ovulacii ..na druhej strane ak sa to objavi prvykrat v zivote a je to v spravny cas a po snazeni moze to byt slubny priznak..samozrejme nemusi..to je pravda,ze maloktora sme "podla kniziek" 🙂 a navyse ja odkedy sa sledujem,tak mam tehu priznaky kazdu chvilu 🙂 🙂
@palculienka2011 ja veru cakaaam..o tyzden by mala prist mrcha..aj ked..vazne by nemusela 🙂
@anait : ja obcas zacinam MS spinenim, obcas silnym krvacanim..tazko povedat, pockaj par dni ,uvidis ,co sa z toho vyvinie..ak by to nepreslo do klasickeho silneho krvacania,ale cas na mrchu by prisiel,tiez by to mohlo byt tehu..niektore baby mavaju MS aj pri tehotenstve,ale vraj zvycajne byva slabsia a kratsia..ale na 100% ti asi nikto nebude vediet povedat..pockaj par dni,ak sa ti to nebude zdat,skus si urobit testik ak budes mat do testovania chut..
babyyy...co si mam dat na to moje mega brucho??uz niekolko dni ho mam nafucane..a podotykam ze zastavene plyny to nie su 😀 akurat,ze ma to podbrusko boli...uz ma nebavi vyzerat ako v piatom mesiaci...bavilo by ma to,keby som bola tehu,ale takto...kazdy mi len na brucho kuka 😀 😀 😀
@palculienka2011 lebo ja mám ten vaginizmus,tak sa snažíme otehotnieť cez striekačku, tak keď si ju dám aspoň na 4 cm, a vstrieknem,myslíš,že sa k vajíčku môžu dostať šampióni?
No ja zajtra ocakavam ze mi moj lekar povie ze mal pokazeny ultrazvuk ze to co tam bolo vcera ze to je blud 🙂
@mata_ba : to som riesila cez vianoce a nakoniec som to musela riesit volnym svetrom,lebo som nechcela aby sa ma kazdy vypytoval,ci uz cakame,ked som vedela ze nie..a ty si si ista,ze nie? 🙂
skusala si activiu,v reklame vravia,ze pocit plneho bruska zmizne..no a v reklame sa neklame🙂,ci? 🙂

@chorucka vsak mozem...ved uvidim..asi tomu dam este mesiac a uvidime
@gelinka75 no..to iste mi povedala sestra..teda jej to doktor povedal...lebo ona uz sice ma synceka,ale uz dva roky sa snazia o druhe...