Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli ista si nie som...mam take vselijake pocity,ale zase pochybujem..asi si to len nahovaram..alebo mojmu telu sibe 😀 a activia?co ja viem...jogurt si akurat davam,aj ked to nie je activia 🙂 ale zase..ja nemam problem ist na WC...a takto som to este nemala..ked tak som mala nafucane brucho dva dni,ale nie vyse tyzdna.. 😕
@palculienka2011 no co narobim Ale niekde som citala ze ma velkost slivky tak som zatial spokojna
@chorucka vidis, ja zas citam ze hrusky....ocividne tu je niekto ovocinaar 😀 😀 😀 😀
@anlady podla mna to bude stacit, sak spermosky vedia plavat a doplavaju..co by potom taky chudaci cinaci s idipidipipikmi robili 😀 😀 😀 😀 a to mas nejaku speci striekacku?
@palculienka2011 nie, obyč. to mi dal môj gyndoš,že aby som zbytočne neplatila za IUI. To je taká maličká,asi 6 cm. Tak myslíš, teda, že by to mohlo stačiť ?!
Keď ja si to tam vstrieknem, a ono mi z berušky potom toho hodne zase výjde von,ale to je asi normálne že? a teda môžu sa tam aj tak dostať?
dosla som len na kuk 😀
@anlady no tak strc ju nahlbsie ako vies a uvidite...alebo sa popytaj v lekarni na nejake dlhsie ale rovnako uzke (asi je problem cokolvek do seba dat,ze?) skor by ma trapila kvalita spermii, lebo oni na vzduchu umieraju a kym celu tu proceduru vykonas 😒
@azzura kukukuk
@palculienka2011 😉 ahojko
@l_e_n_o_c_k_a ty si ako na tom? bola si u toho lekára?
@anait no myom uz nemam chvalabohu na endometriozu som sa liecila ale este mi ostalo kusok a lekar povedal ze by bolo dobre otehotniet ze tie hormony si potom s tou endometriozou poradia Takze ja som nemusela rok snazilkovat mne lekar hned povedal ze nebudeme odkladat a zacal mi robit folikulometriu a horm.profil
babz co riesite? sexikoivanie 😎

@chorucka no to ozaj dako malo, nie? chuda, nejak sa scvrkla, asi je prelaknuta 😀 😀 😀