icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
5. jan 2012

@delideli aj my presne sa tak snazime 🙂 tak nech nám to víjde. ja mám síce príznaky aj lekar vravel ze je tam moznost ze som lebo mam vraj take priznaky, tak som zvedava. manzel si myslel ze to na prvy sup vyjde a mal aj depky ze ni eje v poriadku, ale som ho ukludnila a dala som mu precitat zopar sprav odtial to, tak sa ukludnil

alyce
5. jan 2012

@mata_ba podla testu este nesud, o 2 dni cikni hned rano a uvidis. 🙂

anett6212
5. jan 2012

@mattuliatko30 v utorok som u neho bola. bola som u neho lebo ma poslal na USG prsnikov tak som mu bola odniest papiere a hned som mu vsetko povedala

anett6212
5. jan 2012

tak my sa tiez snazime od septembra. dakujem verim a drzim aj vam palce nech vam to tiez vyjde

mata_ba
5. jan 2012

@mattuliatko30 ja som tiez doteraz vobec nic neriesila..ale teraz je to nejake ine...uz aj moj drahy zacal byt taky,ze chce babatko...a cela rodina sa furt vypytuje,kedy bude... ☹ a ja by som chcela babo cim skor...a navyse same tehulky mam okolo seba..sestra,svagrina,mm sesternica,svagrinkina svagrina...aj ked,ja sa tesim s nimi..ale aj ja chcem 😀

mata_ba
5. jan 2012

@alyce asi predsalen pockam na mrchavy den...aj ked..ja som nedockava 😀 😀

mattuliatko30
5. jan 2012

@anett6212 a čo ti presne povedal?....bola si aj na prehliadke?.či podľa čoho to usúdil?

mattuliatko30
5. jan 2012

@mata_ba neboj....príde..tento rok istoooooooooooooo 😎

zasha
5. jan 2012

ahojte baby, co si myslite o tomto? http://www.zlavos.sk/zlava/ukaz/13716.html/?ref... poculi ste o tom?

mata_ba
5. jan 2012

@mattuliatko30 dufam 🙂

anett6212
5. jan 2012

@mattuliatko30 tak vravela som mu, ze som dva dni mala hnedkasty vytok a potom o tyzden na to ma zacali boliet bradavky a aj vytok cisto biely mi zacal a aj pod bruskom ma obcas boli ako keby tam nieco bolo. je to take divne a on na to, ze sa to asi podarilo. mam pockat do menzesu ci pride ci nie a ked nepride, tak mam prist za nim 🙂

mattuliatko30
5. jan 2012

@anett6212 supeeer...tak by to teda malo vyjsť....budem držať palčekyyyy...a kedy si mala to špinenie, koľký deň DPO??

anett6212
5. jan 2012

dvanasty den po mrche to bolo

anett6212
5. jan 2012

@mattuliatko30 co je dpo? dni po ovu? dni po menzese?

mattuliatko30
5. jan 2012

@anett6212 dni po ovu?....kedy ti začalo to špinenie, na ktorý deň asi...?...a už ťa vtedy bolelo podbruško?

anett6212
5. jan 2012

bol to druhy den po ovu. a hej bolelo ma uz aj podbrusko

chorucka
5. jan 2012

AHOJTE Partacky Joj dnes nic moc u toho lekara zla diagnoza ☹ ☹

anett6212
5. jan 2012

@mattuliatko30 dufam, ze dobre hovorim. menzes som mala 18.12, trval 5 dni a 29.12 zacalo to dvojdňové špinenie aj s bolestami v podbrusku.

chorucka
5. jan 2012

@anett6212 budes dalsia tehulka?!

anett6212
5. jan 2012

tak to neviem, dufam ze áno 🙂

anett6212
5. jan 2012

@chorucka tak to neviem, dufam ze áno 🙂

chorucka
5. jan 2012

mala ucast je tu co vsetky snazilkujete? 😀 😀 Mrknem neskorej

delideli
5. jan 2012

@zasha : ja som na to pozerala,ale kedze uz 2. mesiac cakam na dodanie podobneho gelu z ebay,tak vyskusam ten co mam objednany (pro seed gel)..tusim som tu niekde na MK ale videla diskusiu aj o tomto conceive,tak ju skus zadat do vyhladavaca,tam mozno najdes nejake info..

delideli
5. jan 2012

@chorucka : aka zla diagnoza?

mata_ba
5. jan 2012

@chorucka ahoj..a co si sa dozvedela?

mata_ba
5. jan 2012

ak obedujete,dobru chut

fifitko25
5. jan 2012

@chorucka pracujeme 😉 a čo je s diagnozou? 😨

nikasv29
5. jan 2012

Ahojte baby, tak po dlhom čase som tu opäť zavítala, vidím kopu zmien, pribudli aj tehuľky :-* čo som rada.
Chcela by som sa opýtať, ktorá by mi vedela poradiť... s manželom sme tento mesiac snažilikovali a mrchu mám dostať 8.1. cyklus mám od 28-31 dní... ale 3.1 teda pred včerom som si našla na nohavičkách kvapku krvi, a v brušku som mala bolesti na mrchu, tak som si myslela že príde ale zatiaľ nič,neviem čo to môže byť. Od vtedy som už bolesti na mrchu nemala iba také jemné pobolievanie bruška, takže ešte čakám či príde mrcha 8.1. a ked nie, tak potom testnem 🙂 Chcem sa opýtať či niekto mal niečo podobné a čo to môže byť??? Ďakujem za odpovede 🙂

delideli
5. jan 2012

@mata_ba : no my sme mali studene lievance s mikroskopickou vzorkou lekvaru..:( tak som si velmi neposmakla...
baby, tak veeeeeelmi by som uz chcela babatko 🙂 (tak to na mna prave doslo..)

l_e_n_o_c_k_a
5. jan 2012

@anait bola, potratila som 😒