Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 v utorok som u neho bola. bola som u neho lebo ma poslal na USG prsnikov tak som mu bola odniest papiere a hned som mu vsetko povedala
tak my sa tiez snazime od septembra. dakujem verim a drzim aj vam palce nech vam to tiez vyjde
@mattuliatko30 ja som tiez doteraz vobec nic neriesila..ale teraz je to nejake ine...uz aj moj drahy zacal byt taky,ze chce babatko...a cela rodina sa furt vypytuje,kedy bude... ☹ a ja by som chcela babo cim skor...a navyse same tehulky mam okolo seba..sestra,svagrina,mm sesternica,svagrinkina svagrina...aj ked,ja sa tesim s nimi..ale aj ja chcem 😀
@anett6212 a čo ti presne povedal?....bola si aj na prehliadke?.či podľa čoho to usúdil?
@mata_ba neboj....príde..tento rok istoooooooooooooo 😎
ahojte baby, co si myslite o tomto? http://www.zlavos.sk/zlava/ukaz/13716.html/?ref... poculi ste o tom?
@mattuliatko30 dufam 🙂
@mattuliatko30 tak vravela som mu, ze som dva dni mala hnedkasty vytok a potom o tyzden na to ma zacali boliet bradavky a aj vytok cisto biely mi zacal a aj pod bruskom ma obcas boli ako keby tam nieco bolo. je to take divne a on na to, ze sa to asi podarilo. mam pockat do menzesu ci pride ci nie a ked nepride, tak mam prist za nim 🙂
@anett6212 supeeer...tak by to teda malo vyjsť....budem držať palčekyyyy...a kedy si mala to špinenie, koľký deň DPO??
dvanasty den po mrche to bolo
@mattuliatko30 co je dpo? dni po ovu? dni po menzese?
@anett6212 dni po ovu?....kedy ti začalo to špinenie, na ktorý deň asi...?...a už ťa vtedy bolelo podbruško?
bol to druhy den po ovu. a hej bolelo ma uz aj podbrusko
AHOJTE Partacky Joj dnes nic moc u toho lekara zla diagnoza ☹ ☹
@mattuliatko30 dufam, ze dobre hovorim. menzes som mala 18.12, trval 5 dni a 29.12 zacalo to dvojdňové špinenie aj s bolestami v podbrusku.
tak to neviem, dufam ze áno 🙂
mala ucast je tu co vsetky snazilkujete? 😀 😀 Mrknem neskorej
ak obedujete,dobru chut
Ahojte baby, tak po dlhom čase som tu opäť zavítala, vidím kopu zmien, pribudli aj tehuľky :-* čo som rada.
Chcela by som sa opýtať, ktorá by mi vedela poradiť... s manželom sme tento mesiac snažilikovali a mrchu mám dostať 8.1. cyklus mám od 28-31 dní... ale 3.1 teda pred včerom som si našla na nohavičkách kvapku krvi, a v brušku som mala bolesti na mrchu, tak som si myslela že príde ale zatiaľ nič,neviem čo to môže byť. Od vtedy som už bolesti na mrchu nemala iba také jemné pobolievanie bruška, takže ešte čakám či príde mrcha 8.1. a ked nie, tak potom testnem 🙂 Chcem sa opýtať či niekto mal niečo podobné a čo to môže byť??? Ďakujem za odpovede 🙂
@anait bola, potratila som 😒

@delideli aj my presne sa tak snazime 🙂 tak nech nám to víjde. ja mám síce príznaky aj lekar vravel ze je tam moznost ze som lebo mam vraj take priznaky, tak som zvedava. manzel si myslel ze to na prvy sup vyjde a mal aj depky ze ni eje v poriadku, ale som ho ukludnila a dala som mu precitat zopar sprav odtial to, tak sa ukludnil