icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
5. jan 2012

@lucecita a ty beries ATB, take pre tehotne? 😀 😀 😀

azzura
5. jan 2012

@mirka385 😀 no to si dobre sparvila, lebo ten nick nejak neprospieval tvojmu zdraviu

vardzikova
5. jan 2012

@azzura tak lasko dnes som urobila všetko to čo som mala vplane, umyla som celu kuchynsku linku a ešte aj tie oknaaa,,, bola to riadna zaberačka ale je to super pocit ked viem že su už umyte .. a ty dnes ako? zajtra si konečne dlhšie pospinkaš lebo je volnoo 😀

vardzikova
5. jan 2012

@lucecita no ved to že nie moja metoda je davno vyskušana a hlavne zaručena 😀 😀 😀 😀

lucecita
5. jan 2012

@gelinka75 áno, doktorka mi preistotu dala také ATB, ktoré neuškodia prípadnej fazuľke 😀 😀 😀

vardzikova
5. jan 2012

@lucecita čo je ATB?

bubacik5
5. jan 2012

@vardzikova si sikovna, ze si vsetko postihala. a tu linku sis davala robit na mieru? ozaj je krasna 🙂 a ten barovy pultik...hmmm o takom aj ja snivam 😵
dneska bolo super, postihala som v pohodke robotku. a hlavne je ze tt mi konecne vystupila a oznacil mi graf ovulku 😀 😀 😀 ja som taka stastna, ze to neni zasa anovulak 😀 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/393359

mirka385
Odpoveď bola odstránená
azzura
5. jan 2012

@vardzikova super, uz mas cistucko v kuchynke uz len spotrebice, co 😀 😀 . Tak uz viem preco prsi, lebo si umyvala okna 😀 . Dnes sme boli v Ba na nakupoch, ale prd tam mali pre mna 😒

mirka385
Odpoveď bola odstránená
lucecita
5. jan 2012

@mirka385 no mám už po ovu, ale tak akosi to prišlo samé od seba, že by sme aj mohli 😀 😀 😀 ...ale tak nevime či z toho dneska dačo bude, keď sa cítim na hofnoooo 😠
@azzura tak som rada, že ho ti // udávajú, pláva sa mi o to ľahšie 😀

lucecita
5. jan 2012

@vardzikova blondínečka moja, už nastal tvoj čas? 😀 😀 😀 😀 😀 ATB sú predsa antibiotiká, nevadí, ja som si už zvykla 😉
@mirka385 čo je to antabus? 😕

fifitko25
5. jan 2012

@mata_ba macu si môžeš dat kľudne aj ty 😉

mata_ba
5. jan 2012

@vardzikova dakujeeeeem 🙂
@azzura tak urciteeee .-D

mirka385
Odpoveď bola odstránená
mata_ba
5. jan 2012

@fifitko25 dakujem za info..ty ich beries?

vardzikova
5. jan 2012

@bubacik5 ano mojka je robena na mieru 😉 , aj mne sa ten barovy pultik pači 😀 , idem pozrieť tvoj grafik,,,no vidiš a ty si už chcela stresovať .. neboj nič a žiadna anovulka nieje .. a u teba ani nebude 😀 😀 😀 jasnačka?

azzura
5. jan 2012

@mirka385 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ved mame rovnaky cyklus 😀

vardzikova
5. jan 2012

@azzura tak tak mojka.. ale to určite nebude tym že som umyvala okna .. to bude určite niečim inym 😉 a čo si bola na nakupoch?

mirka385
Odpoveď bola odstránená
vardzikova
5. jan 2012

@lucecita ano mojka.. už prišiel moj čas .. 😀 😀 😀 😀 už minule som sa chcela opytať ale akosi som nato pozabudla 😎

azzura
5. jan 2012

@vardzikova no, sme trosku vybehli na nakupi a gastany som chcela, ale bolo tak hnusne ze sa mi nechcelo ist peso do mesta, tak som bez gastankov a ja ich milujem 😒

mirka385
Odpoveď bola odstránená
lucecita
5. jan 2012

@mirka385 no tak to ti teda ďakujem, ja a alkoholik? 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova však píšem, že nastal tvoj čas 😉 😉 😉 😉 nebooooooj, ono ako to prišlo tak aj odíde

kandee1201
5. jan 2012

bryyyyyyyyyyyyyyyyy veceeeer 😉 co nove je niekto novy tehuuuu?????? 😕

lucecita
5. jan 2012

@mirka385 to mi sme si stranu dozadu o tom s @azzura písali, tak preto...ale neboooj, nič neuniklo, ešte nevieme či sme tehulky 😀 😀 😀 😀

mata_ba
5. jan 2012

opustavam vas..idem si dat s drahym pohar vinka...tak pekny vecer..papaa

mirka385
Odpoveď bola odstránená
kandee1201
5. jan 2012

@vardzikova pani a kde uvidim tvoju kuchynku mas niekde foto? 😎

mirka385
Odpoveď bola odstránená