Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova to je fakt 😀 ale ja tak strasne chceeeeeeeeeeem,aby mrcga mrchovska neprislaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀
@nikasv29 čože? tak to je fasa že sa vam to tak skoro podarilo.. porad nieaky navod lebo ja začiam byť už zufala 😖
@mata_ba tak to aj ja ... začina na mna liesť depka 😖
@vardzikova nedepkuj..az ked mrcha naaahodou pride..zatial si namyslajme,ze je vsetko ok 🙂
@vardzikova ja som bola u gynekologa a ten mi podľa mnou vedeného menštruačného kalendára povedal približne kedy by mala byť ovulka, tak sme sa počas týchto dní snažili a zdá sa, že to vyšlo... 🙂 tak uvidím ďalej či bude čiaročka silnieť... a pritom som mala nepravidelnú mrchu že mi vedela aj 2-3 dni meškať alebo prísť skôr ...
@vardzikova su tu dve kategorie, jedna co sa im podari hned na prvy pokus a potom my, poctive snazilky, ale nakoniec hadam vsetky budeme mat 2 //. verim tomu. tento rok mi to pisala aj v horoskope. viem, ze to je blbost, ale topiaci sa aj slamky chyta
inak @nikasv29 blahozelam aj k slabemu dusikovi, verim, ze bude ciarocka silniet
baby..mne je zleeeee 🤐
@mata_ba už je neskoro .. nie žeby som to tehulkam nepriala ale zavidim ... až mi tri kvapky slzy vyšli 😢
@nikasv29 tak ti držim pršteky aby testik zosilnel 😉
@vardzikova nedepkuj, ved ta bolest moze znamenat aj tehu, zatial pokym si si neurobila test ani mrcha este neprisla musis mysliet pozitivne!
@fifitko25 lepsie mi nieje, mam krce, stale sa mi toci hlava, som slaba... v pondelok idem na hematologiu na testy
@vardzikova neplaaaaaac...urcite vsetko dobre dopadne 😉 a mozno si tehu a teraz zbytocne vylievas slzy,,to si nehaj,ked budes plakat od stastia 😉
@ivka228 topiaci sa aj slamky chyta to maš pravdu ale ja sa chytam už lodneho lana .. lebo toto čo ja niekedy stvaram tak to je až neskutočne, alchemika, vytaminy, kyslenina listova teraz ešte maca .. niekedy mam pocit že je to uplne zbytočne a že sa nato asi vykašlem a načo ? ved aj tak to nema žiaden vyznam
@vardzikova ďakujem a aj tebe držím palce a všetkým snažilkám, aby ste si aj vy našli // na testy alebo aspoň takého dušíka ako ja dneska... 🙂 dúfam, že to nie je len planý poplach
@mata_ba skúšala si testnúť?
@vardzikova cickaaaa, hlavu hore, depkovať budeme, keď budeme mať mrchaňu a nie teraz, oki? lebo prídem a nakopem ťa niekam!
@ivka228 ale dnes mi to akosi nejde .. ja to proste vôbec nechapem ako to že niekomu sa to podari na prvy krat a niekomu nie? prečo je totak? prečo sa musime stale trapiť a uvažovať nad tym či mrcha pride alebo nie a ak pride tak depka ako hrom a zasa to iste od znova... ja to neznašam .,,
@mata_ba tak tento mesiac nato asi ani nevyzera .. ved sa ešte vyrevem ked ta mrcha pride , niekedy mam take slabšie dni a to je akurat dnes
@lucecita cicka ale dnes je mi hrozne.. jednoducho som uplne na dne
@vardzikova joj si ma pobavila s tym lanom 🙂 🙂 inak ja som na tom rovnako ako ty, cajik, kyselina listova, skusala som aj semiacka ale skoro som nestihla dobehnut k zachodu, takze toto som vyradila. a tiez stale nic. ale dnes som pozitivne naladena, lebo s novym rokom mam aj novu pozitivnu energiu 🙂
@vardzikova poznam to velmi dobre...tak si potom poplaceme spolu,ok? 😀 ale potichu,lebo nas @lucecita niekam nakope 😀
@vardzikova tak takto som sa Katuška cítila ja asi pred 2 dňami... čo všetko do seba pchám, myslím pozitívne, stravujem sa zdravo, sexujem pravidelne.... a nič... uf, ale potom si spomeniem, že nič nie je stratené,koľko párov vôbec nemôže mať deti a nám zatiaľ túto hroznú diagnózu nepotvrdili... všetko má zrejme svoj čas a snažím sa byť trpezlivá a myslieť pozitívne 😉
@l_e_n_o_c_k_a ☹ ☹ dúfam, že sa dáš rýchlo dokopy, aby ste mohli začať nanovo 😉
@ivka228 a ako ti to vlastne pisalo v tom horoskope? 😉 🙂

@lucecita hmm zvlaštne .. človeka ide z toho šľak trafiť , čuj tu a nevieš ako dlho sa snažila nikasv29? že sa im to podarilo.. lebo ja pomali prestavam dufať 😠