icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anlady
autor
20. okt 2011

Jeeej ty kokso-ale sa nám to tu rozrástlo. Teším sa.
Baby - máte pred menštruáciou tiež výtok? Ja som myslela,že mám ovu.Ale to mám asi len nejaký predmenštruačný výtok, bo asi bud. týždeň očakávam.

anlady
autor
20. okt 2011

@barborka1446 Tak úprimná gratulácia a tichá závisť 😔 . Ale moc ti to želám a prajem - fakt 😵 a Ako dlho ste sa snažili?

snazilkas
20. okt 2011

@nativanativa ahoj, my sa snazime 2,5 roka, chodime do CAR, tak dufam, ze sa to podari 🙂 Tento mesiac som na clostile opat a skusame prirodzene a ak to nevyjde, tak buduci ideme na IUI. A chcela som vyslovit suhlas s tym, ze treba ist k dokymu skor ako po roku, ja som sla po roku ku mojej dokyne, ale ta len take naucene veci na mne skusala a teraz v CAR ma prezeraju a nic nenechavaju na nahodu 🙂 Takze treba ist urcite uz po par mesiacoch od snazenia k dokymu (viem, ze ty chodis, len si tam niekde pisala, ze netreba cakat rok, tak na to reagujem) 🙂

anlady
autor
20. okt 2011

@palculienka2011 ja 22 🙂

anlady
autor
20. okt 2011

Tak baby pripojím môj príbeh:
Manžela som spoznala pred ničo dvomi rokmi. Po trištvrteroku sme chceli už bábo. Ale aj medzičasom sme zistili,že máme problém s milovaním. Tak sme fungovali až dodnes. Stále sa akosi nemohol do mňa do dnes- a to dodnes. Potom sme sa vykašlali na to a potom,že pôjdeme do ISCARE na IUI, nakoniec sme si to rozmysleli. Dnes som tu - po zákroku gynekologickom. Volakedy som mala nechuť už voči sebe a hlavne dotýkať sa a dnes? dnes si tam dám aj dva prsty. TAkže sme s manželom na začiatku - ideme pekne skúšať - ako keby som mala 16r 😅 pre mňa je všetko nové zrazu.Všetky pocity atď.. Ale dúfam,že sa tento rok dopracujeme k bábatku. Veľmi si to prajem.
Ale aj všetkým Vám držím palečky.

anlady
autor
20. okt 2011

Hej a je tu niektorá zo Záhoria?

anlady
autor
20. okt 2011

@palculienka2011 Koľko je prosím ťa max.výška materskej?

anlady
autor
20. okt 2011

@snazilkas A prečo do CAR? aký máte problém? čo ti povedal lekár?

anlady
autor
20. okt 2011

@snazilkas Tak keď to tak zhrniem asi dokopy 2 roky

snazilkas
20. okt 2011

@anlady tak ja som mavala asi anovulacne cykly, tak mi teda sleduju ovulaciu, podporuju ju liekmi a planuju pohlavny styk. A teda pokial to nevyjde tento mesiac, tak uz pojdeme na IUI, manzel ma pomerne dobry spermiogram, ale tiez to nie je uplne idealne. Jedine, co mi nerobili z vysetreni je kontrola vajickovodou, ci su priechodne, tak rozmyslam, ze aj to by som si dala spravit, aby som si bola ista, ze je vsetko u mna OK.
A co si mala za problem? Aky zakrok ti robili na gynekologii?

snazilkas
20. okt 2011

@anlady tak to sme na tom podobne a tiez sme chceli babo velmi skoro, vlastne hned ako sme sa dali dokopy, kazdy mi vravel, ze je to skoro, ale ja som vedela, ze s tymto muzom chcem mat dieta. A svadba prisla aj neskor, cca po dva a pol roku, ale uz od zaciatku sme vedeli, ze sme si sudeni a tak to aj je doteraz 🙂 Uz len pockat, ci nam je sudene aj rozsirovanie nasej rodiny 🙂

luluapali
20. okt 2011

Ahojte, môžem sa k vám pripojiť? Som prvosnažilka na úplnom začiatku snaženia 🙂

snazilkas
20. okt 2011

@luluapali ahoj, samozrejme sa pripoj, vitam ta 🙂 Drzim palceky, aby si nepatrila do kategorie niekolkorocne snazilky (ako aj ja 😀 ) a aby vam to vyslo hned na zaciatku 🙂

snazilkas
20. okt 2011

@nativanativa mozem sa este spytat ake lieky beries? Neviem, ci som niekde nacitala, ze clostil a pregnyl?

luluapali
20. okt 2011

@snazilkas Ďakujem za privítanie 🙂 ako dlho sa snažíte? Ja som hlavne realistka...takže netreba si nahovárať, ale bolo by fajn, keby sa hneď podarilo.

snazilkas
20. okt 2011

@janielik87 ahoj, mozem sa spytat, ci nemavas nejake vedlajsie ucinky z tych liekov? Presne toto beriem aj ja, s tym, ze pred ovulou mi pichnu Pregnyl a mavam strasne navaly tepla, normalne az na odpadnutie mi je niekedy z tepla a potom zas zima a tak dokola :-/

luluapali
20. okt 2011

@anlady odkiaľ si? 🙂

snazilkas
20. okt 2011

@luluapali my sa snazime 2,5 roka ☹ Ale tento mesiac to uz vyjde, musi to vyjst 🙂 Ja som zasa optimista, cize kazdy mesiac verim, ze to uz pride, len bohuzial chce zo mna asi niekto spravit pesimistu, ked sa nam uz tak dlho nedari :-/

anlady
autor
20. okt 2011

@luluapali Vítam ťa tu a držím palečky. Ak máš otázky pýtaj sa 😉

anlady
autor
20. okt 2011

@luluapali Okres Skalica

luluapali
20. okt 2011

@snazilkas Určite nezúfaj!!! Nesmieš byť pesimista! Veď ktoré bábätko by chcelo byť u pesimistky v brušku? No? Asi nijaké. Tak? Hlavu hore, nezúfaj. Je to síce otrepané, ale: keď to bude mať prísť, tak to príde....Musíš veriť.

luluapali
20. okt 2011

@anlady ja som priamo zo SI

snazilkas
20. okt 2011

@luluapali aj ja si to tak vravim, len niekedy ma prepadne taky smutok, ze co ak nebudem moct mat dieta vobec ☹ To by som nezvladla...ale zatial som optimista, zatial ma to neprechadza.
A vy ste sa uz zacali snazit alebo este len idete zacat?

carie32
20. okt 2011

@snazilkas doktor zatiaľ nekontroluje nič, predpokladám že s tým začne až po 6 mesiacoch tak ako sme sa naposledy dohodli. dnes ráno som zase robila ten ovu test a znovu je negatívny. tak sa začínam báť že máš pravdu a ovulku nemám vôbec ☹ a u teba to ako riešiel lekár?

luluapali
20. okt 2011

@snazilkas Určite sa tomu nepoddávaj...ty musíš byť strašne silná, keď tak dlho pracujete na bábätku a stále si optimistka, tak len nech ti to vydrží.
My sme začali tento mesiac po prvýkrát.

anlady
autor
20. okt 2011

@luluapali To je skvelé 😀 😀 😵 😵

anlady
autor
20. okt 2011

@luluapali Koľko máš rokov?

snazilkas
20. okt 2011

@carie32 moja dokyna mi davala clostil, ale nijak ma nekontrolovala a teraz v CAR beriem clostilbegyt, potom sono 10-11 DC, to som mala foliky nejake, ale este nie dost velke a teraz ideme zajtra, t.j. 14DC a asi mi pichnu pregnyl, ak budu foliky dozrete, potom nastane ovulka, prikazany sex, potom duphaston a estrimax, lebo mavam nizku sliznicu maternice a potom uz len cakat, ci nedojde mrcha :-/

snazilkas
20. okt 2011

@luluapali clovek ani nevie ako to leti, nejaky cas som na to nemyslela, ani som nebola podporovana liekmi, len sme sexikovali bez ochrany, to ked sme riesili svadbu a aj tak nic. Takze ani tomu neverim, ze treba to nechat tak, nemysliet na to a pride to. Teraz to riesime celkom intenzivne, liecba a vsetko, tak hadam sa to uz konecne podari. Ale mam z toho dobry pocit, tak urcite 🙂
A dufam, ze tebe sa to podari tiez aspon do vianoc 🙂

anlady
autor
20. okt 2011

To by bolo super,keby sme dali manželom na vianoce darčke.... 🙂