Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura noveho? tak bolesť v podbrušku sa vratila, a moja nadcha neustupuje skôr by som povedala že len začina gradovať a ty? čo dnes hoveho? inak lucecita mi pisala že kikaneu robila test a vyšiel negat. neverim ved ona bola moja nadej
@anett6212 ja dobre...idem ešte povysávať..a na kafe..ku susedke 🙂
@azzura ja nežehlím 😀 iba fakt pokrčené prádlo...a toho je mááálo 😉
@azzura ešte som netestla...som dnes 9DPO...ale pred chvíľkou som mrkala album jednej holky a tá už na 7DPO mala slabú čiarku 🙂
@vardzikova mňa to tiež prekvapilo a zosmutnela som 😠
@vardzikova aj jej troska klesla teplota, ale ona uz hadze flintu do zita, ved to este nic neznamena
@lucecita ale ja tomu ešte stale nedokažem uveriť, všetko vyzeralo tak nadejne, aj tie priznaky proste všetko... do rite aj s takou robotou , mojka a čo to bol za album čo si pisala azzurke .. že holka si testla už na 7DPO a ukazalo jej čiaru
@mattuliatko30 jak je niekomu dobre, že nemusi zehlit 😠
@azzura aj ja som rada 🙂))) ok.idem off...čosi ešte porobiť...tak pekný deň...a ty dnes ako s grafom?
@vardzikova len tak som mrkala albumy, ale neviem kto to bol...neukladá mi históriu...
@azzura ale ved testovala nie? tak si mysliš žeby jej nebolo ukazalo? ako aj to je možne .. kym neprišla mrcha tak ešte nič nema stratene
@mattuliatko30 ok, paa moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@lucecita jaaj ale podľa mna je to aj tak skoro na 7DPO testovať, my milačik testujeme až v stredu len dufam že dovtedy ta mrcha nepride lebo skolabujem 😠 😀 , dnes som akosi viac chora ako včera 😝
@vardzikova tak nemuselo jej nic ukazat, kolko babam az uplne neskoro ukaze test ze su tehu, pokial meska tak je dobre
@azzura a jej by podľa toho čo hovorila mala by prisť zajtra .. to musia byť nervy
@azzura držíš sa zatialľ pekne... 🙂)) 😉
ahojte babyyy..dosla som vas na chvilku kuk...ako sa dnes mate?daco nove?
@mata_ba ahoj , nove akurat to že kikaneu dnes testla a bol nega. a ty si už testovala? alebo vlastne ktory DC si?
@vardzikova vieš čo, ja už to vezmem ako príde...nejako sa nestresujem...buď to bude alebo nie...mám hlavu hore a držím sa nohami pri zemi 😀 😀 😀 😀 tak zahoď za hlavu všetko aj ty a užívaj si, oki? 😉
@lucecita tak to si vezmem z toho priklad,, ako bude tak bude ved svet sa predsa nezruti 😀 😀
@vardzikova no, tie nervy jej nezavidim 😒 ak zajtra este viac klesne, tak je to v riti 😠
@vardzikova no vidíš, takto sa mi to páči 😉 idem odd, uvidíme sa neskôr, robila som palacinky, tak ich musím ešte čučoriedkovým džemíkom natrieť 😀 😀
@vardzikova to vazne?? ☹ dokelu..ved to vyzeralo super! ale ved mozno sa to este zmeni...
a ja som prestala uplne mysliet na babo..som si ista,ze dojde mrcha..dnes taaaaak mrchovsky citim,ze hroza...akokeby mala kazdu sekundu prist
@azzura no tak to hej ... vidiš ja pre istotu nemeriam lebo potom by som hned vedela že je to v prdeli a tak stale dufam
@vardzikova drzim ti palce,musis byt, tolko to teba vkladam dovery 😀 😀 😀

@lucecita si sa testla? Este nie je skoro?