Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba no tak to si potom s tymi nervami natom ešte dobre,my sme sa s lucecitou dohodli že čo ma prisť tak to pride . a svet ide dalej
@azzura ajajaaaj tak to ta nemožem sklamať ,, som zvedava ako to v stredu dopadne
@vardzikova presne tak, co ma prist pride. 🙂
@vardzikova ale ved presne tak..svet sa nekonci 🙂
inak ako tak prave pozeram,tak spolahlivost tehu testov tiez nemusi byt vzdy 100 percentna..v jednej teme baba pisala,ze jej meskala mrcha skoro 3 tyzdne a testy furt negat.,potom tam bol prispevok zhodou okolnostiz dalsieho dna a tem jej uz testik ukazal 2 ciarky..tomu vravim napor na nervy..
ahojte kočky, ja by som sa testov až tak nebála :D kamoška tiež ked sa snazili, tak ze nic nic, asi dva mesiace alebo kolko neviem presne, testy robila a negativne jej vysli a ked isla nakoniec za lekarom tak jej oznamil, ze je uz v druhom mesiaci 😀
ahojte tak mne už konečne skončila mrcha, a už nič nebráni v tom aby sme začali pokúšať náhodu, prajem všetkým, ktoré budú testovať v stredu // čiaročky 🙂 😀
@mata_ba ja sa tiez citim ako pred mrchou dnes ma velmi casto a silnejsi epobolieva pod bruskom, ale mrcha am prist az v nedelu o tyzden a aj chrbtica ma pali a prsia mam naliate a bradavky palia a mam tiez aj vytok. Počuj ved to stale moze byt z toho, ze si tehu. nevzdavaj to. a kedy nemas mat mmrchu? v ktory den?
@anett6212 no mrcha by mala prist v stredu-stvrtok..a radsej to beriem tak,ze teraz nic,ako dufat,ze hura a potom spravim test alebo pride mrcha a budem smutna ☹
@delideli no ja som za necele posledne dva tyzdne mala priznakov kopec...ale moze to robit aj psychika..moc sa na to radsej nespolieham
@azzura asi v stredu..ak nepride mrcha
babenky poradte mi čo mám variť už ma totiž nič nenapadá neako už nemam inšpiráciu 😒

@lucecita okk mojka .. dobru chuť ..mnam neviem či si aj ja nepojdem urobiť, urobila si mi chuť