icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
7. jan 2012

@lucecita okk mojka .. dobru chuť ..mnam neviem či si aj ja nepojdem urobiť, urobila si mi chuť

lucecita
7. jan 2012

@azzura nemááááám, dones 😉 ale nikomu nič nehovor, zas ich nemám neviem koľko 😀 😀 😀

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba ahoj, to fakt? dufam, ze nepride. drzim palce nech ti to vyjde. ja musim este tyzden cakat ☹

vardzikova
7. jan 2012

@mata_ba no tak to si potom s tymi nervami natom ešte dobre,my sme sa s lucecitou dohodli že čo ma prisť tak to pride . a svet ide dalej

azzura
7. jan 2012

@lucecita dobreeee, psssssssssssssssssssst, ideeeem 🙂 🙂

vardzikova
7. jan 2012

@azzura ajajaaaj tak to ta nemožem sklamať ,, som zvedava ako to v stredu dopadne

anett6212
7. jan 2012

@vardzikova presne tak, co ma prist pride. 🙂

fifitko25
7. jan 2012

@anett6212 to čakáme dve 🙂

vardzikova
7. jan 2012

@lucecita, @azzura tak lasky moje jaodazam .. idem si urobiť palacinky cicuška mina nich urobila chuť
pridem neskôr čaaav

anett6212
7. jan 2012

@fifitko25 a kedy sa ides testovat pred ci po ak nepride?

mata_ba
7. jan 2012

@azzura ahoj,som 25 DC..

mata_ba
7. jan 2012

@anett6212 nooo,vazne..aj ked...boli ma podbrusko a to ja mam vzdy az v den mrchy..tak hadam do vecera nedojde..a boli ma aj chrbat,co mam tiez az v den mrchy..divne proste...a mala som aj kvapku bieleho vytoku...no neviem...citim sa mrchovsky,ale pritom to mavam az v den mrchy..

mata_ba
7. jan 2012

@vardzikova ale ved presne tak..svet sa nekonci 🙂

delideli
7. jan 2012

inak ako tak prave pozeram,tak spolahlivost tehu testov tiez nemusi byt vzdy 100 percentna..v jednej teme baba pisala,ze jej meskala mrcha skoro 3 tyzdne a testy furt negat.,potom tam bol prispevok zhodou okolnostiz dalsieho dna a tem jej uz testik ukazal 2 ciarky..tomu vravim napor na nervy..

annie6
7. jan 2012

ahojte kočky, ja by som sa testov až tak nebála :D kamoška tiež ked sa snazili, tak ze nic nic, asi dva mesiace alebo kolko neviem presne, testy robila a negativne jej vysli a ked isla nakoniec za lekarom tak jej oznamil, ze je uz v druhom mesiaci 😀

monika707
7. jan 2012

ahojte tak mne už konečne skončila mrcha, a už nič nebráni v tom aby sme začali pokúšať náhodu, prajem všetkým, ktoré budú testovať v stredu // čiaročky 🙂 😀

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba ja sa tiez citim ako pred mrchou dnes ma velmi casto a silnejsi epobolieva pod bruskom, ale mrcha am prist az v nedelu o tyzden a aj chrbtica ma pali a prsia mam naliate a bradavky palia a mam tiez aj vytok. Počuj ved to stale moze byt z toho, ze si tehu. nevzdavaj to. a kedy nemas mat mmrchu? v ktory den?

delideli
7. jan 2012

@mata_ba : drzim palce, nech su to uz tehu priznaky 🙂

anett6212
7. jan 2012

@annie6 presne tak, testy nie su spolahlive, lebo zena nemusi mat dostatovne mnozstvo HCG v moci az do konca prveho trimestra. ja ked som bola prvykrat tehotna, tak som mala klasicky aj menzes a zistila som to v druhom mesiaci, ked som sla na preventivnu

azzura
7. jan 2012

@mata_ba a kedy sa planujes testovat

fifitko25
7. jan 2012

@anett6212 chcem skúsiť testnúť pred mrškou 🙂

mata_ba
7. jan 2012

@anett6212 no mrcha by mala prist v stredu-stvrtok..a radsej to beriem tak,ze teraz nic,ako dufat,ze hura a potom spravim test alebo pride mrcha a budem smutna ☹

@delideli no ja som za necele posledne dva tyzdne mala priznakov kopec...ale moze to robit aj psychika..moc sa na to radsej nespolieham

@azzura asi v stredu..ak nepride mrcha

anett6212
7. jan 2012

@fifitko25 tak ja dufam ze vydrzim, ze skusim bud v nedelu,ale ako sa poznam nevydrzim. cakam na testy od lauritky. som zvedava. ked pridu, tak az potom sa testnem 🙂

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba to je tiez pravda, ale taktiez musis mysliet pozitivne. co ma prist, pride. ja mam tiez kopec priznakov, ale naozaj to moze robit psychika. tak velmi to chcem, ze si to mozno namyslam 😒

mata_ba
7. jan 2012

@anett6212 no ved toho namyslania sa aj ja bojim..aj ked na druhej strane,taketo daco mam tusim prvykrat..no ved uvidime 🙂 a myslim pozitivne,ale zaroven aj realisticky

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba ved, to ze tie priznaky aj ja mam prvykrat a tie priznaky mam uz tyzden cize dva tyzdne pred mrchou. a zvycajne pobolievanie podbruska mam v den mrchy a prsia ma len bolia a nie su nafuknute a bradavky mam v pohode. tak neviem. ine priznaky mam teraz ako pred mrchou 🙂

mata_ba
7. jan 2012

@anett6212 jaaaaj.kiezby ti to sposoboval drobcek 🙂 drzim paste!

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba dakujem to prajem aj tebe. dufam, ze si na tyzden napiseme, ze obe cakame babo a nielen my, ale vsetky baby na tomto fore. svagrina nam vcera oznamila ze cakaju babo. 🙂

monika707
7. jan 2012

babenky poradte mi čo mám variť už ma totiž nič nenapadá neako už nemam inšpiráciu 😒

fifitko25
7. jan 2012

@monika707 ja mám chuť na francúzske zemiaky 😀