icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba hej to sa pytam aj ja. mala som skor ovulku a teraz som tiez asi 11 den po ovu

danjelca
7. jan 2012

@anett6212 podla mna je to nádejné.Lebo mna nebolievali bradavky nikdy ani pred ms

danjelca
7. jan 2012

@mata_ba ja som testovala 12 DPO a mala som už tienik

mata_ba
7. jan 2012

@anett6212 dakujem a urcite dam vediet 😉

danjelca
7. jan 2012

@anait ano mne sa páči stela ale nie som si nou istá..dufam že mi nejaké počas tehotenstva do nosa trafí, že mi ho to dietatko nejak "pošle".Ale ako počujem tie moderné mená mám chut dat nejaké pekné slovenské

mata_ba
7. jan 2012

@anett6212 pockam na mrchu..uvidim potom

anait
7. jan 2012

@danjelca ja som z toho taká nervózna, že sa nevieme už riadne zhodnúť na menách, lebo ja od začiatku chcem mať jasno, že koho to mám v brušku...nie že nejaké dieťa, ale konkrétneho človiečika s menom... 😝

mata_ba
7. jan 2012

@danjelca a len slabunky,ci uz vyraznejsi?

danjelca
7. jan 2012

@anait ja mám nejaké vybrané ale nechávam to tak že dôležité je čo sa mi zapáči podla pocitu v tehotenstve, ked bude s tým dietatkom už nejak komunikovat🙂

anett6212
7. jan 2012

@danjelca presne tak. ani mna nie. ako som hovorila len prsia a teraz tie bradavky tak bolia na dotyk a ked si davam podprdu, tak tiez bolia ale len tie bradavky. tak neviem. a den poovulke som mala dvojdnove spinenie hnede.

anett6212
7. jan 2012

@mata_ba ta ale mne sa nechce cakat. som normalne nervozna z toho ze co 🙂

danjelca
7. jan 2012

@mata_ba matka tieniček..proste som videla že tam nie je iba bielo..druhý den to bolo výraznejšie a dnes ešte viac.Ale podla mna ked je negatívny tak je tam čisté bielo, nič viac.No a ešte je zase otázka že ja som nevedela že 12DPO sa mi už dačo zjaví, testla som sa preto že som v noci nemohla spat-pálili ma bradavky, nebolo to v pláne. Ráno som sa zdvihla z postele a otestovala ani som nepremýšlala, čakala som neg.

anett6212
7. jan 2012

@danjelca ja vyskusam cez tyzden si urobit test a potom este den pred menzesom ze co. joj som nedockava 🙂

eri28
7. jan 2012

@delideli to mas pravdu slovensko moje 😉 , ale co uz, ked chces zajtra rano cusim, a budes prva 😉
dnes akoze trocha krv, ale si pri antikoncepcii sa normal mrchy nedockam, lebo je umelo vytvorena, cize asi mrcha aj ked o 10 dni skor co, uz................. 😢
uz ma neprekvapi nic 😀 😀 😀

vardzikova
7. jan 2012

@palculienka2011 jaaaj to si mi myslim aj raz pisala že si sa tak trošku nato vyserkala 😀

vardzikova
7. jan 2012

@anait no tak to sme natom uplne rovnako aj mna už svrbia prsty

anait
7. jan 2012
vardzikova
7. jan 2012

@delissavt no len či tam budeme mať // 😀 😀 😀

lucecita
7. jan 2012

@vardzikova čau starká, čo riešite? 😉

delissavt
7. jan 2012

@anett6212 dakujem, aj ja tebe :D no ja sama neviem cim je to dane, ze jednej to trva mesiac a inej rok aj a ked su zdrave 🙂 je to asi naozaj o stasti 😖

vardzikova
7. jan 2012

@mata_ba neviem praveže .. niekedy može ukazať a niekedy nie zaleži podľa vyšky neviem čoho 😀 😀 😀

delissavt
7. jan 2012

@vardzikova no berme to tak, ze vsetko je vo hviezdach, aj ked si to vsetky prajeme, ale netreba nikdy vesat hlavu.... pokial nas nespotrehlo vacsie nestastie, tak je to satle v norme, aj ked to nevyjde hned prvy, ci druhy mesiac 😉

vardzikova
7. jan 2012

@lucecita ahooooj mojka.. čo riešime vieš že už ani neviem,, asi riešime to naše stredajšie testovanie 😀

vardzikova
7. jan 2012

@delissavt tak ja som to brala tak že sa to do pol roka podari takže ešte mam nato štyri mesiace .. ale ešte nehadžme flintu do žita .. ešte mrcha neprišla 😀

anett6212
7. jan 2012

@delissavt veru ze asi o stasti. ale ked niektora nechce a hned sa jej podari a my co chceme, tak sa trapime pre to. je to nespravodlive

delideli
7. jan 2012

@eri28 : zajtra sa uz asi tak skoro rano neprinutim 🙂 a dufam,ze ma bolesti zase nezobudia..najviac zboznujem,ked sa mrchamrchata hlasi aj 2 dni,kym sa konecne uraci objavit.. 😠

delissavt
7. jan 2012

@vardzikova 🙂 podla mna ani nepride 😉 ja tomu veriiiim 🙂 fakt ti drzim strasne prsty.... budem v stredu nervozna aj za teba 🙂

vardzikova
7. jan 2012

@delissavt tak to budeme obidve 😀

delissavt
7. jan 2012

@anett6212 je, ale co narobis.....najhorsie je na to prestan mysliet a nechat tomu volny priebeh 😒 dufam, ze pomaly ale isto sa to tu budem zaplnat foto s pozitivnymi testikmi 🙂))))). Ja verim tomu, ze na kazdu raz dojde, ale kedy, to nikto nevie :D

delissavt
7. jan 2012

@vardzikova myslim, ze nas tu budem viac 😀