Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba matka tieniček..proste som videla že tam nie je iba bielo..druhý den to bolo výraznejšie a dnes ešte viac.Ale podla mna ked je negatívny tak je tam čisté bielo, nič viac.No a ešte je zase otázka že ja som nevedela že 12DPO sa mi už dačo zjaví, testla som sa preto že som v noci nemohla spat-pálili ma bradavky, nebolo to v pláne. Ráno som sa zdvihla z postele a otestovala ani som nepremýšlala, čakala som neg.
@delideli to mas pravdu slovensko moje 😉 , ale co uz, ked chces zajtra rano cusim, a budes prva 😉
dnes akoze trocha krv, ale si pri antikoncepcii sa normal mrchy nedockam, lebo je umelo vytvorena, cize asi mrcha aj ked o 10 dni skor co, uz................. 😢
uz ma neprekvapi nic 😀 😀 😀
@palculienka2011 jaaaj to si mi myslim aj raz pisala že si sa tak trošku nato vyserkala 😀
@anait no tak to sme natom uplne rovnako aj mna už svrbia prsty
@vardzikova 😀
@delissavt no len či tam budeme mať // 😀 😀 😀
@vardzikova čau starká, čo riešite? 😉
@mata_ba neviem praveže .. niekedy može ukazať a niekedy nie zaleži podľa vyšky neviem čoho 😀 😀 😀
@vardzikova no berme to tak, ze vsetko je vo hviezdach, aj ked si to vsetky prajeme, ale netreba nikdy vesat hlavu.... pokial nas nespotrehlo vacsie nestastie, tak je to satle v norme, aj ked to nevyjde hned prvy, ci druhy mesiac 😉
@lucecita ahooooj mojka.. čo riešime vieš že už ani neviem,, asi riešime to naše stredajšie testovanie 😀
@delissavt tak ja som to brala tak že sa to do pol roka podari takže ešte mam nato štyri mesiace .. ale ešte nehadžme flintu do žita .. ešte mrcha neprišla 😀
@vardzikova 🙂 podla mna ani nepride 😉 ja tomu veriiiim 🙂 fakt ti drzim strasne prsty.... budem v stredu nervozna aj za teba 🙂
@delissavt tak to budeme obidve 😀
@vardzikova myslim, ze nas tu budem viac 😀

@mata_ba hej to sa pytam aj ja. mala som skor ovulku a teraz som tiez asi 11 den po ovu