Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ak nepride tak aj ty testuješ v stredu? mi už od včera možeme začať snažilkovať tak len nezaspať kým dojde moj domov 😀
@delideli no my sa hlavne snazime o to babatko a chcela by som nieco co podpori plodnost .) ja viem ze to su aj tak ai vymysli ale nech mam dobry pocit a nech to teda aspon babatku pomoze ak sa zadari 🙂
@vardzikova no zato my sa uz nejaky ten piatok snazime :(
@monika707 no takje plan že ak nepride tak v stredu testujem 😀 a ty si daj ešte kavu aby si nezaspala 😉
@vardzikova už som dnes vypila dve aj ked late ale boli dve tak snaď nezaspim dam si ešte večer sprchu ta ma vzdy neako preberie tak ti držim palčeky aby neprišla 🙂
@vardzikova ahoj zlaticko, no co ako si na tom? kedy testujes? ako sa citis? 🙂
@lusinda1989 dlho? kolko mesiacov?
@monika707 dakujem mojka,, a dnes si ktory DC?
@lusinda1989 mna bolia prsia a podbrusko pred M,,ked am bolia tak viem ze dostanem ☹
@bubacik5 no mojka citim sa tak všeliak mam v sebe taky trošku pocit že sa to mohlo podariť ,, ale tak uvidime testujem až v stredu 😉 len aby do vtedy mrcha neprišla
@vardzikova ešte že teraz aky je datum v kalendary tak DC som takže 8 😀 aspon to tento mesiac nemusim rátať 😀
@vardzikova no da sa povedat ze uz vyse roka a pol :(
@adriana_13 mna nikdy takto prsia neboleli hlavne ma bolia bradavky ako nikdy ale tak nechcem si nic nahovarat uvidime ale veeelmi by som sa potesila
@adriana_13 a podbrusko ma pobolievalo uz tak tyzden aj nieco dozadu ale bolo to iba take obcasne zabolenie hlavne vecer a rano....
@vardzikova mrcha nesmi dojst. a to je fajn, ze citis, ze to vyslo 🙂 kolky DC si? a merias si aj tt?
@monika707 tak tobudeš mať aspon jednoduchšie 😀 😀 😀 😀 😀
@lusinda1989 to ti verim 😉
@bubacik5 no tak mam taky pocit že sa to mohlo podariť ,, lebo minuly mesiac som si veľmi ovulu neodsledovala ale tentokrat som tomu nedala šancu
@vardzikova presne aj ja hovorim moj sa aj celkom teši na snažilkovanie on už by aj prijal bábo a na druhej strane ma z toho obavy, teraz ma sestre synčeka takeho jeden a pol mesačneho a povedal,že on si ho na ruky nezoberie lebo,že je strašne malinky 😀
@lusinda1989 čože ? o maygod ☹
@adriana_13 sak ktora z nas by sa netesila no nie? a ty si na tom ako so snazilkovanim ???
@monika707 neboj a ako sa s nim bude hrať uvidiš ,,, ale snažilkovanie si treba poriadne užiť
@vardzikova tak to je supeeeer 🙂 inak aj ja som mala taky pocit...bo mi to vyslo aj z tt, ze sme praveze ovulku stihli...ale akosik zacinam byt chora a preslo ma to...zacinam si mysliet, ze z toho nic nebude. neviem preco zrazu taky obrat u mna nastal... ☹ asi sa bojim, ze budem sklamana...
@lusinda1989 no ja som na tom tak ze sme zacali v decembri a teraz mam M 😒 TAKZE ZATIAL NIC ALE TAK ESTE JE TO LEN MESIAC 😉 este to nevzdavam
@vardzikova hej hej to si planujeme užiť, viem,že sa bude hrať vidim to aj na sestrinej malej ta už ma 4roky a teraz je z nej veľká sestra a na jeho sestry malom ten 5rokov a snimi sa vie ako vyhrať, sestrina mala ked ho vidi tak sa mu pomaly dobre že nehádže okolo krku ako sa s nim rada hra 😀 😀
@vardzikova a ty mas aj nejake priznaky???
@adriana_13 jaaaj mno tak to ste len na zaciatku snazilkovania ale aj tak ti drzim velmi palceky aby si nemusela dlho cakat 🙂
lasky ja sa s vami lučim ahooooooooooooj
@lusinda1989 ja sa tymi priznakmi neriadim takže aj keby tak si to neskušam všimať

@monika707 zajtra alebo utorok 😠