icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
9. jan 2012

Super..dalsi obed co skoncil vo WC...dufam,ze mi to sposobuje nieco resp. niekto iny ako viroza alebo helikobakter..

chorucka
9. jan 2012

@mata_ba ja osobne si myslim ze by ti bolo asi zle len rano nie ci (ked sa to vola ranna nevolnost) No pockaj ako nas ty prekvapis 😀 sak ty uz mozes bit tehu ktovie ako dlho 😀 😀 😀 Jupi jupi

mata_ba
9. jan 2012

@chorucka no ked mne je zle ked daco zjem..neviem cim to je ☹ ale tehu asi ee..ividime v stredu..

mata_ba
9. jan 2012

@chorucka aj ked mamina povedala,ze ona pregrckala 9 mesiacov..ale rano a niekedy cez den mavam tocaky..teda hlava sa mi toci..

chorucka
9. jan 2012

@mata_baja by som sla hned k lekarovi Mas aj hnacku Lebo ja ked mam vyrozu tak najskorej hnacka a potom vraciam Na test mas este asi skoro ci? Este stasti ze som vsetky testy minula lebo ja som schopna ten test skumat aj pod lupou ci tam nieje naznak // 😀 😀 😀 Toto cakanie neznasam 😠 Dufam ze teraz necham ja mrchu cakat 9mesiacov 😀 😀 😀

anett6212
9. jan 2012

@mata_ba to bude isto babo. myslim si to a viem to. ja len pirohy mam rada a olivy a pizze chcem. joj tak by som si dala teraz olivy 🙂

chorucka
9. jan 2012

@mata_ba no moja tak ked sa ti toci hlava tak s toho vracias to mas ako na kolotoci je to prepojene asi Ja by som ani minutu nevahala a sla k lekarovy aspon k obvodnemu nech sa mrkne co to je s tebou

chorucka
9. jan 2012

@anett6212 ty si tehu?

anett6212
9. jan 2012

@chorucka neviem. zajtra rano tozistim. idem si robit testik 🙂 dufam ze ano

chorucka
9. jan 2012

@anett6212 tak to ti drzim palce Kedy ti nemala dojst mrcha 😉

aknedz
9. jan 2012

@azzura ahojky, ano mame sa dobre, uvidime co nove - ako rastieme pozajtra na kontrole....a ty ako?

vardzikova
9. jan 2012

@azzura pekne pekne mojka ten graf mas super 😉

vardzikova
9. jan 2012

@aknedz dakujem mojka 😉

l_e_n_o_c_k_a
9. jan 2012

mame ake take vysledky zo spermiogramu, morfologia spermii ze vraj nic moc, sestricka mi to nahlasila len telefonicky... takze v stredu ideme do martina na konzultaciu

vardzikova
9. jan 2012

@mata_ba no ja som mala pocit že mrcha už už pride ale opať prestalo bolieť 😀

vardzikova
9. jan 2012

@azzura jaaaj no tak sme happy 😉 😀 bolesť podbruška prešla 😀

vardzikova
9. jan 2012

@lusinda1989 nie nie .. ja nesledujem schvalne aby som si potom nerobila zle nadeje 😉

mata_ba
9. jan 2012

@chorucka s testom aj lekarom pockam do stredy..ma prist mrcha,tak uvidim..a hnacku nemam..praveze som rada ak idem na wecko raz za dva dni..

mattuliatko30
9. jan 2012

@anett6212 veď uvidíš...ako sa to vyvinie...možno to nič nebude...len také horúčkové virozy

mattuliatko30
9. jan 2012

@mata_ba to fakt?:::zase ti bolo zle...chúďa... ☹

mata_ba
9. jan 2012

@anett6212 bola by som najhappy keby bolo babo..ale v piatok ci soboti som testla a nic..a v stredu ma prist mrcha..to by mi uz ukazalo,nie?

mata_ba
9. jan 2012

@mattuliatko30 ale mne zacne byt na blinkanie az po jedle..

fifitko25
9. jan 2012

@alyce ahoj 😉 mám týždeň do mršky a už ma trošku bolia prsia a dnes sa mi dá stále cikať 😅 len čo čosi vypijem, idem to hneď vypustiť 😀 mala si nejaké príznaky pred tehu? či vôbec nič?

azzura
9. jan 2012

@mata_ba vsak uvidime co sa z toho vykluje 😀 😀 😀

azzura
9. jan 2012

kolegyna doniesla super kolaciky, mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

mata_ba
9. jan 2012

@vardzikova vidiiis,mozno este zistis pritomnost fazulky 🙂

azzura
9. jan 2012

@aknedz u mna furt rovnako, ciže ništ 😀 😀

lusinda1989
9. jan 2012

@vardzikova no to poznam ani ja by som sa asi nesledovala kebyze ma nebolia tak moc prsia a sem tam podbrusko

azzura
9. jan 2012

@vardzikova cica, nebooj bude dobre, ved si mi nieco slubila...dve carky 😀 😀

anlady
autor
9. jan 2012

Baby máte skúsenosť s takým hustým hnedým výtokom? čo to môže znamenať? ale mám ho tak veľa, že až vložku potrebujem. 14.1. by som mala dostať, ale neviem.
Ďakujeeem