Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_baja by som sla hned k lekarovi Mas aj hnacku Lebo ja ked mam vyrozu tak najskorej hnacka a potom vraciam Na test mas este asi skoro ci? Este stasti ze som vsetky testy minula lebo ja som schopna ten test skumat aj pod lupou ci tam nieje naznak // 😀 😀 😀 Toto cakanie neznasam 😠 Dufam ze teraz necham ja mrchu cakat 9mesiacov 😀 😀 😀
@azzura pekne pekne mojka ten graf mas super 😉
@aknedz dakujem mojka 😉
mame ake take vysledky zo spermiogramu, morfologia spermii ze vraj nic moc, sestricka mi to nahlasila len telefonicky... takze v stredu ideme do martina na konzultaciu
@mata_ba no ja som mala pocit že mrcha už už pride ale opať prestalo bolieť 😀
@azzura jaaaj no tak sme happy 😉 😀 bolesť podbruška prešla 😀
@lusinda1989 nie nie .. ja nesledujem schvalne aby som si potom nerobila zle nadeje 😉
@anett6212 veď uvidíš...ako sa to vyvinie...možno to nič nebude...len také horúčkové virozy
@mata_ba to fakt?:::zase ti bolo zle...chúďa... ☹
@mattuliatko30 ale mne zacne byt na blinkanie az po jedle..
kolegyna doniesla super kolaciky, mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
@vardzikova vidiiis,mozno este zistis pritomnost fazulky 🙂
@vardzikova no to poznam ani ja by som sa asi nesledovala kebyze ma nebolia tak moc prsia a sem tam podbrusko
@vardzikova cica, nebooj bude dobre, ved si mi nieco slubila...dve carky 😀 😀
Baby máte skúsenosť s takým hustým hnedým výtokom? čo to môže znamenať? ale mám ho tak veľa, že až vložku potrebujem. 14.1. by som mala dostať, ale neviem.
Ďakujeeem

Super..dalsi obed co skoncil vo WC...dufam,ze mi to sposobuje nieco resp. niekto iny ako viroza alebo helikobakter..