Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 papala som cestovinky s maskom a omackou..ale rano som mala jogurt a ten sa ledva udrzal..a terz mi manzelik povedal aby som dosla na kolac a uz len pri myslienke na sladke mi je bleee...
kedy si bola naposledy na gynde?
@mata_ba no tak to je nič moc..treba ísť možno ku doktorovi 😒
@azzura no neviem, ci ju nie je lepsie zmeskat, akurat som prisla od dokiho a ten ma poslal do kupelov, vraj sa nemam ponahlat a radsej pockat este apson 3 mesiace, skoro mi oci z jamok vypadli.. necham to asi na nahodu, ako to ma byt tak nech to bude... aspon si v kupeloch oddychnem :D
@anett6212 ale to tiez o daco svedci 😉
@mattuliatko30 pojdem buduci tyzden ak to neprejde..
@azzura mojka najlepšie bude ked si zistiš aj čislo karoserie vozidla aby som ti pozrela historiu vieš .. z toho dokažeme zistiť najviac
baby ani najmenšia šanca nemôže byť, že by to bolo uhniezdovanie? úprimne ale prosím....
@vardzikova :((( no ale aj keby, tak dalsi mesiac budes bojovat opat... ak nie teraz, tak potom isto 😉
@delissavt mojka tak to určite .. ja sa nevzdavam len tak ľahko 😉
@vardzikova prosím ťa ty si odborníčka na autá? 😕
KOnečne som vás dočítala, to je katastrofa, čo viete vyplodiť za jedno dopoludnie...
A poprosila by som, keby bol niekto taký milý a počkal s tehotenstvom na mňa, aby sme začali spolu... lebo ste sa nejako moooc rozbehli 😉
@vardzikova co nam uz ine zostava :D ja si stale vravim, ze som na tom este dobre.... oproti horsim pripadom, s ktorymi sa stretavam.... takze hlavu drzim stale hore.... rovnako ako ty 😉

@anlady akurat že neviem. Ja by som sa zlakla a uz by som volala dokymu, tak preto ta moja reakcia 😀 . vsak vyckaj a uvidis 😉