icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
9. jan 2012

@anlady akurat že neviem. Ja by som sa zlakla a uz by som volala dokymu, tak preto ta moja reakcia 😀 . vsak vyckaj a uvidis 😉

chorucka
9. jan 2012

@azzura my mame doma kiu ceed moj mm tam pracuje takze ak nieco od kie tak dam zistit 😀

fifitko25
9. jan 2012

@azzura budúci týždeň je aj môj, ak ma teda vezmete do partie 😀 mršaňu nečakám v nedeľu alebo pondelok 😠

anlady
autor
9. jan 2012

@azzura bo to mám od štvrtka, dnes mám toho už menej a sme sa pred tým stále snažilkovali.

azzura
9. jan 2012

@chorucka ok 🙂. kie su drahe aj ojazdene. Ja potrebujem malicke, sikovne a lacne.

mata_ba
9. jan 2012

@mattuliatko30 papala som cestovinky s maskom a omackou..ale rano som mala jogurt a ten sa ledva udrzal..a terz mi manzelik povedal aby som dosla na kolac a uz len pri myslienke na sladke mi je bleee...

azzura
9. jan 2012

@fifitko25 ok, tak sme 4 😀 😀 😀 😀

chorucka
9. jan 2012

kedy si bola naposledy na gynde?

azzura
9. jan 2012

@anlady vsak ked pojdes k obvodnej, tak sa spytaj na to, aspon pre klud v dusi 😉

chorucka
9. jan 2012

@azzura obvodna to nebude riesit posle ju na gyndu a to ma lepsie ist tam hned

anett6212
9. jan 2012

@mata_ba a ja sa konecne dokazem zo sladkeho najest. staci mi cokolada a celu ju zjem. a obed uz mat nemusim. joj strasne mi chuti sladke 🙂

mattuliatko30
9. jan 2012

@mata_ba no tak to je nič moc..treba ísť možno ku doktorovi 😒

mata_ba
9. jan 2012

@anett6212 no ved uvidim ako to dopadne v stredu..

delissavt
9. jan 2012

@azzura no neviem, ci ju nie je lepsie zmeskat, akurat som prisla od dokiho a ten ma poslal do kupelov, vraj sa nemam ponahlat a radsej pockat este apson 3 mesiace, skoro mi oci z jamok vypadli.. necham to asi na nahodu, ako to ma byt tak nech to bude... aspon si v kupeloch oddychnem :D

annie6
9. jan 2012

@mata_ba mozno bude aj mimi, aj moja kamoska ked bola tehu, tak vacsinou blinkala po jedle 😀 musela jest mensie porcie a castejsie, aby v nej nieco aj ostalo, drzim palce na dve //

mata_ba
9. jan 2012

@anett6212 ale to tiez o daco svedci 😉
@mattuliatko30 pojdem buduci tyzden ak to neprejde..

vardzikova
9. jan 2012

@azzura mojka najlepšie bude ked si zistiš aj čislo karoserie vozidla aby som ti pozrela historiu vieš .. z toho dokažeme zistiť najviac

anlady
autor
9. jan 2012

baby ani najmenšia šanca nemôže byť, že by to bolo uhniezdovanie? úprimne ale prosím....

mata_ba
9. jan 2012

@annie6 dakujem aj ja tebe 🙂

delissavt
9. jan 2012

@vardzikova :((( no ale aj keby, tak dalsi mesiac budes bojovat opat... ak nie teraz, tak potom isto 😉

anett6212
9. jan 2012

@mata_ba silno ti drzim palce 🙂 nech ti to vyjde

vardzikova
9. jan 2012

@delissavt mojka tak to určite .. ja sa nevzdavam len tak ľahko 😉

anait
9. jan 2012

@vardzikova prosím ťa ty si odborníčka na autá? 😕

aknedz
9. jan 2012

@azzura to by bolo super, tak zelam nech si da uz tie 9 mesacne prazdniny! 😉

anett6212
9. jan 2012

@mata_ba len ja si to isto nahovaram to s tym jedlom.

mata_ba
9. jan 2012

@anett6212 dakujeeeem..si zlata..aj ja ti moc drzim paste..a aj vsetkym 🙂

anait
9. jan 2012

KOnečne som vás dočítala, to je katastrofa, čo viete vyplodiť za jedno dopoludnie...

A poprosila by som, keby bol niekto taký milý a počkal s tehotenstvom na mňa, aby sme začali spolu... lebo ste sa nejako moooc rozbehli 😉

chorucka
9. jan 2012

@anlady podla mna nie ja si myslim ze za tim bude nejaka bakteria alebo myom nechcem ta strasit ale chod racej k lekarovi a neodkladaj to

anlady
autor
9. jan 2012

@anait som tvoja parťáčka 🙂

delissavt
9. jan 2012

@vardzikova co nam uz ine zostava :D ja si stale vravim, ze som na tom este dobre.... oproti horsim pripadom, s ktorymi sa stretavam.... takze hlavu drzim stale hore.... rovnako ako ty 😉