Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura ale my ženy zrejem do krásy vždy sme stále krajšie a krajšie 😉 🙂
@vardzikova vsak ja viiim 😀 😀 😀
@vardzikova sestra ma svadbu v septembri?????? moja sestra si myslela ze tiez pojde zo svadby rovno na porod a vydrzala este tyzden 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@anett6212 : to ma mrzi,lebo u teba sm si podla priznakov bola ista..:( ale kym nedosla mrcha,este by som flintu do zita nehadzala..videla som na FF grafy,kde mali baby este aj 2-3 dni po vynechani mrchy testy negativne a az o par dni vysli pozitivne..Dokonca ako som tu uz pisala,citala som tu prispevok od baby,ktorej mrcha meskala 3 tyzdne,testy furt nic a az nakoniec boli konecne pozitivne..Takze nadalej drzim palceky a dufam,ze coskoro predsa len pride dobra sprava 🙂
@delideli aj ja este dufam. a verim, ze nerpide mrcha 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 teraz ma pred chvilou prvy krat davilo na grckanie zo slaninoveho rozka. ta ktovie co sa deje. aj prsia ma bolia a bradavky palia a mam ich stale take hnedsie. a podbrusko ma dnes trochu viac picha ako obvikle. tak neviem no pockam a uvidim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@anett6212 isto nie..... 🙂
@azzura no mojka a inak čo maš noveho? 😉
@mattuliatko30 presne tka isto nie a ty ako dnes? 🙂
@mata_ba uvidíš...počkaj do zajtra resp. do pozajtra.... 😉
@anett6212 no 8. sepbembra.. ale to by som si ani nezatancovala ani nič lebo šak to by som len čakala kedy pridu pôrodne bolesti asi .. najlepšie by bolo niekedy vo februari alebo marci .. aby som nemala až take veľke bruško lebo neviem v čom by som išla asi v mechu 😀 😀 😀 najlepšie naholo a hotovo 😀
@mattuliatko30 čau lasko 😉
@anett6212 ja normálne brucho ma už nebolí...prestalo...ja sa budem riadiť teplotou..mám to najistejšie...odmerám v piatok..a ak klesne..je to jasne....a ak jeden dva dni bude meškať..už budem reagovať 😉
@vardzikova ajoj chorôbka 🙂
@delideli a to ako je možne že ti aj tri tyždne po meškani mrchy neukaže test? čo je ešte nizka hladina toho .. no neviem ako sa to vola 😀 😀 😀 typicka ja 😀
@vardzikova teda..to sú iné príznaky mrchy...sranda....človek čaká a nečaká pupáky 🙂
@mattuliatko30 milačik teraz som nepochopila človek čaka a nečaká pupáky? ako si to myslela? 😅
@vardzikova sestra mala nadherne saty. kazdy sa an nu nevedel vinadivat. kazdy ju chvalil. mala 2 tyzdne pred porodom a tak sa zabavala a tancovala ze sme vsetci pozerali. a odchadzala s nami uplne posledna. a ona v pohode. vobec enbola unavena nic. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 uvidis zvladnes aj svadbu
@vardzikova tak myslím,že ak to mavajú viaceré...a niektoré chcú mrchu dostať..tak pupáky sú dobré znamenie pre ne 🙂 samozrejme,že pre TEBA nieeeeee 😉 😉 tak ich zakrývaj....a riadne..nech sú hneď preč 😀 a mrška neprííííde
@anett6212 joj zvladnuť sa da ale radšej by som bola keby tento mesiac ešte nie.. ešte nech pride a meška až buduci 😀 že aka som vyberava čo? 😀
@mattuliatko30 to idem aj ja tak urobit. idem si odmerat aj zajtra rano a ked mi do nedele neklasne a bude meskat tak potom si urobim test 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mattuliatko30 mojka ale ja tento krát mrchu potrebujem dostať 😀
@vardzikova keby sa to tak dalo. 🙂 🙂 🙂 🙂 a kolko ti meska? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@anett6212 no ako bola by som rada .. ale asi by som nešla na sestrinu svadbu a to by ma dosť nasralo teda 😠