Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@momamo no mavam 30dnove cykly a vcera som mala dostat tak asi 32 ???
@anett6212 bodaj bodaj...
cesto na kolaciky uz pracuje a polievocka bude o chvilocku hotova 🙂
@chorucka joj ty jedna potvorka 😀 😀 😀 😀 a čo inak novego? 😀
@vardzikova už chcem ist domov, bleeeeee a furt chodim čurat 😒
@delideli jooj lasko 😀
@azzura eeeej ha dalši priznak 😉 🙂 😀
@lusinda1989 testovala si ...??? lebo tie bolesti podbruska mozu znamenat tehotenstvo🙂 Aspon u mna to tak bolo a viem aj o vela inych zenach🙂
@vardzikova iba to že v noci picha v predu aj v zadu a mi narastli didi, ale to pred mrchov mavam. Ale este ma neboli brusko
@momamo hej dnes okolo obeda ked som prisla z mesta som to nevydrzala a nic :(
@lusinda1989 a ake kolaciky si robila a polievocku tiez aku?
@lusinda1989 este nesmut, tie dve // budes mat. uvidis. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lusinda1989 aky si skusala test..??? Skus mamatest10 ... a ak nic pockaj do stvrtku, piatku a sprav si zase ak nepride, co si myslim ze nie ..Moze byt ze este test nedokaze zachytit hormon, mne na priklad na jednom teste pekne ukazalo ciarku a na druhom slabucku🙂 zalezi to vela krat aj od testu🙂
@anett6212 kolaciky take fajne zdrave su z ovsenych vlociek roznych semiacok medu a tak take zdrave keksiky 🙂 a polievocku taku dietnu falosnu segedinsku bo obdobie vianoc ma poznacilo :D
@vardzikova dnes som nakupila testiky 😀 Bola som na krcnom s tou uzlinou 13.1 idem na ultrazvuk uzliny a ŠŽ a hnusne snezilo sa mi nechcelo ani po obchodoch chodit 😒
@momamo neviem nejaky neznameho druhu a u nas v meste mame asi sedem lekarni a ani v jednom nemaju mamatest mam doma este jeden rapid clear a ten skusim v piatk ak sa dovtedy mrsana neobjeavi... co by ani nemusela 🙂 mala si aj nejake priznaky? inak gratulujem k tehulkovaniu 🙂
@lusinda1989 dakujem🙂 Priznaky ako pred mrchou, pobolievalo ma podbrusko, a to som este po ovu ochorela, tak som vobec neratala s tym ze by nam to vyslo a vidis 🙂 zajtra koncim 8tt🙂
@lusinda1989 tak take kolaciky som este nejedla. ale opisujes ich chutne 🙂 a polievocku som teiz taku nejedla. to je s kapustou?

@momamo vsak neviem ci pride, ale neverim že by motyka vystrelila a som s tym zmierena, lebo 1.2 idem na prefuky