Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@spula22 a čo prišiel ti nato doky? a to si išla k gyn.dokymu alebo ako?
@vardzikova co uz, raz do tyzdna vydržim 😖
@vardzikova to sme dve sisi 😀 lebo ja to obcas citim a obcas nie 😀
@azzura aj ja chceeeem tak pracovať, mna nebavi chodiť na 8 a končiť o pol piatej, ja by som vstala aj na 6 do roboty len keby som bola doma skôr 😠
@lusinda1989 uz beziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😀
@anett6212 fu už som sa ľakla že len mne preskakuje 😀 a to sme dve 😀
@vardzikova ja chodim na 7.30
@azzura ale to je uplne v pohode .. 😉 🙂
paaaa zitra 😀 😀
@vardzikova no veru ze dve. mne uz z toho vsetkeho sibe. priznaky tehu mam ale aj priznaky na kramy mam 😝 😀 😀 😀 😀 tka ja uz naozaj neviem. 😅
joj kocky zabudla som pri vas na moje kolaciky no co jeden plech bude trosku tmavsi :D
@lusinda1989 nhooo mna od vtedy ako som zistila ze som tehu co je od 8.decembra stale bolia prsia a nejako sa mi nezda ze by mi uz narastli🙂
@momamo tak ja neviem co im je ale podla mna su podstatne vacsie mozno to bude sviatkami 🙂
@lusinda1989 alebo tehu🙂 Joj skoda ze nemas kde kupit ten mamatest10 ... 🙂 kde byvas ..??
@anett6212 😀 😀 😀 ty si blazonko 😀 😀 😀
@vardzikova no veru ze som. aj manzel ma vola blazonko alebo trdielko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no co uz. nenarobim s tym nic 😀
@vardzikova kolko ti meska 😀
@chorucka jeden den a dnes je druhy ... takže ona pride uvidiš .. a ja sa na nu aj tešim .. začina ma pichať vajko 😠
@anett6212 tak ty si čiste trdielko 😀
@vardzikova tak ja za to nemozem ze mam vsetky priznaky tehu a aj na mrchu. hmmm ho co uz. nejdem nad tym rozmyslat a necham sa prekvapit.
@momamo byvam v modre kusok od ba
@vardzikova to ti príde mrcha, keď ťa pichá vajko? neblázni... 😀
Baby som 20 DC, ovu prebehla cca pred 7-8 dnami, dnes som si robila OVU tes a vyšiel pozitívny, myslíte že ked si zajtra urobím TEHU test tak bude niečo vydieť? Ide o to že som dosť vážne ochorela tak aby som vedela či si mam dať predpísať antibiotika alebo to liečiť prírodne. Dik za odpovede
ahojte ako sa máte?
@mattuliatko30 lebo ja som si všimla, že ju už máš dlho, tak preto som sa pýtala...mne to stopli po dni! 😠

@azzura ha no vidiš to prišiel na psa mraz že do 16:30 ja som tak vždy 😀