icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Ako si mi pekne povedala 😀

delideli
11. jan 2012

@zuzanka9999 : drzim palce,nech nepride..🙂negativny test pred ocakavanou mrchou etste nic nemusi znamenat..

delissavt
11. jan 2012

@vardzikova fu, mi neico hovor, ale aj tak by som si ten den este rada zopakovala 😉
inak ahoj, ako dnes? testla si opat?

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Včera som sa tiež na tom škerila keď som to čítala. A prečo vlastne chceš aby prišla??

mattuliatko30
11. jan 2012

@mata_ba uvidíš.....počkaj do piatku....a už neblinkaj 🙂

mattuliatko30
11. jan 2012

@luciok dobré ránko moja 🙂)))

luciok
11. jan 2012

@mattuliatko30 Ako dnes?

azzura
11. jan 2012

@mata_ba ahojko, ako dnes?

mata_ba
11. jan 2012

@luciok dobre ranko..ako?

@vardzikova mne mala dnes prist a nic..rano som opat grac a test negativny...takze tak

mata_ba
11. jan 2012

@mattuliatko30 keby sa to tak dalo nastavit 🙂

@azzura no neviem..citala si co som uz pisala,ci ee?

luciok
11. jan 2012

@mata_ba Jaj nemeriasi ešte teplotu, preto neviem presne na 100% kedy mám plodné obdobie. Ale už by malo asi bežať, tak sa snažíme/ nesnažíme. Drahému sa včera nechcelo 😠

vardzikova
11. jan 2012

@mattuliatko30 nie mrška ešte neprišla... akosi sa jej asi nechce či čo 😠

azzura
11. jan 2012

@mattuliatko30 ja sa citim divne, od vcera vecera sa mi nafuklo brucho ako pred mrchov, nad ranom som sa zobudila na to že ma zacalo bolet brucho a o 10 min nic, a od rana mam hnacky 😒

azzura
11. jan 2012

@luciok ahooj

luciok
11. jan 2012

@azzura To býva pred mrchou...

vardzikova
11. jan 2012

@luciok no vidiš to ja mam v rukave ešte aj ine vyrazy 😀 😀 😀

delissavt
11. jan 2012

@mata_ba ahoj mati, ufff..... tak ked nepride isto chod, lebo nechapem preco ti uz aspon ducha neukazuje, aj ked u kazdej zeny je to inak, ale podla mna by uz malo :(

luciok
11. jan 2012

@vardzikova No veď daj moja, nech sa posmejeme. Treba tu trocha pozdvihnúť náladu 😉

vardzikova
11. jan 2012

@delissavt zopakovala? 😉 nie netestujem mojka.. až ked mi bude mesiac meškať ak meškať nebude tak nič 😀 ale mrchana ešte neprišla .. zatiaľ 😠

azzura
11. jan 2012

@mata_ba že furt blinkaš? 😒 uz ti meska?

azzura
11. jan 2012

@luciok ja viem, ale ja ju mam dostat až v pondelok a teplotu mam hore

vardzikova
11. jan 2012

@luciok ach laska moja.. včera som to asi cely den omielala do okola ale poviem ti to pre rekapituláciu ak náhodou niektoré zabudli .. sestra sa vydava v septembri tak by som tam bola bud v 9 mesiaci alebo vôbec a to si nemôžem nechať ujsť chapenzi

azzura
11. jan 2012

@vardzikova cau, Ty ako?

luciok
11. jan 2012

@azzura Hmmm tak potom ti niečo rastie v brušku 🙂

mattuliatko30
11. jan 2012

@luciok no dá sa...len ma bolí lavý vaječník....inak fajn a ty?

azzura
11. jan 2012

@luciok akurat sa rano kamoska smiala, že ake mam velke brucho. Ja take mavam pred mrchov, dokym sa nerozbehne 😒 . Uz mam dost tych vsetkych divnosti ☹

vardzikova
11. jan 2012

@mata_ba takže si opat testovala a test nič.. čo to je ? toto 😠

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Ahaaa moja zlatá, ja mám tiež podobný problém, sme pozvaní na 2 svadby, jedna bude v júli a tú NESMIEM premeškať, podieľam sa aj na prípravách, tak som myslela že snaženie odložíme, ale potom som to prehodnotila, že za pol roka hádam nebudem mať ešte také brušisko, keby sa aj pošťastilo otehotnieť 😀

vardzikova
11. jan 2012

@luciok moja ale ja mam na každy den len jeden vieš 😀 a dnes som to už vyčerpala 😉 takže sa možeš tešiť na zajtra 😀

luciok
11. jan 2012

@azzura Hm tak možno príde skôr, alebo aj načas. Ja som mala minulý mesiac príznaky ako pred mrchou asi 10 dní pred jej príchodom. Meškala a keď prišla, skoro ma piclo. Dúfala som že sú to iné príznaky. Chápeš... ☹