icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
11. jan 2012

@luciok aj toto velmi dobre poznam 🙂 dobre to bude,neboj

danjelca
11. jan 2012

@azzura ja si to myslím🙂

chorucka
11. jan 2012

@fifitko25 takze ak neklesnes pod hranicu a nepride mrcha tak si tehu?

luciok
11. jan 2012

@mata_ba Hej ak nám obom záleží na splodení potomka, tak by sme pre to mali niečo urobiť obaja, Ale problém je v tom, že on ten ženský cyklus asi celkom nechápe...

luciok
11. jan 2012

@mata_ba Myslí si, že keď sme 6x sexovali bez ochrany, tak už mám pomaly aj porodiť

mattuliatko30
11. jan 2012

@azzura možno ťa chytá dáka vyróza ☹

mata_ba
11. jan 2012

@luciok chlapi 😀

e.l.i
11. jan 2012

Ahojte tak sa pridavam k vam ... snazilkujee s manzelikom uz pol roka 😒 je to pre mna uz neskutocne dlha doba...dnes mam 28DC, priznaky na mrchu nikde, zvyknem mat 30 dnovy cyklus...jedine ma bolia nekutocne prsia uz cca 5dni, ale to zvyknem mat pred mrchou...cize to neberiem ako priznak tehu..V pondelok a utorok som testovala, bo som strasne nedockava, ale boli negat.....takze pockam dva dni a potom testnem...aj ked som nejaka negativisticka...bo z tych sklamani nejak stracam nadej..

mattuliatko30
11. jan 2012

@vardzikova a dokedy budeš čakať..spravíš potom ešte jeden testík?..či ako? 😉

l_e_n_o_c_k_a
11. jan 2012

tak mi prave vyrazame do Heliosu... drzte palce, nech nam to dobre dopadne 😉

azzura
11. jan 2012

@chorucka ja na prd, uz som na nervy z tych vselijakych priznakov. Vcera som sa vecer nafukla a mam brucho ako hrom, v noci ma rozbolelo brucho ale do 10 min. preslo a od rana chodim na wc-hnacky. Teplota sa drzi hore

azzura
11. jan 2012

@danjelca tak nech sa ti to splni, porom daj vediet co bude ked uz to budes mat zistene 😀

luciok
11. jan 2012

@mata_ba To si povedala ešte pekne. A dopálil ma tým, že povedal, že ak sa to teraz nepodarí, tak pôjdem na gyndu. Tak som mu povedala, že chyba nemusí byť v žene a on pôjde svoje bičíky nastriekať do skúmavky 😀 😀 😀

azzura
11. jan 2012

@mattuliatko30 ja mam toto take tesne predmrchovske priznaky, zeby dosla skor?? 😖

delissavt
11. jan 2012

@mata_ba hmmm, chapem.... ale snad ten stres bude za to stat 😉

fifitko25
11. jan 2012

@chorucka teoreticky áno 😀

azzura
11. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a vela stastia

fifitko25
11. jan 2012

@azzura počúvaj moja, to máme asik všetko spoločné 😀 od včera ma ako bonus preháňa 😀 😀

fifitko25
11. jan 2012

@azzura a tiež mám predmrchovské príznaky skôr ☹

bubacik5
11. jan 2012

Dobre ranko BABENKY, co noveho? moj dnesny graf je http://www.fertilityfriend.com/home/393359

mattuliatko30
11. jan 2012

@azzura myslíš???? 😒 ale tak snáď nie......uvidíš tak cez víkend..či sa to rozbehne..alebo nie..pms 😒

vardzikova
11. jan 2012

@mata_ba to je preto aby sme boli v napati ... svinstvo aj ja hovorim

vardzikova
11. jan 2012

@azzura ale poriadne .. mrcha jedna hnusna

chorucka
11. jan 2012

@fifitko25 no keby som ja este vedela ze kde mam tu hranicu 😀
@azzura Ani predomnou nevravte ze vas prehana lebo zacne aj mna 😀 Sak musime drzat spolu v dobrom aj zlom 😀

vardzikova
11. jan 2012

@luciok no ved to že ak by to bola len sesterka tak to prežijem ale sestre chcem isť na svadbu 😀

vardzikova
11. jan 2012

@chorucka mojka keby že ti to poviem tak to robiš aj ty 😀 😀 😀 😀 😀 ale moj mm mi ich nemasiruje .. čosi 😅

vardzikova
11. jan 2012

@azzura aaaaaaaa do riti 😀 😀 😀

luciok
11. jan 2012

@vardzikova Ja sestru nemám ☹ A ona mi je ako sestra, naj kamoška a všetko si povieme, tak ja jej svadbu tiež nemôžem premeškať. Vieš...

vardzikova
11. jan 2012

@fifitko25 jooj mojka veľmi držim pršteky aby si si našla // na testiku,, veľmi ti to želam 😉 a vpodstate maš všetky priznaky tehu takže ine ako // ani neprichádzajú do úvahy 😀

vardzikova
11. jan 2012

@delissavt neviem tak ma to napadlo. dnes je predsa streda a vieš čo to znamena.. zastrčkovy den 😀