Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura no lebo organizmus vie že si v strese tak ti robi čo sa s nim chce 😠
@luciok presne tak 🙂 aj ja mu poviem ked tak ze som sa docitala na nete 😀 😀 😀 ale babatko chce lebo od decembra sme si prestali davat pozor a pred tym 4 roky sme si pozor davali lebo nechcel takze som rada a ked sa podarí verím ze bude stastny 😀
@vardzikova ale predtym cylky som bola vo vacsich stresoch....
to je fuk, uz o tom nechcem tocit 😒
@vardzikova tak si vyber take ktore ti padnu do oka
@vardzikova na výstavu nábytku 😀
Preložte mi prosím "to order your VIP Membership at a discounted price. Offer valid for the next 5 days only!"
@azzura ok milačik no ale take som ešte nenašla .. ktore by sa mi padli do oka.. ked ja som taka vyberava ja sa neviem nikdy rozhodnuť
@vardzikova si jak ja 😀 😀 😀 , tak to nechaj na manzela
@azzura ponukaju VIP clenstvo v zlavnenej cene. ponuka plati iba pre nasledujucich pat dni
@lusinda1989 dakujem pekne 😉
@azzura neni zac rado sa stalo 🙂
@lusinda1989 😀 😀
@azzura aspon nejake odreagovanie od toho moju tehu netehu.... 🙂
@vardzikova Ty si moja v práci?? Mňa to čaká až večer, idem do nočnej a dnes sa vôbec neteším, lebo ma čaká náročnejšia služby ☹
@adriana_13 Jeeej my sme tiež na tom rovnako. To je náhodička 😉 Snáď sa nám to aj narovnako podarí. A teraz si v akej fáze cyklu?
@lusinda1989 kedy mas termin?
@luciok JEEJ TAK SOM NIEKOHO NASLA KONECNE,,,,no ja mam dnes posledny den M 😒 A 18TEHO MI ZACINA ovulka 😀
@adriana_13 No tak ja nám teraz obdobie snaženia, teda aspoň dúfam 😀
@lusinda1989 ahoj tak si tehu???? 🙂
baby ,som sa zase napráskala.....cestovinky s mäskom...brokolicou..a syrovo-smotanová omáčka 😉 tak už len fučíím
@luciok hehe no ja chcem vyddrzat do toho 18 ked mi zacina ovulka,,,ale neviem ci je to dobry napad 😀
@adriana_13 🙂)))
@azzura este neviem ci som tehu ale mrcha mi meska od ndele cize dnes ssstvrty den a stale ma pobolieva v podbrusku v pravo dovcera ma aj prsia hrozne boleli ale dnes ich uz citim ovela menej robila som si vcera po obede test a ten bol negativny tak neviem vobec na com som
@palculienka2011 ty si aspon 23 ja len 21 ja zatial bolest ziadna ale mam recept ako to zistim 😀 mm sa potesi

Babky mam dilemu vyberam kachličky do kupelne a neviem sa rozhodnuť,, kedje ich toľko veľa na tom internete do rite.. mne sa najviac asi pačia tieto čo vy nato? moja kupelna nieje až taka veľka je možno len štvrtina z toho ale ked si to vyskladam podľa seba .. hm,,,