Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte baby potrebujem radu lebo uz si fakt pripadam ako blb....
Mam 8 dni po mrche a uz asi 4 den (mozno aj 5ty-6ty fakt neviem lebo sa snazim nesledovat sa, len skratka hned po mrche) ma zacalo pichat v prsiach a boli ma podbrucho ako keby mi mala prist mrcha...vobec nechapem preco, mala by som mat konecne pokoj, lebo mna vzdy 2 tyzdne pred mrchou a aj pocas mrchy bolia prsia, a teraz mi este len skoncila a hned par dni na to nanovo...sex sme mali v posledny den mrchy-to uz bolo 4ty den len spinenie, ale pochybujem ze by som otehotnela lebo ovu mavam okolo 16dc...
neviete co to moze byt? 😒
@vardzikova tak to by mohol byt aj pravdivy snicek 😀 😀 😀
@palculienka2011 tak chcela by som mať v takej farbe ale si to trošku inak vyskladám lebo ja ju nemám až taku velku , svetla mam dosť toho by som sa nebála, neboj aj my budeme o chvyľku s peniažkami na bode nula 😀 😀
@vardzikova mne sa strasne paci mozaika, ako je tu http://3.bp.blogspot.com/-4k7MrWaEuTs/TbAeFbo4R...
ale ruzovo zelenu kupelku uz ne,lebo v takych farbach mam kuchynu 😀
@spula22 mojka a ty si kde bola doteraz? ešte aj ty začinaš .. no 😠
@palculienka2011 noo vidiš to pekna je .. len to že ja tu kupelnu mammožno počkaj 3x3 metre taka malička 😖
@vardzikova ja mam este mensiu kupelku, ale aspon usetrime na materiali 😀 😀 😀 😀 len ja chcem vanu, chcem a chcem lebo ja sa rada kupem, cize v nasej kupelke bude vana, pracka a ak vojde, umyvadlo 😀 😀 😀 😀 😀
@spula22 ahoj, aj ja som jej to povedala @vardzikova 😀 😀 . A k tomu, tak to strasne nechce, že to bude mat 😝
bjeziiim baby...dojdu kamosky cochvila a ideme cucat na nase svadobne video, ach ach...tak sa drzte a nemenstruujte 😀 😀 zajtra dojdem az vecer, tak duuufam min. jeden // test nech tu najdem, paaa
@palculienka2011 no milačik ja budem mať 2 kupelky ale dole budem mať len sprchovy kut a kym sa nam urobi aj hore tak to aky taky roček potra.. aj ja sa rada kupeeem 😀
@palculienka2011 čaaaaaaaaaau lasko
@vardzikova avoooooooooj
@lucecita ahooooj cicinka 😉 😀

@chorucka teba este furt drzi ten stripter. Ved @luciok ma kolegov, a urcite by nejaky stal za kuknutie 😀 😀 😀 😀