icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
11. jan 2012

@chorucka teba este furt drzi ten stripter. Ved @luciok ma kolegov, a urcite by nejaky stal za kuknutie 😀 😀 😀 😀

azzura
11. jan 2012

@luciok ty si zlatunka 😀, nas pokladik v modrej rovnosate
@chorucka

chorucka
11. jan 2012

@azzura no to dufam ze tam ma niekoho zivota schopneho 😀 😀 ale ja chcem bez rovnosaty 😀

luciok
11. jan 2012

@chorucka máme jedného sympatického ocka na oddelení, možno by bol ochotný 😀 😀 😀 😀 😀

luciok
11. jan 2012

@azzura
@azzura Nemáme kolegov, všetko sme tam len ženy. Ale ten ocko... 😵 😀 😀 😀

luciok
11. jan 2012

@azzura A sme celé v bielom

chorucka
11. jan 2012

@luciok ja niesom na ockov to skorej
@azzura sa pacia ockovia ja len mlade masko 😀

luciok
11. jan 2012

@chorucka
@azzura Keby ste ho videli, tak by ste sa nevzpierali 😀

patka_1
11. jan 2012

Ahojte baby potrebujem radu lebo uz si fakt pripadam ako blb....
Mam 8 dni po mrche a uz asi 4 den (mozno aj 5ty-6ty fakt neviem lebo sa snazim nesledovat sa, len skratka hned po mrche) ma zacalo pichat v prsiach a boli ma podbrucho ako keby mi mala prist mrcha...vobec nechapem preco, mala by som mat konecne pokoj, lebo mna vzdy 2 tyzdne pred mrchou a aj pocas mrchy bolia prsia, a teraz mi este len skoncila a hned par dni na to nanovo...sex sme mali v posledny den mrchy-to uz bolo 4ty den len spinenie, ale pochybujem ze by som otehotnela lebo ovu mavam okolo 16dc...
neviete co to moze byt? 😒

luciok
11. jan 2012

@azzura
@chorucka a spol. Odchádzam, dnes som tu presedela a prepísala celý deň, je čas venovať sa dačomu inému. Tak vám prajem krásny zvyšok dňa a prečítam si vás potom v nočnej ak bude čas. Paaaa

spula22
11. jan 2012

@vardzikova tak to by mohol byt aj pravdivy snicek 😀 😀 😀

vardzikova
11. jan 2012

@palculienka2011 tak chcela by som mať v takej farbe ale si to trošku inak vyskladám lebo ja ju nemám až taku velku , svetla mam dosť toho by som sa nebála, neboj aj my budeme o chvyľku s peniažkami na bode nula 😀 😀

palculienka2011
11. jan 2012

@vardzikova mne sa strasne paci mozaika, ako je tu http://3.bp.blogspot.com/-4k7MrWaEuTs/TbAeFbo4R...
ale ruzovo zelenu kupelku uz ne,lebo v takych farbach mam kuchynu 😀

vardzikova
11. jan 2012

@spula22 mojka a ty si kde bola doteraz? ešte aj ty začinaš .. no 😠

vardzikova
11. jan 2012

@palculienka2011 noo vidiš to pekna je .. len to že ja tu kupelnu mammožno počkaj 3x3 metre taka malička 😖

azzura
11. jan 2012

@chorucka vsak doktorkovia spravia striptiz 😀 😀

azzura
11. jan 2012

@luciok aky ocko???

azzura
11. jan 2012

@luciok tak, tak, spravne podotkla @chorucka, ja som na starsich 😀 😀 😀, vsak aj ten moj je 😀 😀 😀

azzura
11. jan 2012

@luciok paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a kludnu sluzbu prajem 😉

palculienka2011
11. jan 2012

@vardzikova ja mam este mensiu kupelku, ale aspon usetrime na materiali 😀 😀 😀 😀 len ja chcem vanu, chcem a chcem lebo ja sa rada kupem, cize v nasej kupelke bude vana, pracka a ak vojde, umyvadlo 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
11. jan 2012

@spula22 ahoj, aj ja som jej to povedala @vardzikova 😀 😀 . A k tomu, tak to strasne nechce, že to bude mat 😝

palculienka2011
11. jan 2012

bjeziiim baby...dojdu kamosky cochvila a ideme cucat na nase svadobne video, ach ach...tak sa drzte a nemenstruujte 😀 😀 zajtra dojdem az vecer, tak duuufam min. jeden // test nech tu najdem, paaa

vardzikova
11. jan 2012

@palculienka2011 no milačik ja budem mať 2 kupelky ale dole budem mať len sprchovy kut a kym sa nam urobi aj hore tak to aky taky roček potra.. aj ja sa rada kupeeem 😀

luciok
11. jan 2012

@azzura Taký ocko čo u nás leží s malým synčekom. To by sme mali už dva v jednom 😀 Vďaka za prianie, ale asi bude rušno v práci. Čo už, nemôže byť vždy len dobre 😉

vardzikova
11. jan 2012

@azzura @spulla22 mam pocit babky že rozoberate mna 😀 😀

vardzikova
11. jan 2012

@palculienka2011 čaaaaaaaaaau lasko

lucecita
11. jan 2012

@vardzikova avoooooooooj

vardzikova
11. jan 2012

@lucecita ahooooj cicinka 😉 😀

chorucka
11. jan 2012

@luciok paaa nech ti to leti vtej nocnej 😀

chorucka
11. jan 2012

@luciok to si mala skorej povedat ze lezi hm hm postraz maeho kim budem lezat (z ockom) 😀 😀 😀 😀