Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dobry vecer baby u mna nic nove 😉
@spula22 ahoj ahoj moja no co ako dnes ?
@eri28 ani u mna vsetko po starom
@lusinda1989 ajoj,nic nove 🙂 a ty ako mas??
@spula22 ale tak nic nove dnes som sa netestovala...mrcha meska od nedele a boli ma podbrusko ale inak ako pred mrchou neviem to opisat ale je to ine... a prsia ma dnes bolia uz iba trocha 🙂
@spula22 ako to ze nic nove ktory DC si?
ja uz chcem byt tehu, neviete, ci sa dozijem 😀 😀 😀 😀
@eri28 snad ano a vsetky co sme tu 🙂
@lusinda1989 a pjeco si netestovala? nejdes skusit? 😀.ja som 8tt 🙂
@spula22 joooj mojka tak trosku uprav status nas navsie to tu trosku metie 🙂 posli nejak ebacili... dnes som netestovala lebo som testovala vcera poobede a nic tam nebolo.... :( a dnes stale meska....
@lusinda1989 jaaaaaj tak 🙂 tak mozno este neskor ti testik ukaze 🙂. bacilkov ti posielam za ceeeely vagon ako aj vsetkym kocicam co tu su 🙂. mna si tu zienky este nechali a nevyhoili ma z klubu 😀 tak pjeto tu stale otravujem 😉
@spula22 kludne otravuj aj nadalej a zdravo tehulkuj 🙂 mala si nejake priznaky?
@lusinda1989 ved budem, kym ma nevyhodite 😀. okrem meskajucej mrchy nic.len to bolo u mna bezne 🙂
@spula22 nevyhodime 😀 ale ja mam taky blby pocit ze nic z toho nebude ☹
@lusinda1989 nezufaj 🙂 treba verit 🙂
@spula22 sak ale nechapem tym meskajucim a bolestiam ked test negat. ☹
@delideli bodaj by si mala pravdu 🙂)))
@lusinda1989 tak daj potom vediet zajtra ani ja netestujem skusim az piatok.
ahojte zienky. dnes som DC29. Vcera vecer a v noci som mala take pocity ze mrcha uz urcite pride. Rano som isla s takou malou dusickou na zachod a mrcha nikde...takze neviem, ci si len dava na cas alebo ci sa tam ozaj nieco deje.
tak ja uz len cakam na 18teho, och to daleko este 🙂 🙂
@jorgie ahoj jorgie, ja som dnes 36 DC a mrcha nikde, takisto pocizujem stahy uz dva dni akoby mala dojst a ona stale nic
@lucecita žehliť? mojka maš ležať v posteli a e žehliť čo si pipi 😀
@spula22 tak to sa milačik ešte načakaš 😀
@zuzanka9999 zajtra este nebudem testovat vzdavam t pockam do konca tyzdna niekedy cez vikend sa testnem ak nepride bude .... :(
@azzura tak nechajme sa prekvapiť ako to dopadne 😉 len aby si ty nebola prekvapena
@zuzanka9999 a ty si netestovala ked si uz 36 DC???

@fifitko25 ahoj milacik a tebe je co??? ☹ ☹ ☹ hadam len niesi chorucka . testikovat neplanujes? 😀