Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kat25ka fuu tak to maš asi poriadne nervy ja by som to už davno vzdala
@vardzikova no sak aj ja to uz vzdavam skusim este cez vikend a ked nic pojdem k doktorke nech kukne kde je problem.... neznasam toto cakanie
@lusinda1989 dakujem,je to dost narocne,su obdobia ked sme na to uz kaslali,ale stale skusame aj tak...uz sme podstupili rozne vysetrenia od spermografu,inseminaciu az po umele oplodnenie,ale nad tym vahame,chceme skusit prirodzene...
@vardzikova boli aj take dni...
Tak babky ja odchadzam možno ešte pridem čafte
@lusinda1989 no len nie vždy testy ukážu kamarátke povedal lekár,že je v 6týždni a to si myslela,že je prechladnutá a testy jej nič neukázali
@kat25ka neviem co by som robila na vasom mieste...moj priatel by uz z toho bol urcite na nervy.... ten je uz teraz z toho na hlavicku ze preco sa nam nedari tak dlho :(((
@lusinda1989 co sa tu nove udialo? ved tu sa pise jedna radost a neni sanca to ani docitat 😀
@monika707 no sak to hovoria aj baby ale ja uz tomu neverim .... teda nechcem a potom byt zasa sklamana.... povedala som mamine nech mi skusi v ba zohnat mamatest lebo u nas v meste neni zohnat tak uvidim cez vikend mi ho prinesie tak skusim ten a ked nic tak pojdem bud. tyzden k doktorke
@bubacik5 ahoj moja no nove dnes nic som tu cely den tak mam prehlad 😀 ziadna nova tehulka nejake adeptky tu mame ale inak nic :(
@lusinda1989 tak držím palčeky aby ti mrcha neprišla a aby si bola tehu 🙂
@monika707 dakujem ... ale skor nie ako ano :((
@lusinda1989 neboj ono to raz príde 🙂 ked to budeš najmenej čakať
@lusinda1989 a ty mas dovolenku, ked si tu cely den? 🙂 vela adeptiek? nooo aby ich ku koncu tyzdna nebolo az az. a ty si ako na tom?
@monika707 no ono ked si v ockavani tak to ocakavas stale 🙂 ale ak som tak to ozaj potrebujem cim skor vediet... 😠
@lusinda1989 no tak to ti verím ja na tom budem tak neako koncom mesiaca budem čakať či príde alebo nie
@bubacik5 nie nie mojko ja som nezamestnana a hladam si pracu tak som vacsinu dna na nete... 🙂 no bodaj by sa s tehulkami vrece roztrhlo... 😀 ja sm na tm ani neviem ako .... meska mi stvrty den test vcera negativny blesti v podbrusku dovcera ma boleli aj prsia dnes uz menej a mam taky biely vytok .... neviem co je to so mnou....
@monika707 heh no to tu bue´dem este urcite s tebou 🙂
@vardzikova mala som žehlenie na 10 minút, tak to bolo v pohodke, aj keď sa mi už ku koncu hlava točila jak na kolotoči 😀 a myslíš, že príde? možno ani nepríde...
@lusinda1989 a možno ani nie ked ti nepríde a test vyjde netreba strácať nádej
@monika707 neverim tomu zeby som mohla mat tolko stastia v jeden mesiac 🙂
@lusinda1989 prečo si to myslíš,že by to nemohlo byť
@lusinda1989 aha, tak to aby si bola radsej tehu. ale ked ti testik neukazal...no neviem...je to take vselijake. ved uvidis ci nakonec dojde alebo je to nieco iny 🙂 a aj si sledujes BT?
@lusinda1989 tak ti este mozeaj neskor ukazat,ak mas este nizku hladinu HCG. 😀 😀 😀

@bubacik5 ahoooj