Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@snazilkas fúha dosť komplikované a náročné pravda? ale tak človek pre to urobí čokoľvek.. strašne ti držím palce aby sa to vydarilo 🙂 ja už pomaly začínam mať strach že fakt niečo nie je v poriadku a boh vie aká dlhá bude naša cesta k dieťatku... ☹ a môžem sa ťa spýtať koľko máš rokov? možno si to tu už spomínala ale nestíham to všetko čítať, kočky sa tu poriadne rozbehli 🙂
@carie32 prosim ta moj drahy ma totiz jednu dceru z predchadzajuceho manzelstva. Uz desat rocnu, takze presne vie do coho chcem ist🙂. A kedze zena robila v zahranici od jej dvoch rokov staral sa o nu hlavne on. Tak sme si robili srandu, ze ma bude manzel ucit ako kupat, prebalovat...
@carie32 dakujem, ono taketo veci ako mam ja nie su az take strasne, stale som pomerne v poriadku a ovulacia sa da celkom jednoducho stimulovat liekmi. Dolezite je navstivit dokyho uz par mesiacov od snazenia, my sme cakali rok a keby som vedela, tak hned idem do centra a nie ku svojej dokyne. A hlavne vysetrit aj manzela, ja som odmietla brat akekolvek lieky, ak on nema spermiogram. Ale nastastie ho mal v pohode 🙂
Ja mam 25 rokov, manzel 34 🙂
@luluapali dakujeme pekne 🙂 🙂 🙂 Budeme to stastie potrebovat 🙂 Inak, toto si predstavujem aj ja, pokial by som aj teraz otehotnela, tak do vianoc si pekne pockam a az potom to poviem rodicom a aj manzelovej mamine. U nas to bude zaujimave, lebo to bude ich prve vnuca 🙂 Som sice najmladsia z troch surodencov, ale prva som sa vydala a do rodiny asi aj prva donesiem vnuca, kedze brat a sestra sa k cinu vobec nemaju 🙂 A manzel ma len mladsieho brata, takze jeho mamina tiez bude mat prve vnuca od nas 🙂 Ak sa zadari teraz samozrejme, lebo ak to bude trvat este nejaky rok, tak to nas kludne mozu vsetci predbehnut :-/
@boba85 presne tak, je vela bab, ktore sa snazia chvilku a podari sa im to, takze ty mozem byt kludne jedna z nich 🙂 S jednou som si uz pisala a po troch mesiacoch je tehotna 🙂 A to nie je take dlhe snazenie, treba byt optimista, skusat, nemysliet na zle a vsetko bude ako ma byt 🙂 MY VSETKY BUDEME URCITE DO VIANOC TEHULKY!!!! 🙂
a podarilo sa hneď ako ste si naplánovali?
Tiež jeden pár to mal takto: Už mám ovuláciu, môžeme robiť bábo. Šup a bol chlapec (teraz už 4roky) a s druhýkrát to isté (malý má už 2roky). Pekne 🙂 to je iné šťastie...
@anlady neviem,ci je to myslene mne...ale ak ano,tak ked sme s mm zacali pred 10 rokmi chodit,tak hovoril,ze on chce vodnara ako on a rad by dieta do 30. a potom sme sa uz o tom nebavili - kariera, hypoteka a tak. a v jeden piatok,taka romantika a prisla na to rec. tak som zobrala kalendar a hovorim - uuups,ale uz sme to asi premeskali.. tak sme sa cez vikend posnazili. narodil sa sice o mesiac skor,ale tym padom mame vsetko co sme chceli - vodnara, do mm 30 (prepustlili nas z nemocnice den pred jeho narodeninami) a ako bonus, ja som chcela nedelne babatko a narodil sa v nedelu 😀
@snazilkas
@boba85 fajn, tesim sa ze su tu aj rovesnicky snazilky 😉
my sa snazime asi 7 mesiacov a momentalne uz 3 cyklus beriem clostilbegyt na stimulaciu vajecnikov, caka ma folikulometria a tak dalej 🙂 verim ze sa nam to coskoro podari. velmi by som to chcela stihnut do vianoc, ale najlepsie by to bolo uz tento mesiac 😀
To len ja som tu také šteňa 😨

@anlady nieze by to bolo super, to BUDE super, lebo mi im taky darcek urcite dame 😀 😀 😀