icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

snazilkas
20. okt 2011

@anlady nieze by to bolo super, to BUDE super, lebo mi im taky darcek urcite dame 😀 😀 😀

carie32
20. okt 2011

@snazilkas fúha dosť komplikované a náročné pravda? ale tak človek pre to urobí čokoľvek.. strašne ti držím palce aby sa to vydarilo 🙂 ja už pomaly začínam mať strach že fakt niečo nie je v poriadku a boh vie aká dlhá bude naša cesta k dieťatku... ☹ a môžem sa ťa spýtať koľko máš rokov? možno si to tu už spomínala ale nestíham to všetko čítať, kočky sa tu poriadne rozbehli 🙂

luluapali
20. okt 2011

@snazilkas Taaaakto siiiiiilno vám držím palce!!!!
@anlady O dva mesiace budem mať 28r. Odkiaľ presne si? 🙂 šupni mi to do IP 😉
Baby, ja si predstavujem, ako našim povieme na Vianoce, že budú mať ďalšiu vnučku/vnuka...

boba85
20. okt 2011

@minerwa my sa zacneme snazit koncom mesiaca, presnejsie od 27.10. 🙂 prvykrat, tak ja silno verim, ze sa nam to do noveho roka podari, dufam, ze nebudem sklamana!!!

anlady
autor
20. okt 2011

@luluapali Jeej to by bolo super. Môj tatko by preplakal celý deň :D Ale to by bolo fakt super-to by som chcela.

Inak ja keď budem tehu,by som chcela byť PN? ako to je s vami?

boba85
20. okt 2011

@carie32 prosim ta moj drahy ma totiz jednu dceru z predchadzajuceho manzelstva. Uz desat rocnu, takze presne vie do coho chcem ist🙂. A kedze zena robila v zahranici od jej dvoch rokov staral sa o nu hlavne on. Tak sme si robili srandu, ze ma bude manzel ucit ako kupat, prebalovat...

boba85
20. okt 2011

@lyfuska ahoj, my sa zaciname snazit o tyzden 🙂 a tiez som prekvapena ked to tu citam, ze to asi nebude take jednoduche ako si predstavujem 🙂

snazilkas
20. okt 2011

@carie32 dakujem, ono taketo veci ako mam ja nie su az take strasne, stale som pomerne v poriadku a ovulacia sa da celkom jednoducho stimulovat liekmi. Dolezite je navstivit dokyho uz par mesiacov od snazenia, my sme cakali rok a keby som vedela, tak hned idem do centra a nie ku svojej dokyne. A hlavne vysetrit aj manzela, ja som odmietla brat akekolvek lieky, ak on nema spermiogram. Ale nastastie ho mal v pohode 🙂
Ja mam 25 rokov, manzel 34 🙂

snazilkas
20. okt 2011

@luluapali dakujeme pekne 🙂 🙂 🙂 Budeme to stastie potrebovat 🙂 Inak, toto si predstavujem aj ja, pokial by som aj teraz otehotnela, tak do vianoc si pekne pockam a az potom to poviem rodicom a aj manzelovej mamine. U nas to bude zaujimave, lebo to bude ich prve vnuca 🙂 Som sice najmladsia z troch surodencov, ale prva som sa vydala a do rodiny asi aj prva donesiem vnuca, kedze brat a sestra sa k cinu vobec nemaju 🙂 A manzel ma len mladsieho brata, takze jeho mamina tiez bude mat prve vnuca od nas 🙂 Ak sa zadari teraz samozrejme, lebo ak to bude trvat este nejaky rok, tak to nas kludne mozu vsetci predbehnut :-/

anlady
autor
20. okt 2011

@boba85 Nemôžeš si také veci všímať a pripúšťať. ˇČo niektorým sa nedarí,tebe sa môže podariť hneď. Takže hlavu hore. A do témy pozeraj len sem 🙂
Lebo tu sú optimistické prvosnažilky 🙂 A psychika ti spraví veľmi veľa.

snazilkas
20. okt 2011

@anlady ja budem chciet asi chodit do prace, ale uvidim, ked otehotniem, ze ako sa budem citit. Nemam narocnu pracu, mam zlatych kolegov, ktori mi pomozu, tak asi to bude lepsie 🙂 Ved potom si uzijem volna az az 🙂 Aj ked oddych to asi nebude 🙂

snazilkas
20. okt 2011

@boba85 presne tak, je vela bab, ktore sa snazia chvilku a podari sa im to, takze ty mozem byt kludne jedna z nich 🙂 S jednou som si uz pisala a po troch mesiacoch je tehotna 🙂 A to nie je take dlhe snazenie, treba byt optimista, skusat, nemysliet na zle a vsetko bude ako ma byt 🙂 MY VSETKY BUDEME URCITE DO VIANOC TEHULKY!!!! 🙂

anlady
autor
20. okt 2011

@snazilkas ja to mám také návalové. A keď tak kak jo...a poriadne.Tak preto. Idem si teraz robiť kurz-interiérový dizajn-takže budem mať čo robiť :D

anlady
autor
20. okt 2011

@snazilkas Júúj teším sa. Asi sem budem medzi Vás chodiť častejšie-tolko optimizmu-čo ja potrebujem. A potom bud. rok dáme súkromné stretko všetky :D

zebra41
20. okt 2011

@boba85 nechcem sa vam miesat do temy, len povzbudit !! drzim palce. ja sice babo uz mam,ale my sme si v piatok povedali a cez vikend splodili 🙂 a v mojom okoli to nie je az taky "zazrak". Hlavne si to uzzzziiiit 🙂

anlady
autor
20. okt 2011

a podarilo sa hneď ako ste si naplánovali?

luluapali
20. okt 2011

Tiež jeden pár to mal takto: Už mám ovuláciu, môžeme robiť bábo. Šup a bol chlapec (teraz už 4roky) a s druhýkrát to isté (malý má už 2roky). Pekne 🙂 to je iné šťastie...

snazilkas
20. okt 2011

@anlady tak tak, ked sa nam zadari, tak dame stretko niekde a pospominame ako sme sa tu podporovali 🙂 Ved aj mne toto pomaha, ked si clovek moze o svojich problemoch pokecat s niekym kto ich ma podobne 🙂

zebra41
20. okt 2011

@anlady neviem,ci je to myslene mne...ale ak ano,tak ked sme s mm zacali pred 10 rokmi chodit,tak hovoril,ze on chce vodnara ako on a rad by dieta do 30. a potom sme sa uz o tom nebavili - kariera, hypoteka a tak. a v jeden piatok,taka romantika a prisla na to rec. tak som zobrala kalendar a hovorim - uuups,ale uz sme to asi premeskali.. tak sme sa cez vikend posnazili. narodil sa sice o mesiac skor,ale tym padom mame vsetko co sme chceli - vodnara, do mm 30 (prepustlili nas z nemocnice den pred jeho narodeninami) a ako bonus, ja som chcela nedelne babatko a narodil sa v nedelu 😀

anlady
autor
20. okt 2011

@zebra41 úúplny ideál. Gratulujem. Koľko má malý?

luluapali
20. okt 2011

@zebra41 Skvelé!!! Tlieskam!!! 😀

boba85
20. okt 2011

@zebra41 dakujem za podporu a hlavne dakujem za super spravu, ze ste si povedali a hned aj splodili, to je super!!!! aj ja chcem 🙂))))) takze myslim pozitivne

zebra41
20. okt 2011

@anlady teraz ma uz 8,5 mesiaca a uz skoro 8kg. plazi sa kade tade, zacal sa davat na styri. No uz pohroma doma 🙂 vsetko treba schovavat.

Drzim vam vsetky palce. Hlavne si to plodenie uzite, lebo potom to uz dllllho nebude take hehehe 😀

minerwa
20. okt 2011

@boba85 Držím palčeky.

veji
20. okt 2011

@snazilkas ahoj, prepac ze sa miesam do diskusie, len som si vsimla ze u vas je to rovnako ako sme na tom my s manzelom. aj ja mam 25 a manzel o mesiac 34 🙂 tak vam drzim prsty v snazeni, aj vsetkym dievcatam v diskusii 😉

snazilkas
20. okt 2011

@veji ahoj, nemusis sa ospravedlnovat, kazdy sa moze pripojit do diskusie 🙂 A v akom stadiu ste? Ako dlho sa snazite?

boba85
20. okt 2011

@snazilkas
@veji baby aj u nas je to tak podobne. Len ja som mala vcera uz 26 a manzel ma 34

snazilkas
20. okt 2011

@boba85 sranda, tak este aj s rovnakym vekom sa tu stretneme 🙂 Aka nahoda 🙂

veji
20. okt 2011

@snazilkas
@boba85 fajn, tesim sa ze su tu aj rovesnicky snazilky 😉
my sa snazime asi 7 mesiacov a momentalne uz 3 cyklus beriem clostilbegyt na stimulaciu vajecnikov, caka ma folikulometria a tak dalej 🙂 verim ze sa nam to coskoro podari. velmi by som to chcela stihnut do vianoc, ale najlepsie by to bolo uz tento mesiac 😀

anlady
autor
20. okt 2011

To len ja som tu také šteňa 😨