Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita tak testni ešte zajtra ved aj tak nemaš čo stratiť ja stale čakam na mrchu ...
@azzura testnem až v nedelu .. keby náááááhodou neprišla čož sa mi nechce veriť 😉
@bubacik5 mojko v nedeľu skusim testnuť ... keby neprišla 😠
@gelinka75 @azzura chceme dieťa, máme mu čo ponúknuť, s kým, kde a začo ho vychovávať a nedarí sa....a iným sa to podarí ani nevedia ako a kedy a potom dieťa skončí v tom lepšom prípade v domove 😠 😠
@vardzikova zajtra ráno testnem...ale neviem aký bude výsledok, sa stavím, že zasa len /
@vardzikova nikdy nevies 😉 😉
@lucecita nestavuj sa milačik lebo sama nevieš ako to dopadne .. nič sa neboj 😉 🙂 jasne? a čo chorobka moja už je ti lepšie?
@mata_ba juj..som zvedavá na teba..fakt 🙂
@vardzikova veď uvidíš..večne to tak nebude...raz príde...alebo až tak o rok 🙂) 🙂
@mattuliatko30 uvidime mojka.. joooj ja som ale hladna .. už nech bude pol dvanastej a parem sa najesť ..
@azzura milačik a ty si už niečo kupila tomu svojmu okrem //
Babenkyyyy, tak ja sa idem chystať k lekárke...potom vám podám správu ako som dopadla a zatiaľ to tu moc nezapíšte, až potom nemusím pol dňa dočítavať 😀 😀 😀
@vardzikova nie, ved to je az o tyzden 😉 . Ty co mas pre toho tvojho
@azzura ešte nič 😅 ale ja som sa s nim dohodla že si niečo vyberie a ja mu to zaplatim.. lebo neviem čo by som mu kupila ved len teraz boli vianoce...
@vardzikova
@azzura budete prvé dievčatá, komu sa zajtra pochválim - či už kladne, alebo nie 😉
@vardzikova u nas to rovnako funguje, on vybera a ja platim 😀 😀 😀 😀 😀

@azzura
@lucecita no toto nechapem aj ja preco musime trpiet ☹