icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
12. jan 2012

@azzura
@lucecita no toto nechapem aj ja preco musime trpiet ☹

chorucka
12. jan 2012

@gelinka75 coze 9mesiacov? to mne hned po tyzdni ako sa urobila dal inekciu aby praskla Mne potom lekar povedal ze cysta brzdi hormony vo vajecniku ci co ked raz povie tak potom onak

lucecita
12. jan 2012

@azzura to som ani netušila....tak a máme prvú závisláčku v testovaní na MK...mali by sme jej nasadiť nejakú liečbu? 😀 😀 😀 😀

vardzikova
12. jan 2012

@lucecita tak testni ešte zajtra ved aj tak nemaš čo stratiť ja stale čakam na mrchu ...

vardzikova
12. jan 2012

@azzura testnem až v nedelu .. keby náááááhodou neprišla čož sa mi nechce veriť 😉

vardzikova
12. jan 2012

@bubacik5 mojko v nedeľu skusim testnuť ... keby neprišla 😠

azzura
12. jan 2012

@lucecita uz ma to serie, z kazdym neuspesným mesiacom viac, iba sa pytam dokedy este, lebo aj ja mam urcitu hranicu vydrze 😠

chorucka
12. jan 2012

@lucecita teraz som 22DC

lucecita
12. jan 2012

@gelinka75 @azzura chceme dieťa, máme mu čo ponúknuť, s kým, kde a začo ho vychovávať a nedarí sa....a iným sa to podarí ani nevedia ako a kedy a potom dieťa skončí v tom lepšom prípade v domove 😠 😠
@vardzikova zajtra ráno testnem...ale neviem aký bude výsledok, sa stavím, že zasa len /

lucecita
12. jan 2012

@azzura to sme na tom rovnako...ale ako sa hovorí, čas všetko ukáže....
@chorucka oooooo, takže ťa o chvíľu chytí testovanie? 😀 😀 😀

azzura
12. jan 2012

@lucecita no, a aku liecbu.....uz viem, ked jej bude messkat, tak by sme jej mali zakazat testovat aspon 3 tyzdne 😀 😀

azzura
12. jan 2012

@vardzikova nikdy nevies 😉 😉

lucecita
12. jan 2012

@azzura to nevydržíííííííííííííííííííííííí 😀 😀 😀 tá ma isto vykúpené všetky testy 😀 😀 😀

azzura
12. jan 2012

@lucecita @gelinka75 baby moje, nemam slov. Zivot je proste svina 😢 . Ale my sa nevzdame, nepadneme na kolena a dosiahneme to co tak velmi chceme 😉

azzura
12. jan 2012

@lucecita aj doky mi furt opakuje, že na vsetko treba cas 😠

vardzikova
12. jan 2012

@lucecita nestavuj sa milačik lebo sama nevieš ako to dopadne .. nič sa neboj 😉 🙂 jasne? a čo chorobka moja už je ti lepšie?

azzura
12. jan 2012

@lucecita vsak jej ich pojdeme vziat, ci sa dame dokopy s jej mm aby nam pomohol 😀

mattuliatko30
12. jan 2012

@mata_ba juj..som zvedavá na teba..fakt 🙂

gelinka75
12. jan 2012

@chorucka hej, ved nas teraz v centre poliecia ked budu vysledky 😀 😀

mattuliatko30
12. jan 2012

@vardzikova veď uvidíš..večne to tak nebude...raz príde...alebo až tak o rok 🙂) 🙂

vardzikova
12. jan 2012

@mattuliatko30 uvidime mojka.. joooj ja som ale hladna .. už nech bude pol dvanastej a parem sa najesť ..

vardzikova
12. jan 2012

@azzura milačik a ty si už niečo kupila tomu svojmu okrem //

lucecita
12. jan 2012

Babenkyyyy, tak ja sa idem chystať k lekárke...potom vám podám správu ako som dopadla a zatiaľ to tu moc nezapíšte, až potom nemusím pol dňa dočítavať 😀 😀 😀

azzura
12. jan 2012

@vardzikova nie, ved to je az o tyzden 😉 . Ty co mas pre toho tvojho

azzura
12. jan 2012

@lucecita vela stastia

vardzikova
12. jan 2012

@azzura ešte nič 😅 ale ja som sa s nim dohodla že si niečo vyberie a ja mu to zaplatim.. lebo neviem čo by som mu kupila ved len teraz boli vianoce...

fifitko25
12. jan 2012

@vardzikova
@azzura budete prvé dievčatá, komu sa zajtra pochválim - či už kladne, alebo nie 😉

azzura
12. jan 2012

@vardzikova u nas to rovnako funguje, on vybera a ja platim 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
12. jan 2012

@lucecita aj tak je to už teraz nemožné dočítať sa, čo sa tu udialo od rána 😀 😀

azzura
12. jan 2012

@fifitko25 už sa tešime 😉