icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
12. jan 2012

@mmarianka ja niekedy v polovici dna zabudnem o čom sme hovorili rano .. ale to sa u mna občas stava .. že lasky moje? 😀 😀 😀

mmarianka
12. jan 2012

@azzura joooj aj ja by som uz sla a ja az do osmej vecer...ach

mezike
12. jan 2012

došla mi maca 🙂! Už som ňou aj "nakrmila" mm 😉 😀

mmarianka
12. jan 2012

@vardzikova no aao ale bavite sa o otm tak srandovne vsak sa len chichocem ako to citam 🙂

vardzikova
12. jan 2012

@azzura a pocuj potvora jedna, vies aku bolest som dostala ...dufam ze prejde, az mi to vystreluje do zadku TAK NA TEJTO VETE SA NESKUTOčNE REHOCEM AKO PREPAč ALE MUSIM 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
12. jan 2012

@mezike tak tak treba treba ja s nou krmim mojho mm asi tyžden 😉

vardzikova
12. jan 2012

@mmarianka tak snažime sa to ponať v takom akoby som to povedala srandovnom štyle lebo inak by sme asi skolabovali 😀 a vy sa ako dlho snažite? my teraz druhy mesiac 😉

mmarianka
12. jan 2012

@vardzikova jej ty mas tolko rokov co ja🙂 aj teba odhovarali ze si este mlada na babo?

mmarianka
12. jan 2012

nejak to zastalo...🙂

vardzikova
12. jan 2012

@mmarianka aj mna odhovarali aby som s tym ešte vyčkala.. ale ja nemam už načo čakať domček mam postaveny čo chvyľa sa budeme sťahovať takže ja to už chcem ved som vydata druhy rok.. a ty?

vardzikova
12. jan 2012

@mmarianka niekedy to dostane taky utlm 😀

mmarianka
12. jan 2012

@vardzikova ze druhy mesiac 🙂)) mooja my uz rok..akurat teraz v januari je to rok...ja som do polroka vobec nestresovala a od druhej polovice roka ako sme sa zacali snazit som zacala mat stres ze asi nieje nieco v poriadku...

mmarianka
12. jan 2012

@vardzikova 🙂 aj my mame kde byvat (tiez domcek) a vydata som len od novembra ale spolu sme uz dva roky :D a z toho rok sa pokusame o babo...

mmarianka
12. jan 2012

@vardzikova no uz prispievame iba my ..🙂) aspon ta vyspovedam :D

vardzikova
12. jan 2012

@mmarianka a u dokyho si nebola či je všetko v poriadku? hormonalny si si dala urobiť?

mata_ba
12. jan 2012

@mmarianka raz urcite 🙂

vardzikova
12. jan 2012

@mmarianka tak my sme to s byvanim mali komplikovane lebo sme si vzali uver a byvame ešte u našich ale chceli by sme sa sťahovať koncom jari .. 😉

zasha
12. jan 2012

@mmarianka my sme spolu uz 5 rokov s muzom

mmarianka
12. jan 2012

@vardzikova este nie povedal mi ze do roka je cas a potom ze najskor muz pojde na testy a ze ked bude mat vysledky spermiogramu pred sebou potom bude riesit mna 🙂

mmarianka
12. jan 2012

@zasha a 5 rokov sa pokusate o babo?

mmarianka
12. jan 2012

@mata_ba mati a ty sa kolko pokusas otehulkovat?

vardzikova
12. jan 2012

@mmarianka jaaj že tak..

vardzikova
12. jan 2012

Tak babky ja odchadzam domov jupííííííííííííííííí 😀 😀 😀 😀

mmarianka
12. jan 2012

@vardzikova ticho zavidim 🙂)) papa drz sa 🙂

cikitinka
12. jan 2012

pocujte baby,spominate tu spermiogram,ako dlho sa nan caka ak chcem manzela objednat?

mata_ba
12. jan 2012

@mmarianka my sa snazime piaty mesiac..ale nie nejak extra..skor tak,ze ked to pride,tak to pride..

zasha
12. jan 2012

nie, sme spolu 5 a snazime sa od leta 2011

delideli
12. jan 2012

silno drzim palce vsetkym,co sa budu zajtra pripadne v dohladnej dobe testovat a uz sa tesim na nove tehulky.. 🙂
ps- bez vas baby je hrozna nuda..

danjelca
12. jan 2012

Pripájam sa veľa šťastíčka a osud nech dá to čo má🙂

vardzikova
12. jan 2012

@delideli čaaau lasko